موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اين جريان بيمه ماشين چيه كه به ترجمه كردنش اشاره شد ؟ اگه ميشه براي من توضيح بديد
Catagory : F2B
Interview : Dec 2015 AP
Ceac Update : 18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
چیز خاصی نیست. شما تشریف می برید سوابق بیمه خودرو رو از شرکتهای بیمه تان می گیرید و ترجمه می کنید و با خود به آمریکا می آورید.
بعضی از شرکتهای بیمه آمریکایی با توجه به این سوابق ، رو بیمه خودرو به شما تخفیف می دهند.
البته من شنیدم که نباید هیچ فاصله ای بیش از ۶ ماه ، بین آخرین تاریخ بیمه و خرید خودرو تو آمریکا باشد. تا این سوابق مورد قبول شرکتهای بیمه قرار بگیره.
[/quote]
با توجه به حرف شما يعني اخرين بيمه نامه اي رو كه به اسممون هست و ترجمه كنيم و با خودمون ببريم،حالا اين تخفيف زياده؟
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من گواهینامه رانندگی بینالمللی دارم یه ماشین خریدم حالا موقع پلاک زدن میگن حتما باید گواهینامه همین جارو داشته باشی دوستان عزیز راهکاری دارید؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-14 ساعت 01:47)arzansaray نوشته: سلام من گواهینامه رانندگی بینالمللی دارم یه ماشین خریدم حالا موقع پلاک زدن میگن حتما باید گواهینامه همین جارو داشته باشی دوستان عزیز راهکاری دارید؟
کجا هستید ؟
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
نوامبر راهی لوس انجلس هستم....یه ماشین کارکرده نرمال قیمت پایین برای شروع میخام که فقط از عهده کارام بر بیام مقصدم کالیفرنیاس....چی بگیرم؟
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
ماشین های ژاپنی (تویوتا، هوندا، مزدا) و کره ای (کیا و هیوندا) معمولا کم خرج و با دوامن. به نظر من برای شروع سراغ SUV (شاسی بلند) نروید چو علاوه برقیمت، معمولا مصرف و مخارجشون بالاتر هست.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
(2015-08-02 ساعت 20:49)جهان20 نوشته: دوستان کسی میدونه ایادرسته ماشینی رو بخریم که قسطش پرداخت نشده و بانک برداشته حالا میخوان بفروشنش کسی میدونه جریان این ماشینها به چه صورته؟مرسی
شما چه ماشین (و چه خونه) ای که بانک مصادره کرده باشه رو میتونید بخرید و مشکلی نداره فقط قبلش سوابقش رو بگیرید ببینید غیر از بدهی به بانک بدهی مالیات و بیمه و... نداشته باشه (مخصوصا خونه).
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
aayaa baraaye kharide khodro site khaassi hast ke khodrohaaye daste do ro neshoon bede va beshe be site etemaad kard?
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر كسي در اتلانتا براي خريد ماشين احتياج به كمك داره من يك ديلر ايراني ميشناسم كه ميتونه بهش كمك كنه خودم گرفتم راضيم.
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
(2015-09-10 ساعت 05:33)mahdidallas نوشته: aayaa baraaye kharide khodro site khaassi hast ke khodrohaaye daste do ro neshoon bede va beshe be site etemaad kard?
بله کریگز لیست و ای- بِی هستند. مخصوصا کریگز لیست.