موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
من براي پدر شوهرم مي خواستم ويزاي توريستي بگيرم .البته ايشون گرين كارت داشتن كه باطل شده به دليل مريض بودن وبه موقع نبودن در امريكا.در سايت انكارا كه شرايط رو مي ديدم براي ٨٠ به بالا ذكر كردن كه نياز به مصاحبه و حضور شخص نيست .براي گرفتن ويزا هم ميشه يكي از افراد خانوداه با پاس ايشون مراجعه كنه به سفارت .ايا كسي اين تجربه رو داره ؟واينكه مدارك رو بايد ميل كرد به سفارت؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یک ماه پیش دو هفته آمریکا با ویزای توریستی بودم و برگشتم. چون پدر و مادرم اقامت دارند میخواستم برای دیدنشون دوباره تابستون برم. آیا فکر میکنید اگه من دوباره به این زودی اپلای کنم برای آفیسر عجیب نیست؟ و بهم ویزا میده؟ راه پیشنهادی شما چیه؟ ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من خواستم از تجربه خودم براي ويزاي توريستي بنويسم شايد براي كسي مفيد باشه
من وهمسرم كه مدت دو سال ازدواج كرديم براي ويزاي توريستي اقدام كرديم از سفارت امريكا در دبي ٢٠دسامبر وقت داشتيم اونجا كه رسيديم خيلي مودبانه رفتار كردن ازمون چند تا سوال پرسيدن ما سال قبلش با هم اروپا رفته بوديم هر دو اينجا در شركت خصوصي كار ميكنيم و دعوتنامه از يك فاميل دور داشتيم و حساب بانكي ولي نه خيلي زياد خلاصه موقع مصاحبه از سربازي پرسيد كه من در زماني كه سربازي رو خود دولت مي فروخت معاف شدم كه گفتم ازم مدارك حساب بانكي خواست كه دادم ولي اصلا نگاه نكرد و چند سوال ساده در مورد كارمون پرسيد و علت سفر به امريكا كه گفتم جالب برام كه ببينم و اصلا دعوتنامه رو نگاه نكرد خانمي كه ازمون سوال مي كرد خيلي خوش رو بود و در اخر بهمون برگه زرد داد كه شماره كيس نامبر هر دومون روش بود چون ما يك وقت گرفته بوديم و در فرم نوشته بوديم كه ميخوايم با هم سفر كنيم و گفت در وب سايت چك كنيم تا ويزامون حاضر بشه تا چند روز پيش كه سايت و چك كردم و ديدم نوشته پروسه شما كامل شده و پاسپورت را براشون بفرستم و يك ايميل هم برام زدن ولي وقتي كيس نامبر خانمم رو زدم هنوز ميزد پروسه در حال انجام خيلي نگران شديم سعي كرديم باهاشون تماس بگيريم كه جواب ندادن و گفتن بايد ايميل بزنيد كه ما همين كار رو كرديم و در اين مدت مدام كيس نامبر خانمم رو چك كرديم كه خبري نبود كه ٤٨ بعد از ايميل به خانمم جواب ايميلمون را دادن كه شما پروسه ويزاتون كامل شده و پاسپورتتون رو به همراه پاس شوهرتون براي پيكاپ ويزا بفرستيد در صورتي كه هنوز در وب سايت چيزي نزده.خلاصه كه خيلي كار عجيب غريبي نبود فقط بايد در مورد همه چيز واقعيت رو گفت و همه مداركي كه به نظرتون مي اد رو با خودتون ببريد موقع مصاحبه هم استرس نداشته باشيد و هر سوالي كردن فقط به همون سوال جواب بديد و زياد حرفي كه سوال نكردن نزنيد و مدارك كامل همه چيز همراهتون باشه ولي هر چي كه افيسر خودش خواست بديد نه زيادي.اميدوارم موفق باشيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من با خانمم اکتبر رفتیم سفارت واسه ویزای توریستی و برگ زرد گرفتیم
هنوز خبری نشده
میخواستم بدونم باید ایمیل بزنیم یا تلفن بزنیم؟
و اگر باید ایمیل بزنیم.متن میل چی باید باشه؟
ممنون از راهنماییتون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام می خواستم بپرسم برای دیدن فرزندمان در آمریکا برای گرفتن ویزای توریستی چه کار باید بکنیم یعنی کلا چه مراحلی را باید از اول انجام بدهیم. اگه مختصرم توضیح دهید ممنون میشم. [/php]