(2013-06-18 ساعت 17:06)aghaghia نوشته:(2013-06-18 ساعت 15:20)min@ نوشته:(2013-06-17 ساعت 22:49)aghaghia نوشته:(2013-06-17 ساعت 22:44)poopak16 نوشته: اگر از پست برای ارسال مدارک استفاده کنم , کنتاکی پاسخ ایمیل من را برای چک کردن رسیدن یا نرسیدن فرمها می دهد یا خیر؟
چرا میل نمی کنید، راحت و بیدردسر و مجانی هم که هست!؟
بله اگر میل بزنید و درخواست کنید جواب میدن، ولی تا میل نزنید و درخواست تایید نکنید به شما میلی زده نخواهد شد!
(2013-06-17 ساعت 22:09)min@ نوشته: من دانشجوی سال اخر کارشناسی ارشدم.در قسمت سوابق تحصیلی در فرم 230 و 122 چی بنویسم؟
اگر تا موقع مصاحبه مدرک ارشدتون رو میتونید بگیرید، در فرم 122 گزینه advanced degree رو بزنید وگرنه که university degree.
در فرم 230 هم مقاطع تحصیلیتون از ارشد به قبل رو بنویسید. برای تاریخ ارشد هم شروع که تاریخش مشخصه، اتمام رو بزنید present.
در 122 میخواستم ادر و بزنم بعد توضیح بدم.چی بنویسم؟در جدول 122 ارشد و ننویسم؟
خب چرا میخواید این کارو بکنید؟ بزنید university degree و در جدول ها هم همونطور که گفتم بزنید که در حال حاضر دانشجو هستید، در هر 2 فرم. شما اگر بگین مدرک کارشناسی ارشد دارین و نتونین اصلشو ببرین موقع مصاحبه احتمال داره نقص مدرک بخورین، خب چرا میخواین خودتونو به دردسر بندازین؟ در ضمن اونی که دیپلم داره با من و شمایی که ارشد داریم از نظر اونا هیچ فرقی نداریم، حتی در همین جا خوندم که دوستان میگن هر چی آس و پاس تر بشی راحتتر ویزا میدن و این که زیاد روی کار و تحصیلاتتون مانور ندین! البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
دوستان عزیز شما نگاهی به پست من انداختید؟!
عرض کردم که من هم زمانی که لاتاری برنده شدم شرایط مشابه داشتم ( برنده 2012 هستم و موقع اعلام نتایج دانشجوی ارشد بودم). باور کنید که من با حدس و گمان زنی شما را راهنمایی نمی کنم، بلکه این راهیست که شخصاً رفته ام و به شما اطمینان می دهم که آفیسر از یک دانشجو مدرکش را نمی خواهد! شما باید ذکر کنید که دانشجو هستید و برای مصاحبه علاوه بر مدرک لیسانس از شما گواهی اشتغال به تحصیل می خواهند نه اصل مدرک فوق لیسانس را. البته اگر تا زمان مصاحبه فارغ التحصیل شدید و مدرکتان را دریافت کردید مدرک فوق لیسانس را همراه می برید و اگر نه گواهی اشتغال به تحصیل و در این شرایط به هیچ عنوان دلیلی برای نقص مدرک هم وجود ندارد.
ضمن اینکه به طور کل ( نه در این مورد خاص) با پنهانکاری یا ارائه اطلاعات ناقص ( اینکه ادعا کنید که مدرک فوق لیسانس دارید یا برعکس، فقط به لیسانس اشاره کنید) خیلی بیشتر احتمال دارد که دچار مشکل بشوید. قابل ذکر است که اطلاعات تحصیلی جز مواردی است که ارائۀ دقیق آن الزامی است ( در حالیکه مثلاً ارائه گواهی اشتغال به کار، سوابق بیمه و غیره برای همه الزامی نیست).
اینکه فرمودید که بعضی از دوستان گفته اند که به تحصیلات بالاتر سخت تر ویزا می دهند هم چند بار در مهاجرسرا مطرح شده اما... کاملاً بی اساس است. مجموع شرایط شما تعیین می کند که بدون کلیرنس ویزا می گیرید یا خیر. من به شما اطمینان می دهم که تحصیلات بالا به تنهایی پروسه دریافت ویزا را مشکل نمی کند، برای آنکه خاطرتان آسوده باشد تجربه خودم را می گویم که من با داشتن مدرک فوق لیسانس ویزای یکضرب گرفتم. متاسفانه این تصور نادرست برخی از دوستان است که به قول شما می گویند هر چه آس و پاس تر بهتر اما من با اطمینان می گویم هر چه صادق تر بهتر.
پیروز باشید.
عرض کردم که من هم زمانی که لاتاری برنده شدم شرایط مشابه داشتم ( برنده 2012 هستم و موقع اعلام نتایج دانشجوی ارشد بودم). باور کنید که من با حدس و گمان زنی شما را راهنمایی نمی کنم، بلکه این راهیست که شخصاً رفته ام و به شما اطمینان می دهم که آفیسر از یک دانشجو مدرکش را نمی خواهد! شما باید ذکر کنید که دانشجو هستید و برای مصاحبه علاوه بر مدرک لیسانس از شما گواهی اشتغال به تحصیل می خواهند نه اصل مدرک فوق لیسانس را. البته اگر تا زمان مصاحبه فارغ التحصیل شدید و مدرکتان را دریافت کردید مدرک فوق لیسانس را همراه می برید و اگر نه گواهی اشتغال به تحصیل و در این شرایط به هیچ عنوان دلیلی برای نقص مدرک هم وجود ندارد.
ضمن اینکه به طور کل ( نه در این مورد خاص) با پنهانکاری یا ارائه اطلاعات ناقص ( اینکه ادعا کنید که مدرک فوق لیسانس دارید یا برعکس، فقط به لیسانس اشاره کنید) خیلی بیشتر احتمال دارد که دچار مشکل بشوید. قابل ذکر است که اطلاعات تحصیلی جز مواردی است که ارائۀ دقیق آن الزامی است ( در حالیکه مثلاً ارائه گواهی اشتغال به کار، سوابق بیمه و غیره برای همه الزامی نیست).
اینکه فرمودید که بعضی از دوستان گفته اند که به تحصیلات بالاتر سخت تر ویزا می دهند هم چند بار در مهاجرسرا مطرح شده اما... کاملاً بی اساس است. مجموع شرایط شما تعیین می کند که بدون کلیرنس ویزا می گیرید یا خیر. من به شما اطمینان می دهم که تحصیلات بالا به تنهایی پروسه دریافت ویزا را مشکل نمی کند، برای آنکه خاطرتان آسوده باشد تجربه خودم را می گویم که من با داشتن مدرک فوق لیسانس ویزای یکضرب گرفتم. متاسفانه این تصور نادرست برخی از دوستان است که به قول شما می گویند هر چه آس و پاس تر بهتر اما من با اطمینان می گویم هر چه صادق تر بهتر.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج![/font]
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج![/font]