2013-03-05 ساعت 16:27
با درود و همراه با بهترین آرزوها...
این تاپیک رو ایجاد کردم که مکانی بشه برای آموزش نکات کاربردی در مهاجرسرا.
مدیران عزیز و کادر محترم فنیِ حال و آینده، تقاضا دارم در راستای هر چه پر بار تر شدن این تاپیک همکاری بفرمایید.
دوستان عزیزی که نمیتونند اینجا پست بگذارند و مطلب مفیدی دارند، میتونند مطلبشون رو در تاپیک دیگری پست کنند و ضمن هماهنگی با یکی از مدیران از ایشان بخواهند که پستشون رو به اینجا منتقل کنند.
فهرست مطالب
این تاپیک رو ایجاد کردم که مکانی بشه برای آموزش نکات کاربردی در مهاجرسرا.
مدیران عزیز و کادر محترم فنیِ حال و آینده، تقاضا دارم در راستای هر چه پر بار تر شدن این تاپیک همکاری بفرمایید.
دوستان عزیزی که نمیتونند اینجا پست بگذارند و مطلب مفیدی دارند، میتونند مطلبشون رو در تاپیک دیگری پست کنند و ضمن هماهنگی با یکی از مدیران از ایشان بخواهند که پستشون رو به اینجا منتقل کنند.
فهرست مطالب
- چگونگی ارجاع به یک پست دیگر
- اسکرول اتوماتیک به پست آغازین
- خط زدن (قلم زدن) یک نوشته!
- گذاشتن عکس در متن ارسال
- داشتن آواتار متحرک (animated)
- مشاهدهٔ زمان تبریک و تشکر ارسالها
- پاسخ به چند پست بطور همزمان
- نکاتی از عمو سعید
- چگونگی دیدن رتبههای یک کاربر
- جستجو در مهاجرسرا
- چگونه اصل ارسالی را که نقل قول شده ببینیم؟
- تغییر ابعاد عکس
- تبدیل یک عکس به «لینک قابل کلیک»
- رهایی از صفحات انتقال
- چگونه امضاء درست کنیم؟
- ردگیری پیامهای خصوصی
- تعیین تعداد ارسالها در هر صفحه
- باز کردن مستقیم صفحهای خاص از یک موضوع
- کاربران در حال بازدید موضوع
- لیست دوستان/چشم پوشیها
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill