موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
اگر منظور بازنشتگی با اتکا به صندوق دولت (فدرال) یا سوشال سکیوریتی باشه چند راس مهم داره (از نظر قوانین تامین اجتماعی در امریکا ) که شامل پرداخت- سن بازنشستگی - مدیکر و غیره هست که بهترین منبع اون سایت خود اداره اس اس ای هست و اطلاعات بروزی رو در خودش داره : http://www.ssa.gov/pgm/retirement.htm
بازنشستگی میتونه همزمان با اتکا به صندوقهای مکمل یا همون 401 کی هم بشه که شرکتها به صورت گروهی برای کارمندانشون بصورت داوطلب ایجاد میکنن یا حتی صندوقهایی هم هست که افراد رو به صورت فردی قبول میکنن.ریسک این نوع صندوقها نسبتا زیاد هست و بر خلاف صندوق متکی بر فدرال زیر مجموعه قوانین ورشکستگی بخش خصوصی قرار میگیرن و به صورت صندوقهای مشاع عمل میکنند که توی انواع مارکتها کار برد دارد.
بسیاری از این صندوقهای بازنشستگی بعد از سال 2007 ورشکسته اعلام شدن و پول بسیاری از اعضا هم از بین رفت لذا در انتخاب این صندوقها باید دقت کافی کرد.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-25 ساعت 18:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-25 ساعت 18:08 توسط الهه سابق.)
بچه ها من کلا هنوز نفهمیدم که سیستم بازنشستگی آمریکا چطوره؟ کسی که اونجا مثلا 30 سال کار کنه و مالیات بده، آیا مثل ایران بهش حقوق بازنشستگی میدن یا سیستمش فرق داره؟
بعد حالا کسی که سیتیزن شده و بالای 65 سال هم داره ولی کار نکرده یا تکس نداده، تکلیفش چی میشه؟
کسی که تازه چندساله سیتیزن شده و الان 65 سالو رد کرده چی؟ حقوقی میگیره از دولت؟
کسی که سالهاست سیتیزنه ولی توی آمریکا زندگی نمیکنه چی؟ بعد از 65 سال چیزی بهش تعلق میگیره؟
ببخشید که سوالام زیاد شد ولی واقعا برام مهمه. لطفا اگه میدونید جواب بدید. مرسی
یکی از آشناهای ما که چندسال پیش از طریق گرین کارت رفتن و حالا سیتیزنن و بالا 65 سال دارن، ولی از وقتی سیتیزن شدن ایران زندگی میکنن و کلا هیچ وقت هم اونجا کار نکرده، حالا میگه من ماهی 800 دلار از دولت آمریکا پول میگیرم چون سیتیزنم و بالای 65!!!!! من به هیچ وجه باور نکردم و فکر میکنم ایشون الکی میگه. آمریکا و چنین خدماتی به مردمش؟!!!!! بعیده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-25 ساعت 18:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-25 ساعت 18:17 توسط girl.)
عزیزم من فقط جواب سؤال اولت رو میدونم. پدر همسر من بازنشسته شده بود و حقوق میگرفت الانم که فوت شده به همسرش حقوق میدن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خدا رحمتشون کنه. اونجا حدودا چند سال کار کرده بودن؟ حقوق بازنشستگی رو دولت میده یا صندوق های خصوصی؟ خبر نداری؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
فکر میکنم 20 سالی کار کرد.. فکر میکنم دولت میده. میپرسم دقیق بهت میگم عزیزم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
اگه كسي مثلا 20 سال ايران كار كرده باشه و بعد مهاجرت كنه به آمريكا و حدود 10 سال هم آمريكا كار كنه آيا ميتونه در آمريكا بازنشسته بشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خواستم بدونم با گرین کارت و سن شصت و پنج سال بدون سابقه کار در امریکا هم میشه تقاضای بازنشتگی کرد در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2016-02-24 ساعت 16:01)omid2014 نوشته: سلام دوستان خواستم بدونم با گرین کارت و سن شصت و پنج سال بدون سابقه کار در آمریکا هم میشه تقاضای بازنشتگی کرد در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
سلام من میدونم که ایالت کالیفرنیا قانونی داره به نام capi که به افراد بالای ۶۵سال که گرین کارت دارند و بیشتر از یکماه ساکن کالیفرنیا باشند، حقوق میده مبلغ ۸۸۰ دلار، البته به شرط زندگی در این ایالت، شوهر من هم شامل این قانون شده، البته الان که ایرانیم قطع شده، شما میتونید به اداره سوشیال مراجعه کنید و تقاضای capi کنید موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام ما خودمون شخصا به اداره سوشیال مرکزی نزدیک downtownمراجعه کردیم و تقاضای کاپی کردیم با کارت سوشیال و گرین کارت و مدرک سکونت بیش از یکماه در ایالت کالیفرنیا سریع برقرار شد ، الان که دوباره به لس آنجلس برگشتیم منتظریم بعداز یکماه دوباره بریم دنبالش، البته این قانون بازنشستگی نیست و برای چند سال اجرا میشه بعد قطع میشه موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام