موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 01:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 13:38 توسط ParsTrader.)
سلام
میخواستم شرایط مهاجرت از طریق خود اشتغالی فدرال رو بپرسم و ببینم کسی تا حالا موفق شده از این روش مهاجرت کنه؟ اینم مثل روش نیروی کار متخصص، محدودیت و سهمیه داره؟ شرایط عمومیش چیا هست؟
طبق چیزی که خوندم ، شغل من هم در رده ی مشاغل نیمه حرفه ای نوشته شده
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-09 ساعت 01:33)firstpars نوشته: سلام
میخواستم شرایط مهاجرت از طریق خود اشتغالی فدرال رو بپرسم و ببینم کسی تا حالا موفق شده از این روش مهاجرت کنه؟ اینم مثل روش نیروی کار متخصص، محدودیت و سهمیه داره؟ شرایط عمومیش چیا هست؟
طبق چیزی که "اینجا" خوندم ، شغل من هم در رده ی مشاغل نیمه حرفه ای نوشته شده
(2013-01-14 ساعت 06:51)firstpars نوشته: چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟
سلام
فعلا مهاجرت از طریق کارافرینی تا اطلاع بعدی بسته است و شما نمی توانید از این طریق اقدام کنید . هر چند قبل از این هم پرونده ها خیلی کند رسیدگی میشد و در حدود 5 تا 6 سال زمان میبرد .
شما رشته تحصیلی خود را بگید شاید بشه از راههای دیگه و یا کشورهای دیگه مهاجرت کنید .
موفق باشید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-18 ساعت 12:23
سلام ....
من به صورت یه طراح/نقاش برای شرکت های مختلف کار میکنم .... میخوام ببینم کدوم کشور واسه مهاجرت واسه من بهتره ؟
کانادا شنیده بودم ویزای خوداشتغالی میده ... درسته ؟
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال داشتم در مورد خوداشتغالی من از هنرستان گرافیک خوندم لیسانسم هم گرافیکه و ارشد تصویرسازی. از وقتی لیسانس گرفتم به صورت پرژه ای کارهای گرافیکی کردم برای هم اشنا و دوست و هم شرکت های تبلیغاتی. برای بعضی هاش قرار داد دارم ولی گردش مالی بانکی زیادی ندارم و اکثرا دستمزدمو دستی گرفتم . چقدر اون مهمه نمیتونم فقط با قراردادهام ثابت کنم .حتی کلاس خصوصی نقاشی هم دارم که اون رو هم همیشه دستی دستمزد میگیرم
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شرایط من با بقیه متفاوت است که توضیح میدهم ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنن چه گزینه ها و کشورهای برای مهاجرت من دارم.
بدلیل نوع کارم بنده میتوانم هر نقطه از دنیا کارم رو انجام بدم و از روز اول کار و درآمد خودم رو داشته باشم و نیازی به کار در کشوری ندارم و درآمدم اوکی هست ماهی ۱۵۰۰ دلار رو در میارم فعلا
سرمایه زیادی ندارم در حد ۱۰۰ میلیون و ۲۸ سالمه و تازه قراره ازدواج کنم
میخواستم ببینم به کدوم کشورها میتونم برم عملا من فعلا نیاز به ویزا برای موندن دارم حالا چه به اسم دانشجویی باشه چه کار و چه سرمایه گذاری چون عملا کارم به شکل دیگری هست و نیازی به کار کردن در اون کشور ندارم
اگر کمک میکند ما دارای یک شرکت ثبت شده در ایران هستم + برادرم در امارات شرکت دارد و شاید بتواند اسم من به عنوان شریک اضافه کند و گردش مالی حسابم هم بد نیست.
راهنمایی کنید به چه روش و به چه اسم و کشوری میتوانم برم ممنون میشوم
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
کسی هستش اطلاعات به روز و جدیدی از شرایط اقدام برای ویزای خود اشتغالی کانادا داشته باشه؟
من هم چند تا سوال دارم.
ممنون میشم اگه کسی هست اطلاع بده.