موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ميشه خوهش كنم به سوالم جواب بدين .
نامزد من آمريكاس و از مدارك citizenship فقط پاسپورتش رو همراه داره كه تو فرم دستور العمل i-129 F اشاره شده كه پاسپورت آمريكايي كافيه .
ميخواستم بدونم آيا در مدارك ارسالي براي I-129F لازم است كه نامزدم شناسنامه ايراني خودش رو بده ؟
و يا اينكه كپي پاسپورت آمريكايي چي ؟
لازم هست
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
خیر شناسنامه احتیاجی نیست .. اما کپی پاسپورت و یا کپی برگه naturalization رو بزارن بد نیست..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
نه دوست من احتیاجی نیست... فقط با پاسپورت امریکاییش کار دارن..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مداركي را كه به سفارت امريكا در انكارا فرستادم الان متوجه شدم كه كارت ملي من تاريخ اعتبارش تمام شده بوده و در ترجمه كارت مليم هم حتمآ تاريخ اتمام اعتبار هم نوشته شده.
ايا مشكلي ممكنه پيش بياد؟ اگر كسي با اين موضوع برخورد كرده لطفآ راهنمايي كنه ممنون ميشم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سوال قبليمو كه هيچكي جواب نداد اگر كسي ميداند اين سوال را جواب دهد لطفآ.
من ترجمه همه مداركم را پست كردم به سفارت آنكارا ايا براي روز مصاحبه بازم لازم است كه ترجمه مثلا شناسنامه، كارت ملي و كارت معافيت را دوباره ببرم يا اصلش كافيه؟
ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 15:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 15:17 توسط ghazal72.)
دوستان زمانی که مدارک برای یو اس سی آی اس فرستادیم یک نامه ای نوشتم که تو اون نامه اعلام کردم که قصد دارم در طی 90 روز با نامزدم تو امریکا ازدواج کنم. تو مدارک اثبات نامزدی که باید بفرستم برای سفارت آیا لازمه که عین همین نامه را هم بذارم؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-10 ساعت 15:15)ghazal72 نوشته: دوستان زمانی که مدارک برای یو اس سی آی اس فرستادیم یک نامه ای نوشتم که تو اون نامه اعلام کردم که قصد دارم در طی 90 روز با نامزدم تو آمریکا ازدواج کنم. تو مدارک اثبات نامزدی که باید بفرستم برای سفارت آیا لازمه که عین همین نامه را هم بذارم؟
غزل جان به نظر من نه حتما کپی اون ولی محتوای اونو یادته بنویسی که یکی باشه بهتره. موفق باشی عزیزم.
اگه کسی جوابو بهتر می دونه بگـــــــــــــــــه !!!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب