موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من برگشتم ولی دست خالی
گفتند متاسفیم وابستگی شما به ایران کم است ! ! !
حتی مدارک منو نگاه هم نکرد مدارکی که برای هر کدوم شاید 6 ماه وقت گذاشته بودم تا تهیه کنم ولی مساله ای که منو خیلی ناراحت کرد این بود که ما رو 3 ساعت پشت در نگه داشته بودن و خودشون زیر کولر های خنک نشسته بودند و گپ می زدن همه شرشر عرق می ریختن میدونید که دبی تو این فصل بسیار گرم است و از شدت گرما و عرق رنگ لباس های همه تیره تر شده بود یعنی اگر یه دیر تر در رو باز می کردن من از گرما بی هوش می شدم من اعراق نمی کنم عین واقعیت رو می گم
حالا سوال من اینه : که می کی دوباره می تونم اقدام کنم با توجه به اینکه دعوت نامه 6 ماه اعتبار داره و بقیه مدارک مثل حساب بانکی هم همینطور
Case Number:2014AS0001xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . خسته نباشید . من می خوام ویزای توریستی آمریکا بگیرم ولی قبلش می رم تایلند برای اینکه دیگه ترکیه یا دبی نرم می تونم از اونجا اقدام کنم ؟ اگه میشه مراحلی داره ؟ منظورم وقت سفارت و ... هست . لطفا" راهنمایی بفرمایید . مرسی .
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دارم 3 تا خونه به نامم میزنم و 2 تا زمین سر کار هم میرم تو حسابم هم 30 میلیون هست ایا به من ویزا میدن شینگن هم دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود.
دوستان من میخوام برای گرفتن ویزای توریستی به کنسولگری آمریکا در دوبی برم و سئوالم اینه که آیا باید برای ویزای توریستی یا B2 بیمه نامه مسافرتی تهیه کنم؟آیا تو سایت کنسولگری چنین چیزی خواسته شده؟
با سپاس فراوان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نگی جان از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم.
در پستهای قبلی خوندم که پارسال موفق به گرفتن ویزای آمریکا شدید.می خواستم بپرسم که این BANK STATEMENT هایی که میبرند معمولا مبالغ مانده و گردشش حدودا چقدری هست و اینکه آیا شما از آمریکا ددعوتنامه داشتید؟من ندارم.ضمنا شما مطمئنید که برای ویزای توریستی احتیاج به بیمه نیست؟چون یکی از کاربران سایت که تاپیکی با عنوان راهنمای دریافت ویزای توریستی آمریکا ایجاد کرده اند گفتند که برای ویزای B2 بیمه نامه لازم هست!
باز هم ممنونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دارم از طریق آژانس یونیکورن اقدام میکنم برای ویزای توریستی امریکا
به من گفتن 20 تا 25 شهریور وقت مصاحبه منه که تاریخ دقیقش رو تا چند روز دیگه بهم میگن.
مدارک من شامل :
- گواهی اشتغال به کار ( شرکت متعلق به خودمه)
- سابقه بیمه 3ساله ( با ارائه دفترچه بیمه)
- مدرک تحصیلی کترشناسی
- حساب بانکی حدود 45 میلیون
- ویزای شنگن ( سابقه سفر توریستی به یونان و اتریش رو دارم) یک سال پیش
البته به من از طریق آژانس گفتن که با داشتن ویزای شنگن نیازی به سند مالکیت نیست.
از طرفی من شنیدم وقتی در قالب آژانس و تور اقدام به گرفتن ویزا میشه ، شانس خیلی بالا میره. آیا درسته؟
در ضمن سوال اصلی من اینه که این دلایلی که باید مبنی به بازگشت به افسر ارائه کرد چیه؟ برام مثال بزنید و آیا فقط در حد حرف کافیه؟ واسه یه مواردی نمیشه دلیل ارائه داد ، فقط میشه در موردشون حرف زد. مثل اینکه من اینجا درآمد خوبی دارم ، به خانوادم وابسته هستم، اما نمیشه اثباتشون کرد.
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر پرینت بانکی یک ماه قبل از زمان مصاحبه گرفته شده باشه که مشکلی نیست؟
یا باید جدید تر باشه؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من هیچ تجربه ای در زمینه ویزای آمریکا ندارم قبل از پرسیدن سوالات می خواستم بدونم با توجه به شرایطم و تجربه دوستان احتمال اینکه به من ویزا بدهند چقدر هست من فقط یه بیست روزی برای یک سفر توریستی می خوام برم آمریکا. و اما شرایط من:
1) مجرد هستم.
2) 29 سال دارم.
3) حدود 9-10 سال پیش لاتاری شرکت کردم.
4) 3تا ویزای شنگن دارم و چهارمی هم مولتی هست.
5) کارم صادرات مواد غذایی هست و شرکای تجاری در پنج قاره دارم از جمله کانادا که می تونم نامه اثبات همکاری از اونها بگیریم.
6) یک سند ملکی در ایران و قرارداد خرید ملک در دبی رو دارم.
7) گواهی بانکی صد میلیون می تونم بدم.
8) تا حالا به 12 کشور سفر داشته ام.
6) 3تا کارمند دارم و بیمه براشون به اسم من رد میشه.
نظر شما چیه؟ 3 مورد اول من رو نگران کرده.