با سلام
هر مدرکی که در نامه اول لازم بود باید میفرستادید اضافه بر سازمان نه
بعد از کارنت شدن شمارتون نامه دوم دستتون می یاد اونموقع مدارک دیگری رو جهت مصاحبه از شما می خواهند.
۱) تو اولین بسته که برام رسید یه سری فرم بود که باید پر میکردم و با یک عکس براشون ارسال میکردم. مابقی مدارکی که خودم باید تهیه میکردم مثل مردرک دانشگاهی، مربوط میشد به زمان مصاحبه.
۲) تو دومین پاکت که برام اومد از من برای مدیکال تست درخواست شده بود. ولی چیزی در مورد فرم اسپانسر نبود (حتا تو نامه اول هم نبود). بد من به سفارت آمریکا تو مالزی ایمیل زدم و در این مورد پرسیدم و اونا گفتن که من فرم اسپانسر نیاز ندارم (چراشو خودم هم نمیدونم).
۳) به هر صورت من با مدارکی که تهیه کرده بودم رفتم برای مصاحبه اونا بعضی از اون مدارکو گرفتن (البته مثلا مدارک مربوط به خدمت سربازیو نگرفتن). و بعدش از من یک سری مدارک خواستن که تو هیچ کدوم از بستها نبود مثل رزومه، مقالات چاپ شده و ... الان هم منتظر جواب کلیرنس هستم
۱) تو اولین بسته که برام رسید یه سری فرم بود که باید پر میکردم و با یک عکس براشون ارسال میکردم. مابقی مدارکی که خودم باید تهیه میکردم مثل مردرک دانشگاهی، مربوط میشد به زمان مصاحبه.
۲) تو دومین پاکت که برام اومد از من برای مدیکال تست درخواست شده بود. ولی چیزی در مورد فرم اسپانسر نبود (حتا تو نامه اول هم نبود). بد من به سفارت آمریکا تو مالزی ایمیل زدم و در این مورد پرسیدم و اونا گفتن که من فرم اسپانسر نیاز ندارم (چراشو خودم هم نمیدونم).
۳) به هر صورت من با مدارکی که تهیه کرده بودم رفتم برای مصاحبه اونا بعضی از اون مدارکو گرفتن (البته مثلا مدارک مربوط به خدمت سربازیو نگرفتن). و بعدش از من یک سری مدارک خواستن که تو هیچ کدوم از بستها نبود مثل رزومه، مقالات چاپ شده و ... الان هم منتظر جواب کلیرنس هستم
مگه از دانشگاه مي خواستي پذيرش يگيري كه مقاله چاپ شده حواستند!!!
مگه از دانشگاه مي خواستي پذيرش يگيري كه مقاله چاپ شده حواستند!!!
نه، من هم لاتری ۲۰۰۹ را برنده شدم. ولی الان مالزی دارم فوق میخونم. برا همین از من اطلاعات در مورد مقالاتم خواستن. حتا من یک لیست از اسم تمام افرادی که تو دنیا به خوبی منو میشناختن به اونا دادم با کلیه مشخصات
تو نامه اول که از کی سی سی می یاد نوشته در مورد یه سری مدارک که اینارو از الان آماده کنید که احتمالاً می خواید وفت مصاحبه ولی به نظرم اون مدارکی که باید ببریم برای مصاحبه، نامه دوم ملاک هست...چون سفارت می فرسته نامه دوم رو نه کی سی سی.
دوستان عزیز سلام
نامه دوم برای من نیومد ولی ایمل زدم سفارت در آنکارا و اونها هم یک داکیومنت برام فرستاتند که پیوستش میکنم.
برخی از آیتمها با نامه پارسال فرق میکنه مثلا دقیقا ذکر کرده تاریخ اعتبار ویزا محدود به تاریخ اعتبار مدیکال هست و تاریخ اعتبار مدیکال شش ماهه و در موارد خاص 3 ماهه یا اینکه برای سفارت آنکارا باید 15 روز قبل کپی مدارک رو ارسال کرد.
ضمنا دو تا فرم دیگر هم در انتهاش هست که باید پر بشه و ارسال بشه.
لطفا اون رو بخونید و نظرتون رو بگید.
از بچههای کوالا لامپور که مصاحبه دادند، میخواستم بدونم که مدارک برای این سفارت دقیقا چیا میخواد؟ اصل دیپلم، سربازی، اسپانسر، مدیکل و هزینه ی اون و .....؟