موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
نوبت مصاحبه من اومد منم چون خيلى وقت بود چشم انتظار بودم بليط خريدم و مترجم رزرو كردم و مديكال انجام دادم كِه فعلا نصفه مونده و مدارك كوااسپانسر همچنان به دست من نرسيده من پشيمون شدم كِه چرا كنسلش نكردم و يه نوبت ديگه نگرفتم?
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام .خواهش می کنم اگه کسی ds260 رو پر کرده جواب منو بده
دیروز همسرم به عنوان principle applicant فرمش ds260 رو پر کرد و ارسال کرد. اما من و دخترم که همراه ایشون بودیم فرم برامون فعال نیست کنار اسم ما نوشته follow to join اما قسمت همسرم not started زده بود که روش کلیک کرد و پر کرد و ارسال کرد ولی ما نتونتستیم . چکار کنیم؟؟؟ در صورتیکه همه اعضای خانواده باید پرکنند. خواهش می کنم بگید آیا واسه همراهان شما فعال بود همزمان یا طول کشید فعال شه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنئنم از سایت خوبتون
برادر بنده که سیتیزن هست برام اقدام کرده بود در سال 2002 و الان یک ایمیلی از NVC اومده که گفته اسپانسر می خواد و ... حالا سوالم اینه الان که من ازدواج کردم چکار باید بکنم تا وقت مصاحبه برای همسرم هم بگیرم و آیا همسرم هم نیاز به اسپانسر دیگه ای داره؟
رتبه:
0
4 تشکر در 3 ارسال
(2015-08-18 ساعت 09:28)مهسا20132013 نوشته: دوستان سلام .خواهش می کنم اگه کسی ds260 رو پر کرده جواب منو بده
دیروز همسرم به عنوان principle applicant فرمش ds260 رو پر کرد و ارسال کرد. اما من و دخترم که همراه ایشون بودیم فرم برامون فعال نیست کنار اسم ما نوشته follow to join اما قسمت همسرم not started زده بود که روش کلیک کرد و پر کرد و ارسال کرد ولی ما نتونتستیم . چکار کنیم؟؟؟ در صورتیکه همه اعضای خانواده باید پرکنند. خواهش می کنم بگید آیا واسه همراهان شما فعال بود همزمان یا طول کشید فعال شه.
به nvc ایمیل بزنید ضرر نداره.
ANK2010XXXXXX
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: APR 2004
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت JAN 2016 :NVC Welcome letter
تاریخ تکمیل فرم AUG 2016 : DS-260
نامه کامپلیت: DEC 2016
تاریخ کارنت شدن: MAR 2017
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس : - ... ؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای فرم DS-260 نیاز به ID # دارم ولی به غیر از کیس نامبر دیگه اطلاعاتی ندارم لطفا راهنماییم کنید ممنون
ضمنا برای تغییر زمان مصاحبه باید از چه طریقی اقدام کرد ؟ مصاحبه برای دو هفته دیگس در ارمنستان ولی هنوز هیچ کاری انجام نشده!
کتگوری F4
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-15 ساعت 22:01)milad.nas نوشته: سلام
من برای فرم DS-260 نیاز به ID # دارم ولی به غیر از کیس نامبر دیگه اطلاعاتی ندارم لطفا راهنماییم کنید ممنون
ضمنا برای تغییر زمان مصاحبه باید از چه طریقی اقدام کرد ؟ مصاحبه برای دو هفته دیگس در ارمنستان ولی هنوز هیچ کاری انجام نشده!
کتگوری F4
وقتی هیچ کاری انجام نشده چطوری وقت مصاحبه براتون گذاشتن؟؟ :/
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: Nov. 2003
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت NVC Welcome letter: آگوست ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-261 و پرداخت ۱۲۰ دلار: دوم سپتامبر ۲۰۱۵
تاریخ ارسال مدارک : ۷ اکتبر ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-260 و پرداخت ۳۲۵ دلار: ۲۷ نوامبر ۲۰۱۵
نامه کامپلیت : ۲۹ مارچ ۲۰۱۶
تاریخ مصاحبه: هفته دوم نوامبر ۲۰۱۶
تاریخ کلیرینس : دو نفریکضرب پدرم ap...
ورود:۱۵ دسامبر ۲۰۱۶
ssn:دو هفته بعد از ورود
گرین کارد:یک ماه بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
بنده در کتگوری f4 هستم خواهرم برام اقدام کرده البته در سال جدید فقط بنده یک سوال دارم ایا زمان اقدام اولیه در uscis تا approve شدن و رسیدن به دست nvc ممکن چند سال طول بکشه و میخواستم بدونم این زمان محاسبه میشود؟ یعنی جز همون 11 یا 12 سال میشه یا نه ا زمان 11 سال از رسیدن و دادن کیس نامبر از nvc حساب میشه؟
سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تتریخ ۲۲ خرداد تایم مصاحبه دارن ابوظبی. میخواستم بدونم اقامت در دوبی بهتر یا ابوظبی از نظر هزینه و اگه میشه لطفا برای انجام آزمایشاتراهتمایی کنید چه کلینیی توصیه میکنید؟ و از چه طریق میشه نوبت گرفت ازشون؟