موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما خوراكي فقط بيسكوييت و چيپس و پنكيك و يكم نون و پنير و عسل مياريم.
بايد تو فرم ابي كه تو هواپيما ميدن قسمت a كه توش نوشته food رو علامت بزنيم؟؟؟
يكمي از اين تنقلات رو هم ميخوايم با خودمون ببريم تو هواپيما بخوريم. مشكلي نيست؟؟؟
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
2015-10-26 ساعت 20:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-26 ساعت 20:58 توسط victor2016.)
اگر مواد غذایی توی چمدونتون توی قسمت بار هست، food رو توی فرم تیک بزنید. اما اگر برای داخل کابین با خودتون کمی خوراکی و تنقلات آوردین، لازم نیست تیک بزنید چون تا به مقصد برسین خوردینش اما نمیشه چند کیلو مواد غذایی خام و کنسروی و... رو با خودتون ببرین داخل کابین و بگید آوردم تو طول سفر بخورم! اون موقع هم باید تیک بزنید.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
موادی که دونه یا هسته داشته باشه نمیتونید بیارید به علت اصلاح نژادی که اینجا شده.
برنج نمیتونید بیارید.
فرش هم میگن نمیتونید اما دوست من با خودش آورد،البته مرد و زنده شد سر فرش چون علنا آفیسر ازش پرسیده بود فرش که نداری با خودت، اونم گفته بود نه.پس ریسک نکنید حداقل برای بار اول.
شیرینی خشک و گز و اینجور چیزا دوست دارید ببارید.
من خودم این سری میخوام کنسرو تن ماهی و رب بیارم.
چاقو و چنگال میوه خوری ،جزء چیزهایی هست که عمرا بتونید خوبشو اینجا پیدا کنید.
لوازم برقی مثل سشوار و اتو مو و غیره اینجا ارزونه،الکی بارتون رو سنگین نکنید.
عطر و ادکلن هم قیمتش مناسبه،اونها هم سنگینن،اگر نصفه هست نیارین.
قیمت لباس لینجا واقعا مناسبه،اما خودم توصیه میکنم برای اینکه الکی پولتون رو خرج نکنید برای اون فصلی که دارید میاید آمریکا لباس بیارید نه بیشتر.
چیزهایی که براتون خاطره هست بد نیست همراهتون باشه.بعضی وقتا آدم دلش میگیره.
قرص چرک خشک کن حتما بیارید. من استامینوفن کدءین هم آورد البته جهت اطمینان بهمرا نسخه پزشک.
ادویه اینجا شرکت صدف تمام محصولات ایرانی رو داره و خیلی تمیز و تکمیل،در حد یک کوچولو به نظرم برای شروع بیارید که نخواید پولتون رو بابت خرید ادویه خرج کنید.
فروشگاههای بین المللی گوشتهای حلال دارن.پس غصه گوشت حلال رو هم نخورید.
یه توصیه دوستانه،سعی کنید از ساکهای مکه ای یا چیزی شبیه اونها استفاده کنید چون ساکهای مکه ای خیلی کم وزر ( پر وزن ) هستن و شما بار بیشتری میتونید بیارید.
حوله تنی من یا ندیدم یا اگه دیدم خییییییلی کم دیدم،اگر فقط با اونا عادت دارید پس زحمتشو بکشید.
طلا. حقیقتش خیلی فکر نکنم طلا استفاده کنید. مگه اینکه چندتا دوست پیدا کنید و مهمونی برید و بخواهید اونجا طلا استفاده کنید. به نظر من همون ایران بمونه طلاهاتون بهتره.
دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه،
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی میدونه اگر مهاجری داره میاد یه استاپ در یه فرودگاه بین الملی داشته باشه و بعد به ایالت مورد نظرش بره اونم فقط به این دلیل که شهر مورد نظر پرواز مستقیم نداره تکلیف دو تا چمدون 23 کیلویش چی میشه چون من شنیدم پرواز داخلی فقط میشه یه چمدون کوچیک برد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-09 ساعت 09:47)پویا و آوا نوشته: (2015-11-06 ساعت 22:04)Danoosh نوشته: (2015-11-06 ساعت 20:15)پویا و آوا نوشته: دوستان عزیز کسی میدونه اگر مهاجری داره میاد یه استاپ در یه فرودگاه بین الملی داشته باشه و بعد به ایالت مورد نظرش بره اونم فقط به این دلیل که شهر مورد نظر پرواز مستقیم نداره تکلیف دو تا چمدون 23 کیلویش چی میشه چون من شنیدم پرواز داخلی فقط میشه یه چمدون کوچیک برد
سلام
این مورد راهنمایی فقط شنیده ام هست:
مثلن پروازتون بصورت یکسره صادر شده... مثلن از تهران-دبی-نیویورک , و در ادامه به جکسن ویل(فلوریدا) ... اینجور پرواز اگر تمامش رو با همون امارات گرفتین... خب از نظر چمدان مشکلی نیست*
ولی... در صورتی که بلیط ارلاین امارات تهران-دبی-نیویورک رو جداگانه گرفتید و بلیط نیویورک-جکسن ویل رو هم جدا گرفتین, مشکل بوجود میاد
در ضمن در هر صورت باید به فاصله زمانی بین پروازها هم دقت کنید که پرواز رو از دست ندید (بخاطر کارهای ورودی)
هیچ مشکلی ندارد روی بلیط هم تعداد چمدان نوشته شده اس
*موردی که در موردش گفتم, کد شر (Code Share) نام داره ... به اینصورت که بین دو ارلاین قرارداد بسته میشه که مسیرهایی رو که پرواز ندارن, پوشش بدن
مثل پرواز های امیریتس و کانتاس
در آخر هم بهترین کار به ارلاین مربوطه ایمیل بزنید و این پرسش رو مطرح کنید... مطمعن باشید بهترین پاسخ رو خود ارلاین مربوطه بهتون میگه
موفق باشید
------------------------
مثال واقعی بود! میتونید مسیر پروازی ika-jax رو در هر سایتی که میخایید سرچ کنید
بطور مثال امارات ایرویز از تهران تا نیویورک رو میره و از نیویورک به جکسن ویل رو با جت بلو میرید ... و از اونجایی که امارات و جت بلو پارتنر هستن, احتمالن برای چمدان مشکلی پیش نمیاد
**البته باز هم تکرار میکنم... حتمن حتمن به ارلاین مربوطه ایمیل بزنید و ازشون بپرسید , و یا به نمایندگی (در صورت وجود داشتن) مراجعه کنید**
danoosh عزیز ممنون از راهنماییتون
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
site khaassi hast ke bishtar touzih daade baashe?
?
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
كاش دوستاني كه اخيراً مهاجرت كردين و لوازم رو فريت كردن/ نكردن ميومدن و راهنمايي ميكردن ما رو.
من هر چي لوازم برقي مون رو چك ميكنم ميبينم ٢٢٠-٢٤٠ واته و نميدونم ميشه برد يا نه، از طرفي اصلا نميدونم با دلار بالآي ٣٥٠٠ به صرفه است كه فريت كنيم يا اونجا بخريم. اگه تصميم به خريدن باشه قيمت لوازم ضروري و اوليه مثل اتو، سشوار، ريش تراش چطوريه و ...
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
خيلي ممنونم از راهنماييتون. من الان تمام مشغوليت ذهنيم اينه كه چي ببرم و چي بذارم و مدام قيمتها رو مقايسه ميكنم از روي سايتهايي كه ميشناسم و ميدونم تو شهر مورد نظرم فروشگاهي داره كه اينم خودش معضليه راستش.
تمام دغدغه ام اينه كه روزاي اول كه ماشين نداريم و همه جا رو بلد نيستيم حالا به لوازم اوليه نياز داريم.
از همه عذرخواهي ميكنم كه وات نوشتم منظور ولت بود و اشتباهم تايپي بود
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا