2013-03-10 ساعت 12:26
منم جاهایی که تو ایروان رفتمو روی نقشه علامت گذاشتم امیدوارم بدردتون بخوره
نقشه ایروان تحت وب
نقشه ایروان تحت وب
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
مکان یابی با استفاده از Google Earth و GPS بهمراه نقشه های آنکارا ، ...
|
2013-03-10 ساعت 12:26
منم جاهایی که تو ایروان رفتمو روی نقشه علامت گذاشتم امیدوارم بدردتون بخوره
نقشه ایروان تحت وب
2013-03-16 ساعت 02:06
(2013-02-25 ساعت 01:28)mhpz نوشته:(2013-02-22 ساعت 18:21)mohammad fazli نوشته: mhpz عزیزسلام دوست عزیز سلام شما با يه گوشي نوكيا هم ميتونيد اين كارو انجام بديد.فقط بايد يه سر به بازار موبايل بزنيد و برنامشو روگوشيتون بريزيد اطمينان داشته باشيد كه همه جا جواب ميده
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138# ٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، ٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦ ٤- مصاحبه:هفته اول جولاي ٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦ ٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير ٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦ ٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال ٩- ورود ٢٦ تشکر کنندگان: mhpz ، hamedhamed ، Soap McTavish ، kasrafo ، msar
تو یه پست دیگه در مورد استفاده از نقشههای گوگل مپ به صورت آفلاین نوشته بودم. علاوه بر اون من ترجیح میدم از اپلیکیشنهای دیگه ای روی گوشی موبایل برای داشتن نقشههای آفلاین استفاده کنم. شاید مهمترین برتری اونها امکان جابجایی ساده فایل نقشه بین دستگاههای مختلف باشه. ضمن این که خیلی راحت میتونین بین نقشه های مختلف سوییچ کنین. اگر گوشیتون رو عوض کنین یا مجبور باشین نرم افزار رو مجدد نصب کنین، نیازی به دانلود مجدد نقشه نیست. ضمن این که با کمک برنامه هایی که روی رایانه نصب میشه، خودتون میتونین نقشههای مورد نیازتون رو داونلود کنین و کنترل بیشتری روی تهیه اونها دارین. همچنین به سورسهای نقشه دیگه ای غیر از نقشههای گوگل هم میشه دسترسی داشت.
برنامه های خوبی برای این منظور وجود داره. من شخصاً RMaps رو برای سیستم عامل اندروید استفاده میکنم. در عین این که امکانات کافی رو داره، محیط کاربری اون هم بسیار ساده است. ضمن این که در صورت اتصال به اینترنت از نقشههای آنلاین هم میتونین استفاده کنین. فایل نقشه ای که برای RMaps استفاده میکنین باید به فرمت SQLite تهیه شده باشه. برای استفاده از نقشه ها باید فایل اونها رو در یک مسیر مشخص روی گوشیتون بریزین. مسیر پیش فرض برنامه اینه: sdcard/rmaps/maps
در بخش تنظیمات RMaps، و در قسمت “User Defined Maps” میتونین فایل نقشه هایی که در مسیر بالا ریختین رو ببینین. نقشههای مورد استفاده تون رو باید فعال کنین. برای این منظور فایل اون نقشه رو انتخاب کنین و گزینهٔ “Enable map” رو بزنین. با این کار این نقشه به لیست نقشه هاتون اضافه میشه. More->Settings->User defined maps
حالا در محیط برنامه گزینهٔ ”Maps” رو بزنین. با این کار لیست نقشه هایی که از روش بالا فعال کردین به اضافه نقشههای آنلاین قابل دسترس (“predefined maps”) مثل Google.Maps و Google.Satellite براتون نمایش داده میشه. نقشه مورد نظرتون رو انتخاب کنین و به سیرو سیاحت بپردازین! لینک آخرین نسخهٔ RMaps رو که داشتم اینجا میزارم: RMaps v0.8.8 منبع: RMaps v0.8.8 نرم افزار GPS آفلاين/آنلاين اندرويد
2013-03-28 ساعت 23:30
برای تولید نقشههای آفلاین در فرمت SQLite برای برنامه RMaps از برنامه Mobile Atlas Creator میشه استفاده کرد.
چند نکته در استفاده از Mobile Atlas Creator : - برنامه نیازی به نصب نداره. - اگر منطقه وسیعی برای داونلود انتخاب کنین یا سطح زوم بالایی رو بخواین داشته باشین، ممکنه نقشه مورد نظرتون به چند فایل تقسیم بشه. اگر ترجیح میدین نقشه تون بصورت یه فایل تنها باشه، از Settings برنامه Map Size رو روی حداکثر بزارین. - از قسمت Map Source، نقشه مورد نظرتون رو مشخص کنین (به طور مثال Google Maps) - با انتخاب سطوح زوم بالا، حجم فایل افزایش پیدا میکنه. شاید تفاوت زیادی در جزئیات ارائه شده روی نقشه در دو زوم متوالی نباشه، ولی انتخاب سطح زوم بالاتر حجم فایل رو چند برابر بیشتر میکنه! سطوح زوم مورد نظرتون رو بهینه انتخاب کنین... - زبان نقشه برای Google Maps رو به انگلیسی تغییر بدین. برای این کار به مسیر زیر برین: Settings->Map Sources->Google Maps->language (en)
- در قسمت Atlas Settings، فرمت نقشه Big Planet Tracks SQLite رو انتخاب کنین.- برای تولید نقشه، یه کادر دور منطقه مورد نظرتون بکشین، و بعد گزینه Create Atlas رو بزنین. - فایل نقشه در این مسیر ذخیره میشه: Settings->Directories->Atlas output directory
لینک داونلود برنامه Mobile Atlas Creator منبع: نقشه های گوگل مپ ایران برای برنامه های Rmap - Locus - big planet تشکر کنندگان: ASALI ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، hamedhamed ، mohajer13 ، lilac ، asal1907 ، sadeghi897 ، itsmasoud ، r_ent ، AsemanAbee ، امیر مهاجر ، iman63ir ، shimoda ، mhpz ، j@vad ، kasrafo ، rezagh ، rouzbehdarvishi ، ojee ، msar
فایل نقشه های آنکارا و ایروان رو برای استفاده با نرم افزار RMaps روی گوشی تهیه کردم.
نقشه های آنکارا: فایلها با دو سطح زوم مختلف تولید شده، فایل با سطح زوم بالاتر حجم بیشتری داره، هر کدوم رو که براتون مناسبتر بود استفاده کنین: نقشه آنکارا با سطح زوم 0 تا 15: (18.0 مگابایت) نقشه آنکارا با سطح زوم 0 تا 16: (44.7 مگابایت) نقشه ایروان نقشه ایروان با سطح زوم 0 تا 16: (12.3 مگابایت) تشکر کنندگان: mohajer13 ، ASALI ، lilac ، asal1907 ، itsmasoud ، r_ent ، dana ، AsemanAbee ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، hamedhamed ، iman63ir ، shimoda ، mhpz ، maahtab ، amiz.abdollah ، j@vad ، kasrafo ، rouzbehdarvishi ، ابی هانی ، rezagh ، amin arefi ، msar
2013-04-03 ساعت 12:36
دوستانی که به ایروان سفر میکنن توجه کنین که نقشه ایروان روی موبایلهای سیمبین نوکیا وجود نداره و حتما باید یه برنامه نقشه دیگه نصب کنن. گوگل مپ یه برنامه ساده داره که میتونین روی سیمبین نصب کنید و ازش استفاده کنید البته امکانات زیادی نداره ولی کارو راه میندازه دیگه.
تشکر کنندگان: shimoda ، amir82 ، hamedhamed ، mhpz ، rouzbehdarvishi ، kasrafo ، گل نهال ، amin arefi ، msar
سلام
آدرس سایت زیر متعلق به pc magazine هست که همانطوری که میدانید بسیار معتبر است. توضیحات خوبی در مورد جی پی اس دارد و همینطور مطالب جالبی در این خصوص. پیشنهاد میکنم سری به این سایت بزنید http://www.pcmag.com/reviews/gps-navigation آدرس زیر بخشی از این سایت است که اختصاص دارد به مقایسه ده جی پی اس برتر همراه با قیمت http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2380611,00.asp بعدا در مورد اینها بیشتر صحبت خواهیم کرد تا بعد راستی هنوز فراموش نکردم که قول دادم در مورد چی پی اس هائی که در ایران هستند مقایسه ای داشته باشم. سر فرصت مناسب در موردش اطلاعات جمع آوری خواهم کرد.
2013-07-13 ساعت 17:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-04 ساعت 20:57 توسط Soap McTavish.)
دوستان داشتم دنبال نرم افزاری میگشتم که بتونم نقشه های google map را با فرمت عکس ذخیره کنم که به این نرم افزار رسیدم
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/...aver.shtml کارش حرف نداره کاملا مجانیه و نیازی به نصب هم نداره. اگر خواستید تصاویر بزرگ ذخیره کنید آنرا با فرمت BMP ذخیره کنید (معمولا با فرمت های دیگر out of memory میزنه)
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامه • ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat • ثبت نام در CSC • پرینت فایل CSC • نمونه پرینت CSC • نرمافزار PDF995 • تغییر PTT • نقشه آنکارا • کلیر بعد از 135 روز
2013-07-14 ساعت 14:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-18 ساعت 10:36 توسط mechanicalengineer.)
(2013-07-13 ساعت 17:00)mohammad fazli نوشته: دوستانی داشتم دنبال نرم افزاری میگشتم که بتونم نقشه های google map را با فرمت عکس ذخیره کنم که به این نرم افزار رسیدم سپاس دوست عزیز یه توضیح میدید از کجا باید دید اینجا هم دانلود زده و هم پولیه !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی.. تشکر کنندگان: payam62 ، Soap McTavish ، maryam_fo ، ojee ، msar
2013-09-17 ساعت 10:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-17 ساعت 10:03 توسط Noushin As'habi.)
با سلام
من يه Garmin GPSMap 62s خريدم . يه سؤال مهم دارم . من چطوري ميتونم Google Map و به طبع اون عكسهاي ماهواره اي Google earth رو توش ببينم. يعني مثلاً اطلاعات مسيرهامو چه از از فايل KMZ , يا DXF به فرمت GPX تبديل مي كنم و اونها رو روي نقشه راههايي كه از ابتدا ريخته شده روي GPS مي بينم . اما آيا امكانش هست Google map و عكسهاي Google earth رو با همون قابليت zoom توي كامپيوتر و تبلت داشته باشم؟اگه امكانش هست چطور ميشه اين كارو كرد؟ ممنون ميشم اگر اعضاي مطلع سريع جوابمو بدن. با تشكر تشکر کنندگان: msar
2014-04-27 ساعت 21:15
(2013-07-14 ساعت 14:50)mechanicalengineer نوشته:شما روی ایکون ابی رنگ دانلود کلیک کن ی صفحه باز میشه که سمت راست صفحه سه تا لینک برای دانلود بهت میده کافیه روی یکیشون کلیک کنی.(2013-07-13 ساعت 17:00)mohammad fazli نوشته: دوستانی داشتم دنبال نرم افزاری میگشتم که بتونم نقشه های google map را با فرمت عکس ذخیره کنم که به این نرم افزار رسیدم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامه • ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat • ثبت نام در CSC • پرینت فایل CSC • نمونه پرینت CSC • نرمافزار PDF995 • تغییر PTT • نقشه آنکارا • کلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: msar
|