موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سوال من اینه که امسال که 16000 نفر بودند تا ماه جولای کلا 9850 نفر کارنت شده بودند و برای آگوست و سپتامبر حدود 6000 نفر دیگه مانده بودند. سوال اینه که با توجه به اتمام برنامه 2013 تا آخر ماه سپتامبر چطور این تراکم بالا را پذیرش میکنند؟
از طرفی امثال تا اکتبر کلا 2500 نفر کارنت میشوند که به نسبت سال قبل 150 نفر بیشتر شده است پس خیلی پیشرفتی اتفاق نیفتاده.
شماره من خیلی بالا است و در حدود 15000 هست و استرس زیادی دارم اما ببینیم چی میشه. با این حساب یک سال دیگه نوبت من میشه! اگر تا اون موقع ظرفیت پر نشده باشه
[/quote]
سلام
عزیز دل اصلا اینطور نه فکر کن و نه بازگو کن ببین دوست خوبم اگر قرار بود به شما ویزا داده نشه اصلا به عنوان برنده لاتاری اعلام نمیشدی و اگر در اکتبر نفرات جدیدی اعلام بشه خیال شما صد در هزار راحت میشه اما همانطور که گفتم معمولا روند کارشون در ابتدای سال جدید سرعت خیلی بیشتری خواهد داشت مخصوصا ماه دوم یا فبریه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-10 ساعت 16:15)hamedapple نوشته: (2013-09-10 ساعت 16:13)ghafari88 نوشته: (2013-09-10 ساعت 16:11)hamedapple نوشته: هی میگن 7 جون
دوستان اصلاً تاریخی نیست من خودم 30 می فرستادم و 7 جون تاییدیه دادن برام ولی هنوز نامه دوم ندارم.
من نمیدوتم این 7 جون رو کی از خودش در آورده
دوستان با KCC مکاتبه داشتند و در جوابشون این تاریخ قید شده.
به پست های صفحات قبل مراجعه کنید تا ببینید از کجا اومده.
بله در جریان هستم
ولی مثل اینکه اعتباری به حرف دوستان نیست بنده هم خودم سند و مدرک.
سلام
من از شما و بقیه خواهش میکنم اینطور صحبت نکنید دوست گلم درسته استرس دارید و نگران اما این واقعا تقصیر کسی نیست حالا اگر دوستی لطف کرده و مکاتبه ای انجام داده قرار نیست به واسطه اعلام جوابی که مخصوص خودش بوده و در واقع لطف کرده مورد سوال و بی مهری قرار بگیره شما خودت یه تماس یا مکاتبه ایمیلی با kcc انجام بدی بهترین گزینه ست موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
منی که جزو کارنتی های سری اول هستم هم مصاحبه م میفته نوامبر یا همین اکتبر ؟؟
من مدارک رو با ایمیل فرستادم فردا پس فرداش هم تاییدیه گرفتم
کیس نامبر : 2014AS000000XX - تعداد اعضا : دو نفر ( همسر) -کنسولگری آنکارا - مقصد : مریلند - ارسال فرمها : June 2013- 23th
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-10 ساعت 17:35)carpediem نوشته: منی که جزو کارنتی های سری اول هستم هم مصاحبه م میفته نوامبر یا همین اکتبر ؟؟
من مدارک رو با ایمیل فرستادم فردا پس فرداش هم تاییدیه گرفتم
سلام
نامه دوم تعیین کننده خواهد بود و کسی نمیتونه نظر بده شما مرتبا صفحه قبولیتون رو چک کنید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-10 ساعت 18:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-10 ساعت 18:39 توسط free-tomorrow.)
(2013-09-10 ساعت 18:00)maryam_a نوشته: تبريك به دوستان كارنتي سري دوم،
من ديشب كلي از پستهاي مربوط به بولتن ويزا 2013 رو خوندم.. دقيقاً كارنتي هاي سري اول حال و روز ما رو داشتن و تا روز 20 سپتامبر نامه دوم براي خيلي ها جايگزين نشده بود... اما روز 20 سپتامبر براي خيلي ها ايميل و نامه دوم اومده ..
نگران نباشيد ... حتي اگر روند كاملاً به شكل پارسال نباشه ولي فكر ميكنم تاريخ ها تقريبا شبيه هم هستن و به اميد خدا تا چند روز آينده نامه دوم همه كارنتي هاي سري اول مياد ...
امیدوارم...این بلاتکلیفی خیلی اذیت کننده است
از دوستای عزیز که کارنتی سری اول بودند خواهش می کنم هر کس نامه دوم رو این روزها گرفت سریع اعلام کنه...استرس بدی داره...
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها يه سؤال، با توجه به روند اعلام كارنتيهاي امسال، فكر ميكنين با كيس نامبر ٦٩xx ، من كي كارنت ميشم؟
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره به ما گفتند کارنتی
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014