کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
این تازه اولین خان رستمه. خدایا لطفا زیاد کشش نده....
واسه کنکورم هم اینقدر استرس نداشتم.
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: mohsenmb ، m_me789 ، محبت ، soli asali
(2014-04-08 ساعت 10:43)nemotors نوشته:  سلام و خسته نباشید به همه ی مسافرای گرامی
کیس نامبر من 5000 خورده ای هست که تو آپریل کارنت شدم و یک مشکل کوچیک تو فرمم داشتم که 4 ماه پیش تصحیح کردم و در هنگام ثبت نام هم میزان تحصیلات و زدم دانشگاهی بدون مدرک و حالا از شما دوستان 2 تا سوال داشتم.
1-چرا هنوز ایمیل از کی سی سی مبنی بر تاریخ مصاحبه دریافت نکردم؟
2-هرچی تو این صفحات مطالب رو می خوانم دقیقا متوجه نمی شوم چه مدارکی رو باید ترجمه کنم و با خودم ببرم .لطفا یک لیست از مدارکی که لازم دارم رو برام بگید ممنون میشم.؟
با تشکر

دوست عزیز. در خصوص ترجمه مدارک، زحمت بکش در تاپیک ترجمه مدارک لیستش رو دانلود کن و اوون تاپیک رو بخوون. مشکلت حل میشه.
در مورد سوال اول، شما با ایمیلی که در فرم به نام ایمیل خودت ارسال کردی و ذکر دقیق مشخصات خودت که در صفحه اعلام برنده مثل شماره کیس و تاریخ تولد و .. اوومده، یک ایمیل به kcc بزن و ازشوون موضوع رو سوال کن.
انشاءالله که مشکلت حل بشه.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: nemotors ، soli asali
(2014-04-08 ساعت 17:55)shahrzad001 نوشته:  این تازه اولین خان رستمه. خدایا لطفا زیاد کشش نده....

این رو رد کنیم، میشه انتظار برا نامه دوم، بعد مصاحبه بعد کلیر . این تا آخرش همین انتظار هست.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: USA2014 ، alitab ، gema ، shahrzad001 ، soli asali ، kage.omid
[quote='nemotors' pid='475460' dateline='1396937639']
سلام و خسته نباشید به همه ی مسافرای گرامی
کیس نامبر من 5000 خورده ای هست که تو آپریل کارنت شدم و یک مشکل کوچیک تو فرمم داشتم که 4 ماه پیش تصحیح کردم و در هنگام ثبت نام هم میزان تحصیلات و زدم دانشگاهی بدون مدرک و حالا از شما دوستان 2 تا سوال داشتم.
2-هرچی تو این صفحات مطالب رو می خوانم دقیقا متوجه نمی شوم چه مدارکی رو باید ترجمه کنم و با خودم ببرم .لطفا یک لیست از مدارکی که لازم دارم رو برام بگید ممنون میشم.؟
با تشکر
باهاشون تماس بگیرید تا دیر نشده منم همین کارو کردم جواب دادن .
تشکر کنندگان:
(2014-04-08 ساعت 18:07)m_me789 نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 17:55)shahrzad001 نوشته:  این تازه اولین خان رستمه. خدایا لطفا زیاد کشش نده....

این رو رد کنیم، میشه انتظار برا نامه دوم، بعد مصاحبه بعد کلیر . این تا آخرش همین انتظار هست.

دقیقاحکایت همون کاریکاتور معروفه که میگفت:وقتی مدرسه میریم میگیم: دیپلم که بگیریم راحت میشیم..وقتی دیپلم میگیریم میگیم :کنکورو که بدیم راحت میشیم..بعدش میگیم: مدرک لیسانسو که بگیریم دیگه راحت میشیم!و این داستان ادامه داره تا جاییکه طرف میگه: از پل صراط که رد بشیم دیگه راحت میشیم... !Big Grin دوستان باید صبور باشیم,این روزا بعدا واسمون میشه خاطره Smile
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، alitab ، محبت ، nazanin fatemi ، m_me789 ، noobnoobi ، soli asali ، NarCssuS
(2014-04-08 ساعت 18:28)bahram2014 نوشته:  [quote='nemotors' pid='475460' dateline='1396937639']
با تشکر

سلام به شما دوست عزیز

می تونی برام توضیح بدی بهشون چی بگم؟
تشکر کنندگان: پدی ، soli asali
(2014-04-08 ساعت 19:17)nemotors نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 18:28)bahram2014 نوشته:  [quote='nemotors' pid='475460' dateline='1396937639']
با تشکر

سلام به شما دوست عزیز

چرا اینقدر استرس و نگرانی...یا عجله؟!؟!؟!؟!اصلا ی روز دیر و زودش چ فرقی داره؟؟!؟!؟!از چی قراره جا موند؟از حال لذت ببرید و لحظات شادی بابت خوش شانسیتون درست کنید.....
تشکر کنندگان: USA2014 ، محبت ، soli asali ، zepehr ، nazanin fatemi
سلام دوستان واسه پارسال تو اين تاريخ يعني از مي به جون ١٠٥٠ نفر اضافه شده يعني فكر ميكنيد امسال بيشتر اعلام كنن؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-08 ساعت 20:32)reza16 نوشته:  سلام دوستان واسه پارسال تو اين تاريخ يعني از مي به جون ١٠٥٠ نفر اضافه شده يعني فكر ميكنيد امسال بيشتر اعلام كنن؟
سلام
به نظرم عددش بیشتر از اینه البته حداکثر تا 200تا بیشتر و این البته فقط یه نظرهWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، gema ، Sara_lphmkf ، noobnoobi ، soli asali ، manamilad
(2014-04-08 ساعت 19:17)nemotors نوشته:  
با تشکر

سلام به شما دوست عزیز

سلام. دوست عزیز ، شرایط کیستوون رو براشون تشریح کن. تمام موارد بالا و حتی اینکه نامه دوم براتوون نیومده. در ضمن شما توو هموون سایتی که برنده شدن رو دیدید چک می کنید یا منتظر ایمیل هستید؟؟؟
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-08 ساعت 20:39)محبت نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 20:32)reza16 نوشته:  سلام دوستان واسه پارسال تو اين تاريخ يعني از مي به جون ١٠٥٠ نفر اضافه شده يعني فكر ميكنيد امسال بيشتر اعلام كنن؟
سلام
به نظرم عددش بیشتر از اینه البته حداکثر تا 200تا بیشتر و این البته فقط یه نظرهWink

ما تقریبا یک ماه از روند سال قبل عقب تر هستیم. اگر طبق سال قبل باشه باید بره تا 7850. حالا +- 150 هم محتمله. امیدواریم بره بالای 8000
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: gema ، reza16 ، محبت ، Sara_lphmkf ، exxedus ، noobnoobi ، soli asali ، zepehr
(2014-04-08 ساعت 20:44)m_me789 نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 20:39)محبت نوشته:  
سلام

ما تقریبا یک ماه از روند سال قبل عقب تر هستیم. اگر طبق سال قبل باشه باید بره تا 7850. حالا +- 150 هم محتمله. امیدواریم بره بالای 8000

خب پارسال تراكم كيسها زير ١٠٠٠٠ بوده ولي امسال زير ٨٠٠٠ هست
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: USA2014 ، gema ، محبت ، Sara_lphmkf ، m_me789 ، alitab ، noobnoobi ، soli asali ، zepehr
دوستان كسي ميدونه به وقت ايران ك سي سي تا چه ساعتي باز هست؟
تشکر کنندگان: soli asali ، gema
(2014-04-08 ساعت 22:56)reza16 نوشته:  دوستان كسي ميدونه به وقت ايران ك سي سي تا چه ساعتي باز هست؟

حدودا به وقت ما تا 4 صبح. ولی بگیر بخواب صبح چک کنCoolCool
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: gema ، noobnoobi ، USA2014 ، پدی ، soli asali ، alitab ، zepehr
(2014-04-08 ساعت 23:04)m_me789 نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 22:56)reza16 نوشته:  دوستان كسي ميدونه به وقت ايران ك سي سي تا چه ساعتي باز هست؟

حدودا به وقت ما تا 4 صبح. ولی بگیر بخواب صبح چک کنCoolCool

4 صبح به وقت ما که رفتن خونشون !!!!!!!!
تا 00:00 نهایتا دوست عزیز. ساعت کاریشون تا 4 بعد از ظهره که + 8ساعت کنیم میشه 12 !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: gema ، USA2014 ، reza16 ، alitab ، meisam14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان