موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-25 ساعت 20:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-22 ساعت 11:38 توسط ghazal72.)
سلام به همه
اينجا هيچ تاپيكي در مورد اقامت تركيه از طريق ازدواج نديدم. واسه همين اين تاپيكو درست كردم. لطفاً از دوستان عزيز هر كس در اين مورد اطلاعاتي داره اينجا مطرح كنه.
مرسي از همه دوستاي گل
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-03 ساعت 15:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-03 ساعت 15:49 توسط amin_bmag.)
سلام
واقعا موضوع خوبیه... اگه دوستان و کسانی که تجربه این کارو دارن همکاری کنن خیلی ممنون میشیم...
خیلی دوست دارم از طریق ازدواج اقامت ترکیه بگیرم...
خدا جون، یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
واقعا موضوع خوبیه... اگه دوستان و کسانی که تجربه این کارو دارن همکاری کنن خیلی ممنون میشیم...
خیلی دوست دارم از طریق ازدواج اقامت ترکیه بگیرم...
خدا جون، یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دختری 35 ساله ومجرد دیپلم کامپیوتر از ایران ازخانواده های اصیل وخیلی دوست دارم با یک جوان ترکی زدواج کنم برای زندگی به انجا بیام ولی نمیدونم چطوری میتونم درایران همچین کسی پیدا کرده جور بشه یا نه اینجوری چون خانواده تنها اجازه نمدهند کمکم میکنید به خواهر مسلمان ایرانیتان ممنوم میشم در ضمن به یکی از بازیگران ترکی birce akalay خیلی علاقه دارم همان حوا شمیم عشق خیلی دوست دارم با او فامیل بشم از طریق ازدواج پیغام مرا میتونید به او بدهید ممنون میشم برام در این کار خیر انجام بدهید.ممن.چون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من می خوام د رمورد مدارک لازم بدونم برای ازدواج ترکیه میزان دارایی رو می خاد می خام بدونم برگه دارایی را بایداز ک تهیه کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقامت دایم از طریق ازدواج سه سال طول میکشه. یک نوع استثنا هم داریم که اگر کسی ریشه اش ترکی باشه دو سال بعد از موندن در ترکیه میتونه اقامت دائم بگیره.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من با یه ترک ازدواج کردم ، برای اینکه تحت بیمه همسرم برم از من یه برگه تعهد که توی کشور خودم تحت بیمه نیستم می خوان ، این برگه چیه دیگه ؟ خب من توی ایران تحت بیمه بودم از طریق بابام ، حالا باید اول از بیمه بابام در بیام بعد کنسولگری بهم برگه بده ؟ خب این که خیلی طولانی میشه ، کسی تجربه ای داره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه.لطفا در ارتباط با ازدواج دخترایرانی با پسر ترکیه ای در ایران لطفا هرکس هراطلاعاتی داره بنویسه.ممنونتونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خودتون رو گول نزنید بشینید زندگیتون رو بکنید!