کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-05-28 ساعت 16:47)mrahmati43 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 21:16)HESSIMO نوشته:  من امروز رفتم تجريش پيش خانم دكتر طاهرى نژاد گفتند واكسن هپاتيت B براى افراد زير ١٨ سال هست و ديگه به بزرگسالان نميزنند. فقط بايد واكسن mmr رو بزنيم كه اونجا هم نميزدند گفتند بريد پيش متخصص اطفال براتون ميزنن ولى هرچى گشتيم كسى نميزد. اگر mmr رو نزنيم آنكارا خود دكتر ميزنه؟ كسى ميدونه قيمتش چنده؟

قابل توجه دوستاني كه به ارمنستان مي ايند براي سفارت بايد بگويم اگه مي خواهيد در هزينه ها صرفه جويي كنيد اگر موعد واكسيناسيون ام ام آر شما رسيده ووقت مديكال هم كمتر از يك ماه از واكسناسيون هستش حتما نوبت دوم واكسن ام ام آرتون رو در ايران بزنيد ما امروز وقت مديكال داشتيم وگفتند چرا در ايران اين واكسن رو نمي زنيد وكوتاهي مي كنيد ومجبور شديم ١٢٠٠٠ درام يعني ١٠٠٠٠٠تومان بدهيم در حالي كه در ايران ٢٥٠٠٠تومان بيشتر نيست

دوست عزیز واکسن mmr رو میتونید در درمانگاه بهراد خیبان اشرفی اصفهانی بالاتر از جلال ال احمد جنب برج نگین غرب نزد دکتر سیدین تزریق کنید 25000 تومان و هر روز از ساعت 9 تا 1 و عصر از 4 تا 9 شب
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: forgiven
با سلام به همه مديران و راهنمايان عزيز،
من ٦ هفته باردارم يعني حدوداً بيك ماه و نيم و امروز متوجه شدم كه قبول شديم! در مورد واكسن ها چيكار بايد بكنم ؟ تا جاييكه من ميدونم خانم باردار نميتونه واكسني جزكزاز اونم در ماههاي آخر بزنه! ميشه راهنماييم كنيد!
اصلا نميدونم كجا بايد تو فرمها بنويسم كه باردار هستم ، و اگه زمانيكه براي مصاحبه بهمون وقت ميدن، نزديك زايمان يا بعد از هفت ماهگي باشه كه من نميتونم پرواز يا سفر داشته باشم! چيكار بايد بكنم ؟؟؟؟؟؟
ممنون
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!

خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
تشکر کنندگان:
(2014-05-29 ساعت 00:52)styvan نوشته:  من از بچه های 2015 ام. رفتم پاستور سمت میدون حر. TD رو برام 2 بار به فاصله 10 سال پر کرده! قطعا به مشکل می خورم دیگه؟ هپاتیتم با اطمینان گفتن نمی خواد. اینجوریه واقعا؟ مرسی
اگه گفته هپاتیت نمی خواد منظورش اینه شما قبلا زدید توی کارت بنویسه کافیه فقط هواستون باشه بعضی دکترهای سفارتها به یه چیزی حساس هستند اونها رو رعایت کنید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar
(2014-05-29 ساعت 02:30)TajbakhshSalma نوشته:  با سلام به همه مديران و راهنمايان عزيز،
من ٦ هفته باردارم يعني حدوداً بيك ماه و نيم و امروز متوجه شدم كه قبول شديم! در مورد واكسن ها چيكار بايد بكنم ؟ تا جاييكه من ميدونم خانم باردار نميتونه واكسني جزكزاز اونم در ماههاي آخر بزنه! ميشه راهنماييم كنيد!
اصلا نميدونم كجا بايد تو فرمها بنويسم كه باردار هستم ، و اگه زمانيكه براي مصاحبه بهمون وقت ميدن، نزديك زايمان يا بعد از هفت ماهگي باشه كه من نميتونم پرواز يا سفر داشته باشم! چيكار بايد بكنم ؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز؛ تبریک به شما بابت مسافری که در راه دارید و قبولیتون ..نگران نباشید شما واکسنی نمیتونید و نباید تزریق کنید بجز همون کزاز که فرمودید مصاحبه شما بستگی داره به کیس نامبرتون مصاحبه ها از مهر ماه شروع میشه احتمال خیلی زیاد وقتی باشه که نتونید سوار هواپیما بشید و تشریف ببرید؛در اینصورت میتوانید مصاحبه خودتون عقب بندازید و بعد از فارغ شدنتون برید اون وقت هم میتونید کوچولو تون را به کیس اضافه کنید و هم آزمایشهای مدیکال رو انجام بدید و هم واکسن بزنید .. موفق باشید Smile
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: محبت ، gema ، ffrfar
(2014-05-28 ساعت 21:33)سعید پ نوشته:  کارت زرد که قاعدتاً ترجمه نمیخواد که؟ جایی تاییدی چیزی نباید بشه؟

کارت زرد نیاز به ترجمه نداره
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: aghaghia ، pari1392
من قبلا همه واکسن هامو زدم و نتیجه میدکالو هم گرفتم فقط 6 ماه گذشته از تاریخش و الان که باید برم ویزا بگیرم فکر کنم فقط باید 2باره آنفولانزا رو بزنم. یک نوبت هم TD باید می زدم که زدم ولی کارت زرد رو تحویل دادم و بجاش یک کاغذ بهم دادن. الان واکسن های جدید رو تو همون کاغذ باید اضافه کنم؟
[font=Tahoma]کاملترین انقلاب٬ انقلابی است که در آن آخرین پادشاه با روده های آخرین کشیش به دار آویخته شود. آناتول فرانس.[/font]
تشکر کنندگان: zepehr ، gema
(2014-05-28 ساعت 21:33)سعید پ نوشته:  کارت زرد که قاعدتاً ترجمه نمیخواد که؟ جایی تاییدی چیزی نباید بشه؟

نه ترجمه نمیخواد پایینشو که دکتر در پاستور مهر زده، روی تمام واکسنهاتونم مهر انستیتو پاستور داره همین کافیه
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: zepehr ، محبت
(2014-05-31 ساعت 01:25)forgiven نوشته:  من قبلا همه واکسن هامو زدم و نتیجه میدکالو هم گرفتم فقط 6 ماه گذشته از تاریخش و الان که باید برم ویزا بگیرم فکر کنم فقط باید 2باره آنفولانزا رو بزنم. یک نوبت هم TD باید می زدم که زدم ولی کارت زرد رو تحویل دادم و بجاش یک کاغذ بهم دادن. الان واکسن های جدید رو تو همون کاغذ باید اضافه کنم؟

سلام دوستان من
امروز برای دریافت مجدد کارت زرد رفتم پاستور (کارت قبلیو دکتر سفارت ضبط کرد Big Grin) اون برگه ای که دکتر سفارت داده بود دادمو برام بدون هیچ مشکلی دوباره کارت زرد جدید صادر کرد. فقط یادتون نره که نوبت جدید واکسن TD (دیفتری کزازو) براتون وارد کنه (در صورت نیاز). کلاً 10 دقیقه هم نشد!
تشکر کنندگان: reasonable ، forgiven ، pari pariaaa ، محبت ، gema
با سلام به بچه های مهاجرسرا
ما برای مدیکال که دبی رفته بودیم کارمون که تموم شد یه برگه بمون داد و زیرش نوشته بود که در تاریخ 30 می یاداور از واکسن ها زده شود حالا ما اشتباها به جای 30 می ، 3 می رفتیم پاستور واکسن زدیم.
اینکه ما واکسنمونو زودتر زدیم برای ما مشکلیبوجود نمی اره؟ کسی میدونه چه کار باید بکنم؟
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان:
سلام
لطفا دوستانی که در زمینه تمدید مدیکال اطلاعی دارن جواب بدن
در مورد واکسن آنفولانزا باید دوباره زده بشه یا نه؟
مدارک مورد نیاز که باید ببریم دبی برا تمدید نیدیکال دقیقا چی ؟
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: mpas89
سلام دوستان من براي مصاحبه ايروان را انتخاب كردم فقط نميدونم براي تعيين مديكال چكار كنم لطفا راهنمايي كنيد
كيس 2015AS51$$,تعداد كيس دو نفر و نصفي، مصاحبه ١١ مي، آپديت ها ١٢'١٤'١٨ مي،٢جون، ١٦جولاي ، مقصد آستين تگزاس فعلا منتظرShy
تشکر کنندگان:
(2014-06-02 ساعت 01:36)بردي نوشته:  سلام دوستان من براي مصاحبه ايروان را انتخاب كردم فقط نميدونم براي تعيين مديكال چكار كنم لطفا راهنمايي كنيد

دوست من شما باید برید تاپیک گرفتن وقت از دکتر. صفحه ی اول و چند صفحه ی آخر رو بخونید, کاملا متوجه میشید باید چیکار کنید. موفق باشید.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: محبت
سلام. این واکسن opv برای چیه و ایا اجباریه؟
تشکر کنندگان:
(2014-06-02 ساعت 04:41)lunalovegood نوشته:  سلام. این واکسن opv برای چیه و ایا اجباریه؟
من که تا حالا اسم چنین واکسنی را نشنیدم اصن چی هست؟
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان:
آنفولانزا باید برای تجدید مدیکال زده بشه یا نه؟
لطفاااااااااااااااااا جواب بدین
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان