کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-21 ساعت 23:10)محبت نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:52)saeedshafiee نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 21:17)ehsancapri نوشته:  با تبریک به بچه های عزیز.ما که کیس نامبرمون دو رقمی بود هنوز خبری نیست!

ما هم مثل شما !
سلام
ظاهرا کار KCC پشت و رو شده همه چیزش تماشایی شده فکر کنم قانون شده شماره ها رو از آخر به اول بخوننWink

محبت جان فکر میکنم نامه دوم را براساس تاریخ ارسال فرمها فرستادند...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: kiana11 ، ojee ، powerb ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
یا کسانیکه نامه دومشون اومده تاییدیه رسیدن مدارکشون رو از کی سی سی هم گرفته بودند؟ با پست فرستادید یا با ایمیل اگه تاییدیه گرفتید؟ جونگه من با پست فرستادم هنوز خبری از تاییدیه گرفتن فرمهام نیست چه برسه نامه ی دوم. کمی نگران هستم.
تشکر کنندگان: ojee ، powerb ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
دوستان من یه پیشنهاد دارم:
الان فکر کنم خیلی ها مشکل مارو دارن, اینکه پستمون آنکارا بود حالا شده ایروان یا ابوظبی. همه ما هم فقط راجع به آنکارا جستجو کردیم!!
لطفا هرکسی از سال قبل مصاحبه رفته ابوظبی یا ایروان یه توضیح اجمالی از روند کار بدن
1)ارسال مدارک
2)زمان و مشخصات گرفتن وقت پزشک
3)مدت زمان نیاز حضور قبل و بعد
4)مصاحبه فارسی هم داره؟
5) و هرچیزیکه نیازه بدونیم...

دوستان لطف کنید کمک کنید ما سری اولی ها خیلی چیزارو نمیدونیم!!
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: ojee ، نسرین ظ ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 23:06)m_me789 نوشته:  ضمن تبریک به دوستان که نامه دوم آنها اومده، یه سوال، آیا نام اعضا خانوادتوون هم توو اوون نامه اومده؟؟؟ اوونا رو اگر نام نیارند چطور بیان توو سفارت؟؟

بله دوست عزیز اسامی تمام افراد کیس در نامه ذکر شده. موفق باشید.
کیس نامبر: 2014AS...1xxx/ محل مصاحبه: مومبای/ نفرات کیس: ۳ نفر

روزهای خوب خواهند آمد.
اندکی‌ صبر...
به امید موفقیت همه دوستان

سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، powerb ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 23:09)علی1369 نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 23:02)aghaghia نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:51)نسرین ظ نوشته:  [quote='nedafarsi' pid='398874' dateline='1377108498']
نه نه نه.....مال منو انداختن ابوظبی...سرخود....چرا؟؟؟؟؟
Sad

سلام
یک لحظه خوشحال شدم که دیدم زمان مصاحبه شما یک روز با من فرق داره، فکر کردم برنامه ریزی کنیم با دوستان یک زمان بریم.. اما دیدم محل مصاحبتون ابوظبیهSad
به هر حال تبریک و موفق باشید.Wink

لطفا یک تاپیک باز کنید، دوستانی که محل و زمان مصاحبه شون یکیه اگه دوست داشتن اعلام کنند..
مرسی
[/quote
آ
دوست عزیز شما اگر میخواین با کسی هماهنگ کنید باید در پیام خصوصی این کار رو بکنید. تاپیک دیگه ای برای این موضوع باز نمیشه و من در پستم گفتم از دادن تاریخ دقیق مصاحبه تون خودداری کنید، فقط هفته اش رو بگید.
آیا کسانیکه نامه دومشون اومده تاییدیه رسیدن مدارکشون رو از کی سی سی هم گرفته بودند؟ با پست فرستادید یا با ایمیل اگه تاییدیه گرفتید؟ جونگه من با پست فرستادم هنوز خبری از تاییدیه گرفتن فرمهام نیست چه برسه نامه ی دوم. کمی نگران هستم.
ما هم مثله شما
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza
(2013-08-21 ساعت 23:00)naftoonbazoft1 نوشته:  یعنی انکارا برای اکتبر پر شده برای ماههای دیگه چی یعنی ممکنه بازم تغییر بدن؟

اي داد و بيداد از دست اين دوستان استرسي، تا ٢هفته پيش ميگفتيد چرا كارنتيها نمياد بعد شد چرا نامه دوم نمياى حالا هم بحث جابجايي سفارت، خوبه لاتاري برديد اگر مثل ما بعد از ٣ سال فرانسه خوندن و استرس اداره مهاجرت كانادا هنوز دعوت به مصاحبتون نكرده بود چه ميكرديد؟ بيخيال بابا ما كه شانس اصليه رو آورديم چرا براي موضوعي كه از دستتون خارجه حرص ميخوريد....
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، kiana11 ، powerb ، محبت ، behfaza ، mitramin ، amin arefi ، pari pariaaa ، derakht01 ، azadeh2014 ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 22:06)محبت نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 21:31)godot نوشته:  به نام پروردگار همه زمین
ایران و آمریکا و دیگر نقاط جهان
بچه ها سلام
نامه من یا بهتر بگم خانواده ی من هم آمد
به سلامتی همه
هورررررررررررررررررررااااااا
راستی
این را هم بگویم طی نامه درخواستی ما
سفارت از آنکارا به ایروان تغییر یافته است
بازم هوررراا
سلام
دوست خوبم اسم تمام اعضاءخانواده هم تو دعوتنامه اومدهShy

بله دوست عزیز اسم همه اعضاءخانواده هست.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، rainolf ، ojee ، powerb ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
سلام کیس من 3 رقمیه چرا برای من نامه دوم نیومده؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 23:25)vistac نوشته:  سلام کیس من 3 رقمیه چرا برای من نامه دوم نیومده؟

نگران نباش دوست من
برای چند نفر دیگه که کیسشون از من پایین تر بوده یا نزدیک من بوده نیومده هنوز
احتمالاً توی نوبت گردش کار تشریف دارین Tongue
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 22:38)nedafarsi نوشته:  نه نه نه.....مال منو انداختن ابوظبی...سرخود....چرا؟؟؟؟؟
Sad

حتما حکمتی دارد ...
تشکر کنندگان: nedafarsi ، ojee ، aghaghia ، powerb ، pari pariaaa ، KIMIA2005
(2013-08-21 ساعت 22:58)nika نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:39)EKAM نوشته:  نامه دوم منم اومد ولي من زياد خوشحال نشدم برام ابوظبي زدن Sad
دوست عزیز اصلا نگران نباش اتفاقا ابوظبی خیلی بهتره

مرسي از دلگرميت واقعا الان به توصيه هاي شما پيشكسوتان نيازمنديم Rolleyes
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ojee ، KIMIA2005 ، محبت ، behfaza ، godot ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 23:27)nedafarsi نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 23:25)vistac نوشته:  سلام کیس من 3 رقمیه چرا برای من نامه دوم نیومده؟

نگران نباش دوست من
برای چند نفر دیگه که کیسشون از من پایین تر بوده یا نزدیک من بوده نیومده هنوز
احتمالاً توی نوبت گردش کار تشریف دارین Tongue

بالاخره اکتبر ما کارنت میشیم یا باید سماق بمکیم؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza ، noobnoobi
(پست موقت)
[font=Times New Roman]دوستان تاپیک های سفر به ابوظبی، ارمنستان و ترکیه، CSC و گرفتن وقت دکتر برای معاینات پزشکی ایجاد شد. در این مورد میتونید در تاپیک های خودشون بحث کنید. ولی لطفا از یحث های بیهوده و تکراری به صورتی که در این تاپیک پیش آمد پرهیز کنید وگرنه این گونه پست ها عدم تایید خواهند شد.[/font]
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: 5ina ، KIMIA2005 ، EKAM ، mrpahlevani ، powerb ، ojee ، philter ، محبت ، behfaza ، amin arefi ، godot ، pari pariaaa ، kiana11 ، derakht01 ، noobnoobi ، uranus88
(2013-08-21 ساعت 23:16)mastane1364 نوشته:  دوستان من یه پیشنهاد دارم:
الان فکر کنم خیلی ها مشکل مارو دارن, اینکه پستمون آنکارا بود حالا شده ایروان یا ابوظبی. همه ما هم فقط راجع به آنکارا جستجو کردیم!!
لطفا هرکسی از سال قبل مصاحبه رفته ابوظبی یا ایروان یه توضیح اجمالی از روند کار بدن
1)ارسال مدارک
4)مصاحبه فارسی هم داره؟

دوست من نگران نباش برو به انجمن خصوصی برنده گان ۲۰۱۳ قسمت سفرنامه های ایروان وابوضبی را بخوان ان موقع متوجه میشوی که خدا چه حالی بهت داده
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، powerb ، ojee ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 23:16)mastane1364 نوشته:  دوستان من یه پیشنهاد دارم:
1)ارسال مدارک
4)مصاحبه فارسی هم داره؟

فکر کنم از الان باید بریم از اول سرچ کنیم و سفرنامه بخونیم...دستشون درد نکنه!! Wink
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، محبت ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان