کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-12-25 ساعت 01:41)masoud z نوشته:  
(2013-12-25 ساعت 01:25)arash12 نوشته:  
(2013-12-25 ساعت 00:59)masoud z نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 19:56)farshadm999 نوشته:  IRAN 2013: 6,029
IRAN 2014: 6,027

تقریبا وضعیت مشابه پارسال هست دقیا همون اندازه برنده اعلام شدن! عجیبه!

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._6188.html

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5715.html

با سلام
نکته ای که هست سال 2013 افرادانتخابشده در 2 مرحله اعلام شد. مرحله اول ماه May و نوبت دوم ماه اکتبر ولی برای 2014فقط در یک مرحله اعلام شد و به نظر میرسد اعلام امار 6029 نفر برای سال 2013 فقط تعداد برندگان مرحله اول هست و اگر به این شکل باشد تعداد برندگان ماه اکتبر را باید به رقم 6029 اضافه کرذ پس امار
برندگان ایرانی 2013 بیشتر از 2014 بوده هست و در این صورت شانس 2014 ها بیشتر میشود.
اگر دوستان اطلاع دقیقتری از امار 2013 دارند اعلام فرمایند.
از همان ابتدا که تعداد کل قبولشدگان را حدود 140000 نفر برای سال 2014 اعلام کردند مشخص بود که مرحله اول و دوم را ادغام کرده اند و از قرعه کشی ماه اکتبر و اعلام نفرات جدید در ماه اکتبر خبری نیست.
دوست عزیز من فکر می کنم 6029 نفر برای2 مرحله هست چوا امار رو اخر سال اعلام کردن.

دوست عزیز منظورت اخر کدوم ساله؟ امار 2014 رو که مطمن هستم ماهها قبل (فکر میکنم ماه می 2013) اعلام کردندبنابراین امار2013 رو هم قاعدتا باید ذر ماه می 2012 اعلام کرده باشند و سایت لاتاری که اقا فرشاد در بالا اورده احتمالا مربوط به ماه می 2012 و 2103 هست. ولی در مورد تاریخ دقیق اعلام امار برندگان 2013 بصورت 100%اطمینان ندارم.
نه دوست عزیز منظورم سال 2013 هست چون اگر می خواستن اول اعلام کنند تو ماه سپتامبر اعلام می کردند.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: masoud z ، soli asali ، 5ina
(2013-12-25 ساعت 00:59)masoud z نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 19:56)farshadm999 نوشته:  IRAN 2013: 6,029
IRAN 2014: 6,027

تقریبا وضعیت مشابه پارسال هست دقیا همون اندازه برنده اعلام شدن! عجیبه!

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._6188.html

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5715.html

با سلام
نکته ای که هست سال 2013 افرادانتخابشده در 2 مرحله اعلام شد. مرحله اول ماه May و نوبت دوم ماه اکتبر ولی برای 2014فقط در یک مرحله اعلام شد و به نظر میرسد اعلام امار 6029 نفر برای سال 2013 فقط تعداد برندگان مرحله اول هست و اگر به این شکل باشد تعداد برندگان ماه اکتبر را باید به رقم 6029 اضافه کرذ پس امار
برندگان ایرانی 2013 بیشتر از 2014 بوده هست و در این صورت شانس 2014 ها بیشتر میشود....

مسعود عزیز متأسفانه آمار 6027 نفر پارسال مربوط به مجموع 2 دوره بوده و تعداد برندگان پارسال در دو مرحله به اندازه تعداد برندگان امسال در یک مرحله هستند!
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: masoud z ، soli asali ، 5ina ، محبت ، nazanin fatemi ، shishipapa ، NarCssuS
(2013-12-25 ساعت 00:00)atial نوشته:  وای خدا، من هر چه قدر بیشتر این تاپیک‌ها رو می‌خونم بیشتر احساس می‌کنم که برنامه ریزیهام داره به هم می‌خوره ،، با کیس نامبر ۵۳ اساس برنامه ریزیمو گذاشته بودم رو اینکه وقت مصاحبم تو سال ۹۳ باشه حالا هر وقتش که شد مهم نیست و واسه الان تا آخر سال یه پروژه خیلی‌ مهم برداشتم که اصلا امکان اینو که یه مسافرت یک هفته‌ای داشته باشم نیست مخصوصا واسه اسفند ماه ،، حالا با خوندن این چند تا پست قبلی‌ حسابی‌ به هول و بلا افتادم که نکنه مصاحبم واسه اینور سال بیفته ،، اگه دوستان بر اساس تجربه و محاسباتی که دارن فکر می‌کنن من مصاحبم واسه قبل از سال ۹۳ میفته ، لطفا بگن تاا از الان به فکر تغییر زمان مصاحبم باشم ..

خیلی‌ ، خیلی‌ ازتون ممنونم
فکر می کنم برنامه ریزیتون درست بوده دوست عزیز چون فکر نمی کنم با کیس نامبر 5300 مصاحبتون اینور سال بیوفته پس با آرامش پروژتون رو انجام بدین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: atial ، soli asali ، محبت ، shishipapa
اگه دوستان بر اساس تجربه و محاسباتی که دارن فکر می‌کنن من مصاحبم واسه قبل از سال ۹۳ میفته ، لطفا بگن تاا از الان به فکر تغییر زمان مصاحبم باشم ..

[/quote]
فکر می کنم برنامه ریزیتون درست بوده دوست عزیز چون فکر نمی کنم با کیس نامبر 5300 مصاحبتون اینور سال بیوفته پس با آرامش پروژتون رو انجام بدین
[/quote]

منم بعید می دونم شما قبل از 93 باشید. من خودمم که 4300 هستم یکمی شک دارم که این ور سال باشم. با تمرکز و بدون استرس کارتون رو انجام بدید. Smile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: atial ، soli asali ، 5ina
با عرض سلام خدمت همه دوستان

من کیس نامبرم 48 ولی به دلیل اینکه دیر متوجه شدم مدارکم رو با ایمیل همین ماه فرستادم به kcc الان میخوام بدونم آیا تو کارنت شدن من تاثیر داره و کارنت شدنم عقب تر میشه یا اینکه طبق روال رو شمارم کارنت می شم لطفا من رو راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: soli asali ، 5ina ، shishipapa
(2013-12-25 ساعت 12:50)REZA KARAMI نوشته:  با عرض سلام خدمت همه دوستان

من کیس نامبرم 48 ولی به دلیل اینکه دیر متوجه شدم مدارکم رو با ایمیل همین ماه فرستادم به kcc الان میخوام بدونم آیا تو کارنت شدن من تاثیر داره و کارنت شدنم عقب تر میشه یا اینکه طبق روال رو شمارم کارنت می شم لطفا من رو راهنمایی کنید

دوست عزیز چون شماره شما هنوز کارنت نشده ارسال مدارکتون تأثیری روی نوبتتون برای مصاحبه نمی ذاره فقط پیگیری کنید که تأییدیه دریافت ایمیلتون رو حتماً از کی سی سی دریافت کرده باشید. نگران نباشید و با خیال راحت به دنبال واکسنها و ترجمه مدارکتون باشید
until being strong
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، 5ina ، nazanin fatemi ، shishipapa
دوستای گلم سلام امروز نامه دوم ما امید ایشالا واسه همه شمام زود بیاد .
(2013-12-14 ساعت 21:38)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 14:05)nasim نوشته:  هیییییییی! دوباره انتظار تا ماه بعد !!! خدا کنه لا اقل ماه بعد این بولتن تا 5000 تا بشه .

دوست خوبم شایعات میگه این ماه تا 5200 کارنت میشه. تا ببینیم خدا چی میخواد. موفق باشید.
امیدواريم همین طور بشه ....زودتر به ما ها هم برسه ...با ارزوی موفقیت واسه همه .
**case number: 71
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: taleghani ، manamilad ، soli asali ، 5ina ، shishipapa
(2013-12-25 ساعت 14:03)massi63 نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 21:38)hamid_fs3 نوشته:  دوست خوبم شایعات میگه این ماه تا 5200 کارنت میشه. تا ببینیم خدا چی میخواد. موفق باشید.
امیدواريم همین طور بشه ....زودتر به ما ها هم برسه ...با ارزوی موفقیت واسه همه .
**case number: 71

دوست خوبم ارسالهای شما بیشتر از 10 تا شده.هرچه سریعتر امضاتون رو درست کنید و اگر تمایل داشتید اطلاعات کیستون رو با پیام خصوصی برای خانم زری وحدتی ارسال کنید
until being strong
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، 5ina ، محبت ، shishipapa
(2013-12-25 ساعت 12:50)REZA KARAMI نوشته:  با عرض سلام خدمت همه دوستان

سلام دوست عزیز، اگر منظورتون در همین ماه دسامبر هست، باید بگم که بستگی داره کی کارنت بشین! اگر همین ماه شماره تون کارنت بشه احتمالش هست که شما دیرتر از موعد نامه دوم یا همون نامه دعوت به مصاحبه رو دریافت کنید، پس صبور باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: soli asali ، 5ina ، محبت ، manamilad ، REZA KARAMI ، nasim ، nazanin fatemi ، nedaba ، shishipapa
(2013-12-25 ساعت 09:37)rtt نوشته:  
(2013-12-25 ساعت 00:00)atial نوشته:  وای خدا، من هر چه قدر بیشتر این تاپیک‌ها رو می‌خونم بیشتر احساس می‌کنم که برنامه ریزیهام داره به هم می‌خوره ،، با کیس نامبر ۵۳ اساس برنامه ریزیمو گذاشته بودم رو اینکه وقت مصاحبم تو سال ۹۳ باشه حالا هر وقتش که شد مهم نیست و واسه الان تا آخر سال یه پروژه خیلی‌ مهم برداشتم که اصلا امکان اینو که یه مسافرت یک هفته‌ای داشته باشم نیست مخصوصا واسه اسفند ماه ،، حالا با خوندن این چند تا پست قبلی‌ حسابی‌ به هول و بلا افتادم که نکنه مصاحبم واسه اینور سال بیفته ،، اگه دوستان بر اساس تجربه و محاسباتی که دارن فکر می‌کنن من مصاحبم واسه قبل از سال ۹۳ میفته ، لطفا بگن تاا از الان به فکر تغییر زمان مصاحبم باشم ..

یلی‌ ممنونم دوست عزیز ،، خدا کنه که همینجور که شما میگید بشه ،، اصلا به خاطر همین حرفهای امیدوار کننده از طرف شما دوستانه عزیزه که ،، سایت مهاجر سارا شده قسمتی‌ از زندگی‌ امثال من ،، ضمنا اینم خدمتتون بگم که من مدارکمو خیلی‌ دیر و اوایل نوامبر فرستادم و فکر کنم که این موضوع هم تاا حدودی بهم کمک کنه
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، manamilad
(2013-12-25 ساعت 15:33)atial نوشته:  
(2013-12-25 ساعت 09:37)rtt نوشته:  

یلی‌ ممنونم دوست عزیز ،، خدا کنه که همینجور که شما میگید بشه ،، اصلا به خاطر همین حرفهای امیدوار کننده از طرف شما دوستانه عزیزه که ،، سایت مهاجر سارا شده قسمتی‌ از زندگی‌ امثال من ،، ضمنا اینم خدمتتون بگم که من مدارکمو خیلی‌ دیر و اوایل نوامبر فرستادم و فکر کنم که این موضوع هم تاا حدودی بهم کمک کنه
سلام
دوست خوبم این موضوع از اولش هم جایی برای نگرانی نداشت چرا که در صورتیکه حتی مصاحبه تون در سال 92 هم می افتاد قابلیت تعویض زمان مصاحبه رو داشت بدون نگرانی Wink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، 5ina ، manamilad ، atial ، hamid_fs3 ، azadeh2014 ، shishipapa
دوست من پارسال 5020 بود و بعد از اعلام شماره ها 27 اسفند تاریخ مصاحبش بود ، با روندی که امسال داره پیش میره و اگر این ماه تا 5000 اعلام کنن محاسبات من درست از آب در میاد حالا باید دید من با شماره 4700 چی میشه وضعیتم...
ایشالا که این ماه تا 5000 بیاد
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، 5ina ، محبت ، arash12 ، azadeh2014 ، shishipapa
کریسمس مبارک...امیدوارم کارکنان kcc وسفارت با روحیه بهتری به سرکارشو بیان...و روند کارنت و کلیر کیس ها افزایش پیدا کنه......Wink
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: manamilad ، 5ina ، Sara_lphmkf ، محبت ، hamid_fs3 ، azadeh2014 ، nasim ، soli asali ، Hadi2014 ، shishipapa
(2013-12-25 ساعت 23:00)demented نوشته:  دوست من پارسال 5020 بود و بعد از اعلام شماره ها 27 اسفند تاریخ مصاحبش بود ، با روندی که امسال داره پیش میره و اگر این ماه تا 5000 اعلام کنن محاسبات من درست از آب در میاد حالا باید دید من با شماره 4700 چی میشه وضعیتم...
ایشالا که این ماه تا 5000 بیاد

کیس نامبر من و شما به هم نزدیکه فکر می کنم با هم کارنت بشیم منم امیدوارم که این ماه حداقل تا 5000 اعلام بشه
یکی از دوستای منم پارسال 6000 بود توی فروردین مصاحبه داشت
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: ffrfar ، manamilad ، H Pier ، 5ina ، محبت ، soli asali ، demented

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان