موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان یه سوالی برای همسر که خانوم هستند اگر با حجاب باشند منظورم همان عکسی که در گذرنامه است که با روسری است را در ds160 ارسال کنیم مشکلی نیست ؟ کسی تجربه داره که عکس روسری دار روی ds160 بزاره ممکنه تاثیری داشته باشه یا خیر ؟
و سوال بعد اینکه در موقع ds160 گفته که تاریخ سفر به تاریخ آمریکا حدودا بنویسید مثلا یه تاریخی برای 1 ماه دیگه میدهی اما وقت سفارت برای چند ماه دیگه باز است مشکلی نداره ؟
ممنون
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یک اکانت ۲نفره پرداخت شده قابل استفاده برای هر۳سفارت اصلی به قیمت ۱ میلیون تومان واگذار میشود
وقت سفارت نیست فقط اکانت پرداخت شدست
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در بوداپست دانشجو هستم و اقامت موقت مجارستان دارم پرونده مهاجرتی هم دارم از طریق برادر
ایا من شانسی برای گرفتن ویزای توریستی دارم؟
ممنون
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون Percicher عزیز.
متاسفانه در حال حاضر امکان فایل کردن ویزای مهاجرتی رو برای والدین عزیزم ندارم. بیشتر دوست داشتم تا اون زمان یه بار توریستی بیان که متاسفانه نشد. حق با شماست و مراحل ویزای مهاجرتی یه جورایی سازمان یافته تره و اینقدر مثل ویزای توریستی سلیقه ای نیست.
لاتاری 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-05-07 ساعت 15:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-08 ساعت 10:51 توسط hamhi.)
سلام
دوستان كسي اطلاع داره بعد از اقدامات ترامپ براي ايراني ها آيا العان امكان اينكه براي وزيري توريستي اقدام كنيم هست يا فعلاً امكان اخذ وقت سفارت براي ويزاي توريستي وجود نداره ؟ در كل در اين شرايط ميشه توريستي اقدام كرد ؟؟؟
ممنون ميشم پاسخ بدهيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ب دوستای عزیز مهاجرسرا ی سوال داشتم خدمت شما ممنون میشم اگه جواب بدین میخواستم بدونم اگه با ویزای توریستی بیاید آمریکا و بعد برای اقامت اقدام کنید آیا امکان گرفتن اقامت دارد یاخیر؟ و اگر دارد چطور و از چ طریق و ب کجا باید برید ؟ ممنون میشم اگه جواب سوالم رو بدین منتظر پاسخ دوستان عزیز مهاجرسرا هستم. با سپاس فراوان