موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من در قسمت 6b راهنمایی و کمک میخوام :
1- دوره ابتدایی
2-دوره راهنمایی
3-دیپلم هنرستان یا فنی حرفه ای ساختمان
4-مدرک کاردانی یا فوق دیپلم ساختمان
5-لیسانس روابط عمومی
به انگلیسی چی میشه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در تکمیل فرم 122 برای شماره 7 در قسمت c که نام کار فرما و ارس و تاریخ شروع و خاتمه رو گفته مشکل دارم چون کار من از 2005 شروع شده و تا الان ادامه داره و من نمیتونم توی قسمت اخر بنویسم present و باید تارخ بنویسم .... اینجا رو باید چجوری بنویسم به فکرم رسی خالی بزارم و بعد با خودکار پر کنم این کار درسته .... شما چه کار کردید.... لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان عزیز یه مشکل که برای همه حتما پیش میاد بعضی از عبارات بیشتر از جدول فرم (122و230)هست و وقتی بخواهیم در جدول بنویسیم جا نمیشه یکی از دوستان گفته بود که با نرم افزار های nitro pdf pro یا adobe acrobat pro می تونی اینکار رو انجام بدید ولی نحوه این کارو توضیح ندادن لطاف اگر کسی بلد هست مراحل کارو توضیح بده ممنوع از شماعزیزان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من فرمها رو فرستاده بودم مدركم رو اشتباهي زده بودم college no degree براشون ميل زدم گفتم كه اشتباه كردم و درستشو بهشون گفتم اما الان برام اين جواب رو دادند
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing . حالا نميدونم اصلا درستش كردن يا نه حالا نظرتون چي كار كنم؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من میخواستم فرمها رو براشون ایمیل کنم چون تو ماه جون با پست فرستادم و هیچ تاییدی نگرفتم که بدستشون رسیده یا نه. حالا دانشگاه برای کارشناسی ارشد هم قبول شدم و البته هنوز مدرک لیسانسم هم حاضر نیست. تو فرمها که با پست فرستادم آخرین مدرک رو university bachelors degree زدم ولی هنوز که بهم مدرک نمیدن حالا اگه بخوام فرمهارو ایمیل کنم جدید توش برای کارشناسی ارشد رو اضافه کنم چی باید بنویسم چون میخوام ثبت نام کنم و برم ارشد رو. و در مورد کارشناسیم چی کار کنم اگه مدرک موقت بدن کفایت میکنه