موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وقتتون بخير،دوستان من عضو جديدم.
خواهرم با شوهرش امريكا زندگي ميكنن، من ٢٧ سالمه ميخوام براي مسافرت تو تير و مرداد برم پيششون، ولي اصلا نميدونم از كجا و چطور اقدام كنم، ممنون ميشم راهنمايي م كنيد كه از كجا و چطور شروع كنم؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ،وکیلی یکی از دوستان منو که ویزای توریستی داره راهنمایی کرده که بیاد آمریکا ، ۱۵۰۰۰۰ دلار بیاره و برای ویزای E2 اقدام کنه ، بعد از تموم شدن مدت ویزای توریستیش هم تقاضای تمدید کنه تا ویزای E2ش درست بشه...اصلا این ممکنه آیا؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......
پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وقتتون بخير،دوستان من عضو جديدم.
خواهرم با شوهرش امريكا زندگي ميكنن، من ٢٧ سالمه ميخوام براي مسافرت تو تير و مرداد برم پيششون، ولي اصلا نميدونم از كجا و چطور اقدام كنم، ممنون ميشم راهنمايي م كنيد كه از كجا و چطور شروع كنم؟
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2014-12-20 ساعت 08:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-20 ساعت 08:41 توسط شهلا 1346.)
خواهرم با شوهرش امريكا زندگي ميكنن، من ٢٧ سالمه ميخوام مسافرت برم پيششون، ولي اصلا نميدونم از كجا و چطور اقدام كنم، ممنون ميشم راهنمايي م كنيد كه از كجا و چطور شروع كنم؟
1) دعوتنامه
2)انتخاب سفارت و داشتن عکس مشابه لاتاری و پر کردن فرم آنلاین DS160 در سایت usvisa-info.com قسمت temporary visa
3) واریز 160 دلار
4)گرفتن وقت سفارت
5)تهیه مدارک
6)خواندن تایپک ویزای توریستی آمریکا برای آشنا شدن به مدارک مورد نیاز و مصاحبه
بهتر موقع مصاحبه چند جایی دیدنی در نظر داشته باشید و برنامه سفر را بگید مثلا دیدن خواهرم یا و.... و رفتن به نیویورک و دیدن لاس وکاس و لوس آنجلس و.... کوتاه مدت باشه بیست روزه حداکثر یکماه و تاریخ سفر نزدیک به زمان مصاحبه باشه چون اگر مثلا بگید چهار ماه دیگه میخوام برم بهتون میگن ویزا بهتون تعلق میگیره ولی چون اعتبارش سه ماهه هست و سفر شما چهارماه دیگه است تا اونموقع اعتبار ویزا تموم میشه چهار ماه دیگه دوباره بیایید برای ویزا.
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ،وکیلی یکی از دوستان منو که ویزای توریستی داره راهنمایی کرده که بیاد آمریکا ، ۱۵۰۰۰۰ دلار بیاره و برای ویزای E2 اقدام کنه ، بعد از تموم شدن مدت ویزای توریستیش هم تقاضای تمدید کنه تا ویزای E2ش درست بشه...اصلا این ممکنه آیا؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......
پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-12-20 ساعت 11:03)ایلیانا نوشته: دوستان ،وکیلی یکی از دوستان منو که ویزای توریستی داره راهنمایی کرده که بیاد آمریکا ، ۱۵۰۰۰۰ دلار بیاره و برای ویزای E2 اقدام کنه ، بعد از تموم شدن مدت ویزای توریستیش هم تقاضای تمدید کنه تا ویزای E2ش درست بشه...اصلا این ممکنه آیا؟
بله ممکن هست بهش میگن تغییر وضعیت changes of status
این دی ماه وقت توریستی دارم.... اگر به من ویزا توریستی بدن دقیقا میخوام همینکارو بکنم.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-12-20 ساعت 13:41)ایلیانا نوشته: (2014-12-20 ساعت 13:35)alireza_guitar نوشته: (2014-12-20 ساعت 11:03)ایلیانا نوشته: دوستان ،وکیلی یکی از دوستان منو که ویزای توریستی داره راهنمایی کرده که بیاد آمریکا ، ۱۵۰۰۰۰ دلار بیاره و برای ویزای E2 اقدام کنه ، بعد از تموم شدن مدت ویزای توریستیش هم تقاضای تمدید کنه تا ویزای E2ش درست بشه...اصلا این ممکنه آیا؟
این دی ماه وقت توریستی دارم.... اگر به من ویزا توریستی بدن دقیقا میخوام همینکارو بکنم.
دوست عزیز به چه بهانه ای می خواین ویزای توریستی رو تمدید کنید؟
اگه از قبل برنامه ریزی کرده باشید و بیزینس مورد نظر و تماااام ریز و بم ویزایE2 رو در بیارید میتونید با یه سیتیزن یه بیزینسی بخرید حتی در حد 40 هزار دلار! و با یه بیزینس پلن خوب شروع به کار کنید و از دو لت تقاضای این ویزارو داشته باشید.
تا جایی که اطلاعات دارم اینکه اگر داخل خاک امریکا باشید و تقاضای ویزای E2 کنید خییییلی راحت تره
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
انسان با Hope زندس
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-12-20 ساعت 14:47)ایلیانا نوشته: (2014-12-20 ساعت 14:43)alireza_guitar نوشته: (2014-12-20 ساعت 13:41)ایلیانا نوشته: (2014-12-20 ساعت 13:35)alireza_guitar نوشته: (2014-12-20 ساعت 11:03)ایلیانا نوشته: دوستان ،وکیلی یکی از دوستان منو که ویزای توریستی داره راهنمایی کرده که بیاد آمریکا ، ۱۵۰۰۰۰ دلار بیاره و برای ویزای E2 اقدام کنه ، بعد از تموم شدن مدت ویزای توریستیش هم تقاضای تمدید کنه تا ویزای E2ش درست بشه...اصلا این ممکنه آیا؟
دوست عزیز به چه بهانه ای می خواین ویزای توریستی رو تمدید کنید؟
اگه از قبل برنامه ریزی کرده باشید و بیزینس مورد نظر و تماااام ریز و بم ویزایE2 رو در بیارید میتونید با یه سیتیزن یه بیزینسی بخرید حتی در حد 40 هزار دلار! و با یه بیزینس پلن خوب شروع به کار کنید و از دو لت تقاضای این ویزارو داشته باشید.
تا جایی که اطلاعات دارم اینکه اگر داخل خاک آمریکا باشید و تقاضای ویزای E2 کنید خییییلی راحت تره
بله ولی پروسه ویزا زمان بره و شما باید بهانه خوبی داشته باشین که ویزای توریستیتون رو تمدید کنید می خوام بدونم چطوری می شه آفیسر رو قانع کنید برای تمدید ویزا؟
به نظرم همین که صادقانه بگیم که ما یه کاریو شروع کردیم و نیاز به پیگیریه بیشتر برای به ثمر رسیدنش داریم؛ احتمالا قبول کنه.
انسان با Hope زندس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
برادرم چند سالیه که واسم اپلای کرده.ایا می شود با این شرایط ویزای توریستی گرفت؟کلا راهی هست؟
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-12-20 ساعت 21:43)mom نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
برادرم چند سالیه که واسم اپلای کرده.ایا می شود با این شرایط ویزای توریستی گرفت؟کلا راهی هست؟
یکی از فامیل های ما با توجه به داشتن پرونده مهاجرتی برای توریستی اقدام کرد و موفق به اخذ ویزا توریستی شد و بعد از چند بار تمدید اون در خاک امریکا، نوبت گرین کارتش رسید و داخل خود امریکا مصاحبه انجام داد و در حال حاضر گرین کارت دستشه!
بنده هم با یه سری شرایط خاص که در امضام میبینی اقدام کردم برای توریستی....دیماه مصاحبه دارم
انسان با Hope زندس