کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-09-08 ساعت 10:39)stoner نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 08:54)hamid.eng نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 01:26)محبت نوشته:  سلام
مطابق جمع بندی که من از 31کشور اعلام شده از آسیا داشتم تعداد 23270 کیس برنده، آفریقا تعداد 61942کیس برنده، و اروپا تعداد 46589 کیس برنده در سایت بولتن ویزا اعلام شده که بعد از نپال، ایران بیشترین آمار قبولی رو داره به هر حال با این حساب بعیده مثل سال گذشته روند کارنتیهای آسیا اعلام بشه نمیدونم قراره چه اتفاقی بیفته اما بعیده مطابق روند 2013ایها باشه چونکه اولین کارنتیهای این سه قاره عبارتند از آفریقا 8000 - اروپا 5700 - آسیا 1900 و اما آخرین اعلام کارنتیها آفریقا در ماه آگوست از 81200 به بعد کارنت - در جولای اروپا 33000 به بعد و آسیا 9850 به بعد کارنت اما همانطور که میبینیم امسال آفریقا 7500 - اروپا 8000 - آسیا 1800 در سپتامبر کارنت شدن و با توجه به آمار اول که میبینیم تعداد کیسهای پذیرفته شده از آفریقا کاهش یافته و درحالیکه سال پیش بیش از 81200 بوده و الان کلا61942 کیس برنده دارد کارنتیهای اول آن کمتر شده و بالعکس در خصوص اروپا که تعداد کیسهای پذیرفته شده بیشتر شده کارنتیهای سری اول آن 2300 کیس بیشتر شده که کلا منطقی میباشد اما در خصوص آسیا که تعداد کیسهای پذیرفته شده بیش از 2 برابر شده و سال پیش9850 به بعد آخرین تعداد کارنتیهای دور آخر بوده و امسال 23270 کیس برنده اعلام شده یعنی اختلاف 13420 کیس منهای کیسهای بالای 9850 که بعید میدونم بالای 1000 کیس باشند روند منطقی و مطابق معیارهای ریاضی و آماری پیش نرفته پس با توجه و دقت در آمارهای خود بولتن ویزا نباید توقع پیشرفت روند کارنتیها مطابق سال گذشته را داشت و میبایست شتاب حداقل دو برابری به خود بگیرد . در پایان عذر میخوام یه مقدار پیچیده شد اما معمولا آمار یه مقدار پیچیده ست و باید دید چه خواهد شد.دوست دار همگیتون موفق و شاد باشید.

دوست عزيز منم با شما موافقم كه امسال روند كارنتي ها سريع تر خواهد بود
پارسال 16000 و اندي كيس از آسيا اعلام شده بود و امسال 23000 و اندي ...
يعني نزديك به 7000 كيس بيشتر كه اين خود مستلزم كارنتي سريعتره كه تا انتهاي سپتامبر 2014 همه به سرانجام برسن...

بر اساس حدث و گمان نباید پیش رفت... خیلی عوامل دیگه هستن که توی سرعت کار KCC تاثیر میزاره.
بر اساس سالهای قبل ، وقت مصاحبه من باید Feb باشه ، ولی توی مکاتبه ای که داشتم بهم گفتم یحتمل June بهم وقت میدن. کیس نامبر 4 هزار.

بی خودی به خودتون امید میدین که کارتون سریع پیش خواهد رفت ، و وقتی کند پیش بره استرسی میشین! الکی الکی!
سلام
تشکر میکنم بابت حس نوع دوستیتون اما دوست خوبم مطابق حرف شما اگر مصاحبه تون june باشه با کیس4000میبایست تا 30 آگوست که حداکثر زمان مصاحبه هاست و با احتساب خود june سه ماه زمان باقیست تعداد 19000کیس آسیا مصاحبه بشن به نظر خودت منطقیه! ضمنا با توجه به اینکه ژانویه january نوشته میشه فکر نکنم اشتباه نگارشی باشه. درسته!
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: nasim ، .YAS ، 5ina ، noobnoobi ، maryam_a ، behfaza
(2013-09-08 ساعت 13:39)محبت نوشته:  
مطابق جمع بندی که من از 31کشور اعلام شده از آسیا داشتم تعداد 23270 کیس برنده، آفریقا تعداد 61942کیس برنده، و اروپا تعداد 46589 کیس برنده در سایت بولتن ویزا اعلام شده که بعد از نپال، ایران بیشترین آمار قبولی رو داره به هر حال با این حساب بعیده مثل سال گذشته روند کارنتیهای آسیا اعلام بشه نمیدونم قراره چه اتفاقی بیفته اما بعیده مطابق روند 2013ایها باشه چونکه اولین کارنتیهای این سه قاره عبارتند از آفریقا 8000 - اروپا 5700 - آسیا 1900 و اما آخرین اعلام کارنتیها آفریقا در ماه آگوست از 81200 به بعد کارنت - در جولای اروپا 33000 به بعد و آسیا 9850 به بعد کارنت اما همانطور که میبینیم امسال آفریقا 7500 - اروپا 8000 - آسیا 1800 در سپتامبر کارنت شدن و با توجه به آمار اول که میبینیم تعداد کیسهای پذیرفته شده از آفریقا کاهش یافته و درحالیکه سال پیش بیش از 81200 بوده و الان کلا61942 کیس برنده دارد کارنتیهای اول آن کمتر شده و بالعکس در خصوص اروپا که تعداد کیسهای پذیرفته شده بیشتر شده کارنتیهای سری اول آن 2300 کیس بیشتر شده که کلا منطقی میباشد اما در خصوص آسیا که تعداد کیسهای پذیرفته شده بیش از 2 برابر شده و سال پیش9850 به بعد آخرین تعداد کارنتیهای دور آخر بوده و امسال 23270 کیس برنده اعلام شده یعنی اختلاف 13420 کیس منهای کیسهای بالای 9850 که بعید میدونم بالای 1000 کیس باشند روند منطقی و مطابق معیارهای ریاضی و آماری پیش نرفته پس با توجه و دقت در آمارهای خود بولتن ویزا نباید توقع پیشرفت روند کارنتیها مطابق سال گذشته را داشت و میبایست شتاب حداقل دو برابری به خود بگیرد . در پایان عذر میخوام یه مقدار پیچیده شد اما معمولا آمار یه مقدار پیچیده ست و باید دید چه خواهد شد.دوست دار همگیتون موفق و شاد باشید.

يعني نزديك به 7000 كيس بيشتر كه اين خود مستلزم كارنتي سريعتره كه تا انتهاي سپتامبر 2014 همه به سرانجام برسن...

بر اساس حدث و گمان نباید پیش رفت... خیلی عوامل دیگه هستن که توی سرعت کار KCC تاثیر میزاره.
بر اساس سالهای قبل ، وقت مصاحبه من باید Feb باشه ، ولی توی مکاتبه ای که داشتم بهم گفتم یحتمل June بهم وقت میدن. کیس نامبر 4 هزار.

بی خودی به خودتون امید میدین که کارتون سریع پیش خواهد رفت ، و وقتی کند پیش بره استرسی میشین! الکی الکی!
سلام
تشکر میکنم بابت حس نوع دوستیتون اما دوست خوبم مطابق حرف شما اگر مصاحبه تون june باشه با کیس4000میبایست تا 30 آگوست که حداکثر زمان مصاحبه هاست و با احتساب خود june سه ماه زمان باقیست تعداد 19000کیس آسیا مصاحبه بشن به نظر خودت منطقیه! ضمنا با توجه به اینکه ژانویه january نوشته میشه فکر نکنم اشتباه نگارشی باشه. درسته!

خواهش می کنم از دوستای عزیزم دست از این محاسبات، فرضیه سازی و آزمون فرضیه ها و ... بر دارن. به جای این جور چیزا که غیر از استرس چیز دیگه ای نداره بچسبیم به زندگی مون کارمون تقویت زبانمون و ...
این پروسه رو دیگه زیادی بزرگش کردین به خدا. من به کساییکه همش به زمان کارنت شدنو کلییر یا یک ضرب شدن فکر می کنن دارم می گم که دوستای خوبم اینها بحث های بیهوده ای هست.

۱- فرم های اولیه رو هر چه زودتر (اما با دقت فوق العاده) بفرستیم که خیلی ها فرستادن.
۲- از همین امروز واکسن ها رو شروع کنید که خیلی ها فکر می کنم شروع کردن

بعد از این ۲ کار فقط می مونه ترجمه مدارک و تهیه پول و ... که kcc خودش می دونه اون کساییکه باید بیان مصاحبه لازمه مدارکشون رو آماده کن، رزروها رو انجام بدن و .... باور کنید می دونه به خدا می دونه که بین کارنت شدن و زمان مصاحبه بین ۱.۵ تا ۲ ماه فرصت میندازه. Smile

به این فکر نکنید و به خودتون قول ندید و تو ذهنتون نگید تا چند ماهه دیگه می رید به این فکر کنید که تا پانزدهم سپتامبر ۲۰۱۴ تکلیف همه مشخص می شه (ایشالا)
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، ghafari88 ، mtcanada ، noobnoobi ، m.mina ، maryam_a ، محبت ، behfaza ، Morteza1350
من جدول برندگان 2013 رو که می دیدم گویا اونایی که تو بولتن سپتامبر کارنت شدن سفارت های ایروان و ابوظبی همون نوامبر مصاحبه کردن ولی آنکارا اکثرا تو دسامبر..یعنی کلا با کیس های مشابه مصاحبه سفارت آنکارا چند هفته تا یک ماه دیرتر هست.. مفهومش اینه که لزوما همه اونایی که کیس اونها زیر 1800 هست در ماه اکتبر مصاحبه نمیشن و احتمالش هست که به نوامبر هم بکشه..
اساتید مهاجرسرا آیا برداشت من درسته؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: mehran.re ، محبت ، behfaza
(2013-09-08 ساعت 14:26)masuodrh نوشته:  من جدول برندگان 2013 رو که می دیدم گویا اونایی که تو بولتن سپتامبر کارنت شدن سفارت های ایروان و ابوظبی همون نوامبر مصاحبه کردن ولی آنکارا اکثرا تو دسامبر..یعنی کلا با کیس های مشابه مصاحبه سفارت آنکارا چند هفته تا یک ماه دیرتر هست.. مفهومش اینه که لزوما همه اونایی که کیس اونها زیر 1800 هست در ماه اکتبر مصاحبه نمیشن و احتمالش هست که به نوامبر هم بکشه..

اینجور که من خوندم و متوجه شدم سری دوم تاریخ های مصاحبه بچه های 2013 روز 20 سپتامبر اعلام شد. احتمالا تا 12 روز روز دیگه نامه های دوم ما هم میاد.
به امید پیروزی همه
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان: ghafari88 ، noobnoobi ، محبت ، behfaza
(2013-09-08 ساعت 13:34)sophia نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 08:56)nasim نوشته:  

بسیار ممنون .دیدم دکمه تشکر کم بود ! کارت خیلی درسته دوست مهاجر سراییی

خيلي جالب بود و فکرتون دقيقا مثل من بود با اين تفاوت که مرحله اول من خيلي اميد داشتم به اينکه تعداد زيادي کارنتي اعلام شود , ولي اين ماه اميد چنداني ندارم , چون واقعا نميشه سر از کار اينا در آورد ,,,

اتفاقا به نظر من اوایلش سریع پیش نمی ره مخصوصا با شرایط الان که مامورای اف بی آی چک همشون مشغول بررسی پرونده های یک میلیون سوری هستند که قراره در یو اس اسکان داده بشن
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-08 ساعت 14:39)mehran.re نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 14:26)masuodrh نوشته:  من جدول برندگان 2013 رو که می دیدم گویا اونایی که تو بولتن سپتامبر کارنت شدن سفارت های ایروان و ابوظبی همون نوامبر مصاحبه کردن ولی آنکارا اکثرا تو دسامبر..یعنی کلا با کیس های مشابه مصاحبه سفارت آنکارا چند هفته تا یک ماه دیرتر هست.. مفهومش اینه که لزوما همه اونایی که کیس اونها زیر 1800 هست در ماه اکتبر مصاحبه نمیشن و احتمالش هست که به نوامبر هم بکشه..

اینجور که من خوندم و متوجه شدم سری دوم تاریخ های مصاحبه بچه های 2013 روز 20 سپتامبر اعلام شد. احتمالا تا 12 روز روز دیگه نامه های دوم ما هم میاد.
به امید پیروزی همه

دوستان به نظر من که اصلا با توجه به برنامه های سال گذشته برای خودتان حتی ذهنیت ایجاد نکنید، چون همش حدس و گمانه زنی است و خدایی نکرده اگر نتیجه از حدس های شما فاصله زیادی داشت دچار ضررات روحی یا مالی نشوید ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: m.mina ، poopak16 ، محبت ، behfaza ، .YAS ، free-tomorrow ، noobnoobi
درود
برای کیس نامبر های بالای 7000 کی به سایت بولتن ویزا مراجعه کنیم ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، .YAS ، 5ina
(2013-09-08 ساعت 16:01)morteza-dm نوشته:  درود
سلام
هیچ کس از روند کار kccمطلع نیست شما هر ماه بولتن را چک کنید تا امروز که تا شماره 1800کارنت شدند تا این ماه چه پیش آید خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: morteza-dm ، farmiz ، محبت ، behfaza ، .YAS ، 5ina
(2013-09-08 ساعت 16:05)مامان خانم نوشته:  
سلام
هیچ کس از روند کار kccمطلع نیست شما هر ماه بولتن را چک کنید تا امروز که تا شماره 1800کارنت شدند تا این ماه چه پیش آید خدانگهدار
احتمال زیاد بعد عید مصاحبه میشید اگه روندش مثل پارسال باشه
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، .YAS

به نظر من هرماه چک کنید
ممکنه تو چند سری اول نباشید
اما به ریسکش نمی ارزه که مثلاً 6 ماه چک نکنید بعد ماه هفتم ببینید که 8000 اعلام شده و ....
موفق باشیدWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، behfaza ، .YAS
(2013-09-08 ساعت 15:50)iris نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 13:34)sophia نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 08:56)nasim نوشته:  
مطابق جمع بندی که من از 31کشور اعلام شده از آسیا داشتم تعداد 23270 کیس برنده، آفریقا تعداد 61942کیس برنده، و اروپا ...

بسیار ممنون .دیدم دکمه تشکر کم بود ! کارت خیلی درسته دوست مهاجر سراییی

خيلي جالب بود و فکرتون دقيقا مثل من بود با اين تفاوت که مرحله اول من خيلي اميد داشتم به اينکه تعداد زيادي کارنتي اعلام شود , ولي اين ماه اميد چنداني ندارم , چون واقعا نميشه سر از کار اينا در آورد ,,,

اتفاقا به نظر من اوایلش سریع پیش نمی ره مخصوصا با شرایط الان که مامورای اف بی آی چک همشون مشغول بررسی پرونده های یک میلیون سوری هستند که قراره در یو اس اسکان داده بشن
ظاهرن برمبنای خبر طوری که اینجا گفته شده ظاهرن تنها به تعداد 2000 نفر پناهندگی داده میشه
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، khder ، محبت ، behfaza ، Morteza1350 ، free-tomorrow ، niki88 ، noobnoobi
(2013-09-08 ساعت 11:18)azadeh2014 نوشته:  

دوست عزیز شما چه مکاتبه ای کردید که وقت مصاحبتون بهتون گفتن لطفا ما ها رو هم راهنمایی بفرمایید تا از حدس و گمان در بیاییم و به قول شما بی خودی به خودمون امید ندیم و بدونیم کی نوبتمون میشه ...در ضمن من فکر میکنم شما در jan یعنی همون ژانویه مصاحبه خواهید داشت بر اساس کیس نامبرتون نه june یا همون جون اون موقع دیگه انشالله همه 2014 ها آل کارنت میشن خیال همه راحته در این تاپیک هم قفل میکنیم میذاریم بره جزو خاطرات شیرینمون اطمینان داشته باشید.

Our office has not yet received the 2014 lottery winner cases. They will start arriving in October of 2013 and looking at your case number it will probably be June before your case is transferred to Ankara. We are not able to comment at this time. Once your file arrives in our office it will be reviewed and you will be notified. We recommend you keep accurate on mailing in documents as you are asked.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Ankara
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، محبت ، behfaza ، .YAS
سلام

2014 ایها چطورند ؟؟؟؟ زیاد سخت نگیرید و وارد اعداد و ارقام نشید .

انشاالله همگی کارنت میشید و مصاحبه میرید و ویزا میگیرین.

ممنون Shy
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
(2013-09-08 ساعت 10:43)stoner نوشته:  تاریخ دریافت نامه دوم ، و تاریخ مصاحبه تعیین شده از جانب سفارت ، چقدر با هم اختلاف دارن؟

ینی از چن وخت قبل تر میگن که شما فلان روز مصاحبه داری؟

این دقیقاً مشخص نیست و خیلی هم مهم نیست,ولی حداقل بیست روز زمان خواهیم داشت , هر چه باید برای سفارت ببرید رو آماده کنید , این از دریافت نامه دوم مهم ترِ, چون نامه دوم به زودی میاد
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، .YAS ، Morteza1350 ، noobnoobi
دوستان اين ماه هم مثل ماهه پيش گروه دوم 10 سپتامبر جواباشون مياد يا همون15؟
چون ماهه پيش 10 اگوست اومد كارنتيا
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، .YAS

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان