کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
من میخوام با ارامکس پست کنم ادرس ادرسته؟
kentucky consular center 3505 north highway 25w williamsburg ky 40769 U.S.A

تشکر کنندگان: lilac ، sadeghi897
(2013-05-20 ساعت 00:53)sonnnna نوشته:  من میخوام با ارامکس پست کنم ادرس ادرسته؟
kentucky consular center 3505 north highway 25w williamsburg ky 40769 U.S.A

بله دوست عزیز آدرس درسته فقط در ابتدا اضافه کنید...

U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A
تشکر کنندگان: sonnnna ، sadeghi897
من صفحه بارکددار رو ابتدا PDF کردم و پرینت گرفتم چون میخوام پست کنم منتها بعد از PDF کردن شد 2 صفحه یعنی قسمت بارکد افتاد صفحه دوم درسته؟

تشکر کنندگان: lilac
(2013-05-20 ساعت 01:31)sonnnna نوشته:  من صفحه بارکددار رو ابتدا PDF کردم و پرینت گرفتم چون میخوام پست کنم منتها بعد از PDF کردن شد 2 صفحه یعنی قسمت بارکد افتاد صفحه دوم درسته؟

اشکال نداره هر دو صفحه رو به هم منگنه کنید، هر چند میتونید با تغییر تنظیمات هنگام پرینت گرفتن تمام اطلاعات رو در یک صفحه بگنجانید و پرینت بگیرید.
تشکر کنندگان: nina22 ، ojee
(2013-05-20 ساعت 01:31)sonnnna نوشته:  من صفحه بارکددار رو ابتدا PDF کردم و پرینت گرفتم چون میخوام پست کنم منتها بعد از PDF کردن شد 2 صفحه یعنی قسمت بارکد افتاد صفحه دوم درسته؟

دوست عزیز. این تنظیمات پیش فرض خودشون هست که تو یه صفحه مشخصات برنده و تو صفحه بعد فقط اسم + کیس نامبر + بارکد نمایش داده میشه و به بارکد شیت معروف هستش و برای راحتی کار خودشون اینطوری تنظیم شده. زیر همون صفحه دوم هم نوشته برای تسریع (تسهیل) کار این صفحه رو همراه بقیه فرمها بفرستید.
شما هم همینجوری پرینت بگیر و بفرست.
[font=Trebuchet MS]
2014xxx/2/ANKARA-->Abudhabi/October
[/font]
تشکر کنندگان: Lemony
صفحه برنده شدنت رو اسکن کن ، همون یک صفحه می مونه دیگه این طوری
من این کار رو کردم Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، lilac ، ojee
از دوستان عزيز،کسی ميدونه واسه ارسال از طريقe -mail ،چه چيزی تو Subject ايميل بايد نوشت؟
تشکر کنندگان:
وقتی فرمها رو اسکن میکنیم کیفیت متن ها خوب نمیشه، اشکالی نداره این موضوع ؟
تشکر کنندگان: ata.bz
(2013-05-20 ساعت 22:39)pouryamohebbi نوشته:  از دوستان عزيز،کسی ميدونه واسه ارسال از طريقe -mail ،چه چيزی تو Subject ايميل بايد نوشت؟
This Email is Containts Required Documents Related to xxxxx
به جای xxxxx اسم و فامیلتون رو بنویسید.
توی متن ایمیل هم ازشون بخواین که اگه مدارکتون به دستشون رسیده ایمیل تاییدشو براتون بفرستن.
موفق باشید
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: payam62 ، lilac ، ojee
(2013-05-20 ساعت 22:39)pouryamohebbi نوشته:  از دوستان عزيز،کسی ميدونه واسه ارسال از طريقe -mail ،چه چيزی تو Subject ايميل بايد نوشت؟
من پارسال نوشتم ،فکر می کنم مناسب بود و هست. Cool
My DV Lottery 2013 froms and and photographs and barcode sheet
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان:
(2013-05-20 ساعت 22:52)farshad58 نوشته:  وقتی فرمها رو اسکن میکنیم کیفیت متن ها خوب نمیشه، اشکالی نداره این موضوع ؟

دقیقا چطور؟ یه چیزی رو باهاش اسکن کن (مثلا یه صفحه کتاب، عکس فرم هاتو نزاری!) و بزار اینجا ببینیم چه مرگشه Big Grin
تشکر کنندگان: ojee
(2013-05-20 ساعت 22:52)farshad58 نوشته:  وقتی فرمها رو اسکن میکنیم کیفیت متن ها خوب نمیشه، اشکالی نداره این موضوع ؟
اسکن با کیفیت خوب بگیر حجمش مال من زیاد شد فکر کنم 4 مگ
Cool
من و مهاجرت
تشکر کنندگان:
دوستان من دقیقا یک هفته هست که ایمیل زدم برای اینکه ببینم فرم ها به دستشون رسیده یا نه ولی هنوز جوابی نگرفتم، به نظرتون بازم صبر کنم یا اینکه دوباره ایمبل بزنم یا زنگ بزنم؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
منم دقیقا همین مشکلو دارم،14 می فرم هارو ایمیل کردم ولی تا این وقت هیچ نوع جوابی از KCCدریافت نکردم خیلی نگرانم.چه کار کنم؟لطفا راهنمائی کنید.
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: sadeghi897
دوستان هيچ نگراني و دشواري نيست.تا حالا نشنيدم كه كسي فرمشو فرستاده باشه ولي نرسيده باشه. شما هم براي دلتون من پيشنهاد ميكنم كه تلفن بزنيد.تلفن خوبيش اينه كه همون لحظه جواب ميگيريد.
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: nina22 ، mar84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان