کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-04 ساعت 19:20)feel نوشته:  من امروز رفتم هر جا سر زدم گفتن ندارن و تموم شده 13 آبان 29 فروردین حلال احمر خلاصه که حالمون گرفته شد و برگشتم راستی واکسن آبله چنده و از کجا بگیریم راستی منرژیت اسم واکسنش چیه دوستان کمک کنند لطفا

ابله که اینجا پیدا نمیشه اگر هم پیدا بشه حدود 240 تومن هستش البته قابل اطمینان نیستند بنابراین بهتره موقع مدیکال اگر دکتر لازم دونست تزریق کنی . اسمش همون مننژیت ( meningitis ) هستش و در صورت نیاز میتونی با 33500 تومن در مراکز هلال احمر تزریق کنی ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Sam2014 ، ojee ، EKAM ، amin arefi ، behfaza ، محبت ، H Pier ، nasim ، USA2014 ، قصه گو
(2013-10-04 ساعت 19:26)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 19:20)feel نوشته:  من امروز رفتم هر جا سر زدم گفتن ندارن و تموم شده 13 آبان 29 فروردین حلال احمر خلاصه که حالمون گرفته شد و برگشتم راستی واکسن آبله چنده و از کجا بگیریم راستی منرژیت اسم واکسنش چیه دوستان کمک کنند لطفا

ابله که اینجا پیدا نمیشه اگر هم پیدا بشه حدود 240 تومن هستش البته قابل اطمینان نیستند بنابراین بهتره موقع مدیکال اگر دکتر لازم دونست تزریق کنی . اسمش همون مننژیت ( meningitis ) هستش و در صورت نیاز میتونی با 33500 تومن در مراکز هلال احمر تزریق کنی ...

واکسن آبله ایران پیدا نمیشه...اگر قبلا گرفتبد که تست بدید و وارد کارتتون میکنن..اگر نه باید زمان مدیکال بزنید 80 دلار ..
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، .YAS ، USA2014 ، قصه گو
(2013-10-04 ساعت 19:26)KIMIA2005 نوشته:  

البته من دنبال واکسن آنفلانزا بودم پیداش نکردم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: USA2014
واکسن ام ام ار و تی دی رو اگر ببریم هلال احمر وارد کارت زرد می کنه و ایا باید پایین کارت رو مهر کنه یا نیازی نیست?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 22:23)naftoonbazoft1 نوشته:  واکسن ام ام ار و تی دی رو اگر ببریم هلال احمر وارد کارت زرد می کنه و ایا باید پایین کارت رو مهر کنه یا نیازی نیست?

ببری مرکز بهداشت به نظر من بهتره
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، EKAM
(2013-10-04 ساعت 00:28)hamideftex2014 نوشته:  من نمیدونم چرا ما ایرانی ها راجب هر جیزی بحث الکی میکنیم.... بابا هرکی دوست داشت میزنه و هرکی دوست نداشت نزنه چرا بیخود به هم استرس وارد میکنید.... اگه کسی عمرش به این دنیا باشه با واکسن زدن نمیمیره و اگه هم نباشه با واکسن که هیچ با یه فوت عمرش تموم میشه....

دوست عزیز به نظر بنده اطلاع رسانی در مورد عوارض چیزی باعث استرس وارد کردن به دیگران نمیشه
اگه اینطوری باشه که باید هر واقعیتی که به مذاق ما شیرین نیست را مخفی کنیم که مبادا کسی به جای اینکه اطلاعاتش به روز بشه بهش استرس وارد بشه!!! Shy
شاید باید
چشم روی هر ناخوشی ببندیم و مخفی کنیم که برچسب بحث الکی بهمون نزنن
! Cool
تشکر کنندگان: مامان خانم ، محبت ، EKAM ، سی سی
(2013-10-02 ساعت 21:23)محبت نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 20:05)siminzakavand نوشته:  دوستان من امروز رفتم یه داروخانه که اسمشو نمیدونم!! و واکسن انفولانزا بدون نسخه پزشک بهم داد. ادرسش: شهرک غرب، دادمان، نرسیده به سپهر ، جنب شیرینی فروشی تواضع هست.
سلام
سپاس دوست خوبم، دوستان قیمتها و مثل این دوست عزیز آدرس رو قید کنید تا ببینیم اختلاف قیمتی هست یا نه و به چه مقدار.

دوست عزیز کاش اسم داروخونرو هم مینوشتی با شماره تماسش اینحوری نمیشه تلفنی پرسید که داره یا نه و مجبوری بری که خیلیاشون تموم کردن الان !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: .YAS ، USA2014
(2013-10-04 ساعت 19:20)feel نوشته:  من امروز رفتم هر جا سر زدم گفتن واکسن آنفلانزا ندارن و تموم شده 13 آبان 29 فروردین حلال احمر خلاصه که حالمون گرفته شد و برگشتم . راستی واکسن آبله چنده و از کجا بگیریم راستی منرژیت اسم واکسنش چیه دوستان کمک کنند لطفا
سلام
نگران نباشید توزیع هفتگی داره شماره تماس میگرفتید تا راحت تر استعلام کنیدSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-04 ساعت 23:09)mechanicalengineer نوشته:  دوست عزیز کاش اسم داروخونرو هم مینوشتی با شماره تماسش اینحوری نمیشه تلفنی پرسید که داره یا نه و مجبوری بری که خیلیاشون تموم کردن الان !
سلام به همه افرادی که قصد تهیه واکسن آنقولانزا دارند... من به چند تا داروخانه رفتم که همگی به اتفاق گفتند اواسط هفته میارن... به نظرم عجله نکنین.Cool
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، USA2014 ، behfaza ، amin arefi
سلام به همه دوستان
واکسن آنفولانزا روز پنج شنبه مورخ 1392/07/11 به بازار اومد.
خودم با هلال احمر مرکز شمیرانات تماس گرفتم و گفت که بیایید بزنید.
حتما بقیه مراکز هم توزیع شده.
موفق باشید.
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: محبت ، .YAS ، godot ، aghaghia ، EKAM ، ghafari88 ، ffrfar ، nasim ، H Pier ، masuodrh ، behfaza ، amin arefi
سلام من پرولاپس ميترال ونارسايي خفيف دريچه ميترال هستم ايا براي مديكال مشكلي پيدا مي كنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 01:30)mahtab22 نوشته:  سلام من پرولاپس ميترال ونارسايي خفيف دريچه ميترال هستم ايا براي مديكال مشكلي پيدا مي كنم؟
سلام
جوابتون رو تو پیام خصوصی دادم بهتون، کنترل کنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، مامان خانم ، سی سی ، behfaza ، amin arefi
دوستان گرامي
امروز ما براي تزريق واكسن مننژيت رفتيم مركز حلال احمر كه مسئول واكسيناسيون گفت واكسن آنفولانزا در حال حاضر موجود است و به مبلغ 30000 تومان تزريق مي شه هركسي خواست مي تونه بره تزريق كنه ما كه قبلاً خودمون واكسن را از داروخانه 13 آبان گرفته بوديم و تزريق كرده بوديم اينم آدرسش اگه خواستين براي تزريق تشريف ببريد.

خیابان ولیعصر- بالاتر از میرداماد- خیابان شهید رشید یاسمی – جنب بیمارستان خاتم الانبیاء-معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر

تلفن : ۵-۸۸۲۰۱۲۴۱ داخلی ۴۸۸
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
دوستان من امروز رفتم پاستور واكسن آنفولانزارو بزنم
خوش بحالم شد Big Grin
مهر آبله مرغونو زدن تو كارتم
آخيش Big Grin
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، amin arefi
من یه سوال دارم من اگه الان واکسن آنفلانزارو بزنم زود نیست یا الان وقتشه که بزنم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان