موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
راستی من تو فرم دی اس 160 یه اشتباهی کردم که میخوام اگه میتونین راهنماییم کنین که چکار کنم.
تو قسمت تحصیلات که نوشته حتما اگه هست بنویسید,من نوشتم ولی فارق التحصیل نشدم و تاریخ اتمام تحصیل رو که آینده رو میزدمو قبول نمیکرد و منم زدم واسه 6 ماه پیش تا قبول کنه.
حالا موقع مصاحبه که میخوام اشتغال به تحصیل رو نشون بدم اونوقت فکر میکنن که دروغ گفتم و واسه خودمم بد میشه.به نطرتون چکار کنم؟دی اس16 جدید؟یا ایمیل واسه ویرایشش؟یا اصلا چون تموم نکردم اون قسمتو پر نکن تو دی اس جدید یا ویرایشش؟البته وقت گرفتم واسه 10 اسفند.
لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون.بچه هایی که تجربشو داشتن یا میدونن که چکار باید کرد لطفا راهنماییم کنن.
با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم دوست عزیز.آره منم همین کارو کردم چون 2013 اصلا قبول نمیکرد.فقط میگم که یه بار نگن که تو که فارق التحصیل نشدی پس واسه چی اون تاریخ رو زدی که بعدش برگه ی اشتغال به تحصیلو آوردی.پس مشکلی ایجاد نمیکنه hassan8ir ؟
با تشکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی میدونه برای مصاحبه در دبی باید قبل از مصاحبه مدارک را پست کرد یا روز مصاحبه برد؟؟ اگه باید پست کرد چقدر قبل از مصاحبه؟؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-03 ساعت 11:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-03 ساعت 11:57 توسط mahyarforouzesh.)
[quote='Kurosh_Salehi' pid='271377' dateline='1359848459']
[quote='mahyarforouzesh' pid='271163' dateline='1359814131']
سلام
من به همراه همسرم تا چند روزه دیگه از آلمان برای مصاحبه می ریم . می خواستم بدونم آیا من و همسرم هر کدوم بطور جداگانه مصاحبه می شیم یا همزمان با هم با افسر کنسولگری مصاحبه می کنیم . دوستان خواهش می کنم کسانی که اطلاع دارن پاسخ منو بدن. من خودم تسلط کامل به زبان انگلیسی دارم ولی همسرم متاسفانه زبان بلد نیست. اگه باید جداگانه بره می تونم به عنوان مترجم همراهش برم یا نه؟ ممنون
ممنون کوروش جان از راهنمائیت . حتما نتایج مصاحبه و اینکه چه چیزایی ازم پرسیدن رو اینجا می نویسم.
ممنون کوروش جان از راهنمائیت . حتما نتایج مصاحبه و اینکه چه چیزایی ازم پرسیدن رو اینجا می نویسم
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
اگه باهم اقدام کردید مصاحبه شما با هم خواهد بود. ضمن اینکه فرانکفورت آفیسر فارسی زبان هم دارد.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
mahyarforouzesh لطفاً مارو از نتيجه و شرايط مصاحبتون با خبر کنيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزیزان
من بالاخره موفق شدم وقت سفارت از طریق اینترنت رو بگیرم واسه خودم و خانومم و پسرم 25 فوریه
برام دعا کنید تا با خبرهای خوش بیام و از تجربیاتم بگم
راستی یه چیزی یادم نره بپرسم ، از دوستان آیا کسی میدونه باید مدارک رو قبل از سفارت بفرستم یا نه؟
یعنی من الان رسید اینترنتی واریز رو + بار کد ها رو +بقیه مدارک باید با خودم ببرم
مرسی از همه
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
چیزی نباید واسشون بفرستید. همه چیو همون روز با خودتون میبرید. برگه تاییدیه وقت رو هم ببرید. یه کپی هم از فرم ds160 ببرید بد نیست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی