موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 15:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 15:45 توسط amordad12.)
سلام
یک سوال داشتم اگه کسی بتونه جوابم بده ممنون میشم
اگر کسی ویزای سه ماه استرالیا را داشته باشه و وارد خاک استرالیا بشه ولی بعد از اینکه تاریخ ویزاش تموم شد دیگه از استرالیا خارج نشه و تقاضای ماندن با هر عنوانی را بدهد( پناهندگی،اقامت،ویا ...) چه سرنوشتی در انتظارش خواهد بود؟
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سرنوشت بد. در کشوری که روی خط عابر پیاده با اتومبیل توقف داشتن مصداق بارز بی قانونی و حدود 200 تا 300 دلار جریمه دارد. این کار بی مجازات نخواهد ماند. این افکار را با خود به آنجا نبرید . ممنون میشم برای ایرانی هایی که اونجا هستند کمی احترام قائل باشیم و جوری زندگی کنیم که همیشه باعث افتخار باشیم نه باعث ....... .
با احترام
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 16:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 16:09 توسط ParsTrader.)
(2013-01-09 ساعت 15:43)amordad12 نوشته: سلام
یک سوال داشتم اگه کسی بتونه جوابم بده ممنون میشم
اگر کسی ویزای سه ماه استرالیا را داشته باشه و وارد خاک استرالیا بشه ولی بعد از اینکه تاریخ ویزاش تموم شد دیگه از استرالیا خارج نشه و تقاضای ماندن با هر عنوانی را بدهد( پناهندگی،اقامت،ویا ...) چه سرنوشتی در انتظارش خواهد بود؟
سلام
تقاصای پناهندگی به این شکل که قطعا رد میشه .
برای اقامت هم اگر امتیازش را داشته باشید که از خارج از استرالیا هم میتونید اقدام کنید و بودن شما در استرالیا مزیتی حساب نمیشه و همچنین کیس شما مانند بقیه که خارج هستند آف شور حساب میشه و ان شور حساب نمیشه و..........
در مجموع من توصیه نمی کنم چون اینکار فقط به ضررتون تموم میشه و بعدن برای اقامت گرفتن هم مشکل پیدا خواهدی کرد
پیشنهادم این است که اگر پولش را دارید و مدرک لیسانس دارید برای فوق لیسانس کانادا اپلای کنید که هم هزینه خیلی کمتری داره و هم خیلی راحت می تونید اقامت بگیرید .
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر شما از راهاي غير قانوني كه وجود داره راه بالا بهتره يا ورود با كشتي؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-10 ساعت 16:12)amordad12 نوشته: به نظر شما از راهاي غير قانوني كه وجود داره راه بالا بهتره يا ورود با كشتي؟
سلام
هیچ کدوم را توصیه نمی کنم . به جای اینکار زبان بخونید و برای اقامت دائم اقدام کنید . در حال حاظر افرادی که با کشتی میروند را به یک کشور ثالث می فرستند و پرونده انها را در ان کشور بررسی می کنند این کشور یک جزیره کوچک است و احتمال گرفتن بیماری مالاریا بالاست . حداقل 2 سال هم طول میکشد تا پرونده بررسی شود . تازه اگر کیس را رد نکنند. شما رشته دانشگاهی خودتون را بگید تا بتونم برای اقامت دائم راهنمایی کنم
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دوبار امتحان ايلس دادم و هر دوبار نمره من از ٥/٥ بيشتر نشد به همين خاطر ناميد شدم و ميخواهم اين كار را بكنم. در ضمن من ويزاي سه ماه توريستي استراليا را دارم و تا يك هفته ديگه تاريخ ويزام تمام ميشه و بايستي برگردم ايران.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
مهاجرت غير قانوني از اهداف مهاجرسرا نيست.
تاپيك قفل شد.