کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
خلاصه پیشرفت کار برندگان ۲۰۱۴
(2013-06-07 ساعت 14:01)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 13:02)asalasali نوشته:  برنده خودم هستم Big Grin
شماره کیس:2014AS000035XX
فرمهامو فرستادم جواب میلشونم اومد ک دریافت کردند وبررسی میکنن

(2013-05-22 ساعت 15:38)زهرا وحدتی پور نوشته:  من این کارو قبول میکنم. اما اصلا اکسل من خوب نیست.شاید یکم طول بکشه تا روبه راه بشه.( این کار هم به خودم کمک میکنه هم به دوستانم)
بچه ها هر کسی دوست داره اطلاعات تکمیلی خودشو برام با پیام خصوصی بفرسته. تا همه از این جدول خوب بتونیم اسفاده کنیم.

سلام عزیزم منم برنده شدم چه اطلاعاتی باید داد کیس نامبرم 35XX

سلام در امضای من یک لینک هست که مال بچه های 2013 است توش جدولشون هم هست اون رو دانلود کنید ومطالعه کنید هم اطلاعات جالبی به دست میارید هم همون اطلاعات رو برای من بفرستید.
با تکر .شاد باشیدBig Grin

سلام . با تشکر من ارسال کردم ولی در جدول اضافه نشده و جدول آپدیت نمیشود!
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
پاسخ
شماره کیس: ۲۰۱۴...
تاریخ رویت قبولی: ۱۴ می
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر، مامان و بابام
ارسال فرمهای سری اول: ۳۰ می - با DHL فرستادم. طبق سایت دی اچ ال، ۷ جون به مقصد (ویلیامزبورگ، کنتاکی) رسیده
کارنت شدن کیس: یعنی چی؟ نمی دونم! راهنمایی می کنید؟
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
پاسخ
برنده همسرمه Smile
شماره کیس: 2014AS00005###
تاریخ رویت قبولی:1 می
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :4 نفر
ارسال فرمهای سری اول:یه بار با ایمیل 23 می فرستادیم ولی گفتن دوباره باید بفرستین منم نفهمیدم دلیلش چیه برای همین میخوایم با پست بفرستیم Sad
کارنت شدن کیس:###
مصاحبه:###
دریافت کلیرنس:###
دریافت ویزا:###
ورود به آمریکا:###
دریافت گرین کارت:###
جمع تقریبی هزینه‌ها:فعلا برای عکس و پیرینت و... 150هزار تومن Tongue
پاسخ
شماره کیس:**2014AS000036
تاریخ رویت قبولی:1MAY
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:16MAY(ایمیل)ودریافت تاییدیه بعد از 5 روز
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
پاسخ
سلام
دوستان جدول 2014 اپدیت شد
با تشکر از زهرا وحدتی پور
لطفا برای اضافه شدن به جدول به ایشان پیام خصوصی بدید
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
پاسخ
سلام بر همه دوستان برنده لاتاری 2014 (البته تا کنون و پیشاپیش به برندگان احتمالی اعلام بعدی)

طبق قولی که داده بودم اطلاعات مربوط به افرادی که در این تاپیک مشخصات پیشرفت کیس خودشون رو قرارداده بودند جمع آورد کردم( واقعا باید از دوست خوبم htity هم تشکر کنم ایشان در این امر مرا بسیار کمک میکنند.)

برای مشاهده می تونید از آدرس زیر فایل PDF مربوطه رو دانلود یا مشاهده کنید ( به علت زیاد بودن کیس ها pdf در دو صفحه قرار گرفته ،گفتم متذکر شوم تا احیانا کسی فکر نکنه که فایل pdfمشکل داره)

.pdf   2014-UPDATE 7 ok nahaii .pdf (اندازه 541.96 KB / تعداد دانلود: 1,063) -->
.pdf   2014-UPDATE 7 ok nahaii .pdf (اندازه 541.96 KB / تعداد دانلود: 1,063)
تغییرات:
*از این به بعد از یک طریق میتونید جدول رو دانلود کنید،از طریق کلیک بر روی فایل ضمیمه ای که دقیقا خط بالای همین جمله است.
*تعدا قابل توجهی کیس به جدول اضافه شد.
*تعداد کیس ها به 70 رسید
*تعداد کیس ها به 108 نفر رسید.
* تعداد کیس ها به 155 نفر رسید.
*تعداد کیس ها به بالای 200 نفر رسید.
در این فایل:
کیس نامبر ها به صورت دو رقمی هستند تا ترتیب جدول حفظ بشه. ( لطفا اگر اطلاعات ارسال میکنید کیس نامبر خود را دو رقم اخر را حذف کرده و در نهایت بقیه اعداد را بفرستید تا ترتیب جدول حفظ شود)
ببنید دوستان این جدول کمک شایانی به هممون میکنه.
باز تاکید می کنم هیچ اجباری درکار نیست و هرکس حتی می تونه اطلاعات مربوط به ستون هایی که تمایل داره رو بفرسته و نه همه رو.

همون طور که می بینید یک سری ستون خالی در این جدول وجود داره که به عقیده من بسیار خوب می شه اگر بتونیم اون ها رو کامل کنیم.
البته قطعا ممکنه شما تمایلی برای ارائه اطلاعات دقیق از خودتون نداشته باشید که این قابل احترام هست و قرار نیست اجباری در کار باشه.
همچنین ممکنه شما پیشنهادهایی برای اضافه کردن یا کم کردن برخی از ستون ها داشته باشید. کلا هرگونه پیشنهادی برای بهتر شدن کار تصور می کنم از طرف همه دوستان پذیرفتنی است پس لطفا کمک کنید!

در هرصورت اگر تمایل دارید اطلاعات خودتون رو در این جدول کامل یا اصلاح کنید لطفا به کمک پیام خصوصی به من اطلاع بدهید. دوستانی هم که اطلاعاتشون در این جدول درج نشده و یا بعدا به جمع ما اضافه می شوند، لطفا اطلاعاتشون رو برای من ارسال نمایند. با کمال میل اون ها رو در جدول درج می کنم.

برای من اینجا یک Community و تمرینی هست برای اون چیزی که جامعه جدیدی که قراره به اون وارد بشیم از شهروندانش انتظار داره.

منابع : این متن دقیقا همون متنی هست که افشین خان در پست خودش قرار داده و من فقط تغییرات جزئی انجام دادم .
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، mehdieb ، hamid.eng ، گل نهال ، امیر مهاجر ، سمانه777 ، mtcanada ، Tomas ، آنی ، amin arefi ، NarCssuS ، ghafari88 ، aghaghia ، maziar irani ، maryam_fo ، pari pariaaa ، NEURON ، sophia ، arash111 ، htity ، Danial_4139 ، maryam_a ، Lemony ، h_s2108 ، noobnoobi ، hamed1286 ، vistac ، shimoda ، nedafarsi ، pooya.n ، philter ، behfaza ، 2014families lottery winners ، azar1348 ، m.sabet ، ojee ، KIMIA2005 ، exxedus ، محبت ، آلیس-1980 ، love_everlife ، dana ، lilac ، afs ، m_nikparvaz ، tenese ، mrpahlevani ، nedaba ، 5ina ، erfan786 ، f215215 ، ffrfar ، masoud z ، a.rahaa ، .YAS ، پسرک مهاجر ، mohammad19911991 ، H Pier ، khder ، saeedshafiee ، nasam ، nika ، m_yek ، arffx ، mitramin ، HodHod Golestani ، zepehr ، FMANIS ، powerb ، khorsandi ، zepehr1 ، kamix ، رژین ، سيبك ، Saeedv13 ، mahan L ، paral ، roeentan ، MEHR52 ، philadelphia ، Azi2014 ، Tabassomshojaat ، takpar1371 ، ali_am76 ، hamid_fs3 ، ramaya ، behrang3001 ، میما ، ata_bros ، n-az ، mohammadg846 ، mehdikhosro ، shayesteh ، pooyan1920 ، k98k ، Visas ، azifa ، Aroma ، sargol2001@yahoo.com ، soruosh ، hudson ، Morteza1350 ، پرویز تابنده ، manamilad ، reasonable ، amir-fazli ، mahdibashoma ، hamidrezapir1 ، meisam14 ، بازگشت ، ghasoo ، janatirad ، kage.omid ، Mana Moli ، khosro.1985 ، lighter ، alitab ، gema ، moqadam ، estanfordbineh ، adonis2006 ، reza_top60 ، omid05 ، batigoal_189 ، armin021 ، mehdi2014 ، rezahoorjandi ، حاجی واشنگتن ، peidaye penhan ، USA2014 ، anahita 62 ، L_haam ، yashgin ، مهمان آشنا ، taherifar ، امین 13
شماره کیس: 2014as000042VV
تاریخ رویت قبولی:10می
کنسولگری:انکارا شاید هم ایروان
تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر فعلا
ارسال فرمهای سری اول:هنوز ارسال نشده Sad
کارنت شدن کیس: به زودی
مصاحبه: به زودی
دریافت کلیرنس: هیچ وقت
دریافت ویزا: به زودی یک ضرب به امید خدا
ورود به آمریکا:به زودی
دریافت گرین کارت: باز هم به زودی
جمع تقریبی هزینه‌ها:تا اینجا حدود 200،000 T
پاسخ
عرض سلام تبریک خدمت شما دوستان و عزیزان برنده
برنده خودم هستم
شماره کیس:2014AS4XXX
تاریخ رویت قبولی: 1/May
تاریخ ارسال فرم های سری اول : 1stW/May (با ایمیل)
تاریخ ایمیل KCC جهت تأیید مدارک : 2ndW/May
کنسولگری : ANK
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC :
تاریخ مصاحبه :
تاریخ کلیرنس :
تاریخ دریافت ویزا :
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
هزینه ها:
پاسخ
برنده همسرم هستش.
شماره کیس:2014AS00003$$$
تاریخ رویت قبولی: 1/May
تاریخ ارسال فرم های اول ،با پست:08/jun
کنسولگری:ANKARA
تعداد افرادمنظور شده در کیس:2 نفر
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تاریخ دریافت گرین کارت:
هزینه ها
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
پاسخ
برنده خودم هستم
Case: 6200
تاریخ رویت قبولی: 10/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: پست TPG در تاریخ MAY/22
Delivered on: 28/May
کنسولگری: ANKARA درخواست برای تغییر به ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: 2 نفر
تاریخ کارنت شدن کیس:
مدرك قبل از دانشگاه ديپلم كامپيوتر
مدرك دانشگاهي فوق ديپلم و ليسانس كامپيوتر
شغل : شركت خصوصي
محل سكونت: تهران
مقصد: San Diego, CA
سربازي: معاف

هزینه ها: تا الان ۱۶۰،۰۰۰ تومان
پاسخ
شماره کیس:***2014AS00002
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
پاسخ
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000051xx
تاریخ رویت قبولی: 02/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ MAY/29
کنسولگری: ANKARA
تعداد افرادمنظور شده در کیس: 2 نفر
تاریخ کارنت شدن کیس:
مدرك هر دو لیسانس
شغل : شركت خصوصي
محل سكونت: تهران
مقصد: boston
سربازي: پایان خدمت
هزینه ها: تا الان تقریباً 220000 تومان
کیس نامبر:**53****2014
رویت قبولی:2 می
ارسال فرمها:20 می
دعوت به مصاحبه:هفته دوم ايپريل
سفارت:ایروان
صدور ویزا: ١ يك ضرب، ١ كليرنس
مقصد:boston
ورود:
پاسخ
ضمن تبریک به همه ی دوستان که قبول شدن و ارزوی موفقیت برای هممون. دوستانی هم که قبول نشدن انشالله سالهای اینده موفق بشن. برنده اصلی مادرم هستن. به امید خدا هممون یه ضرب میگیریییییم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2014AS000060$$
تاریخ رویت قبولی: 2 may
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: 18 jun
کارنت شدن کیس: 07 march
مصاحبه: ++
دریافت کلیرنس: ++
دریافت ویزا: ++
ورود به آمریکا: ++
دریافت گرین کارت: ++
جمع تقریبی هزینه‌ها: حدودا 700.000 تومن
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
پاسخ
برنده همسرم هستند
شماره کیس:**2014AS000000
تاریخ رویت قبولی:6 می
کنسولگری: انکارا - به ایروان تغییر دادم
تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 8th Jun
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: تقریبا صفر
---------------------------------------------
لطفا دوستان بنده رو برای مراحل بعدی راهنمایی کنند :
لطفا محل درست پیدا کردن جواب سوالاتم رو عنوان بفرمایید
سوال یک : باید منتظر ایمیل از KCC باشم یا از سفارت ایروان
سوال دو : منظور از کارنت شدن دقیقا چیه
سوال سه : شماره ما دو رقمی هستش ( زیر 100) این مزیت محسوب میشه یا نه ؟
با تشکر
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
شماره کیس:2014AS000038xx
تاریخ رویت قبولی:3 مي
کنسولگری:ايروان
تعداد افراد منظور در کیس :دو نفر
ارسال فرمهای سری اول:27 june ازطريق :ايميل
جواب:5 july
کارنت شدن کیس: 10 ژانویه
مصاحبه: هفته ي اول مارچ
دریافت کلیرنس: هفته ی اول مارچ
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان