کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سوال من اینه که امسال که 16000 نفر بودند تا ماه جولای کلا 9850 نفر کارنت شده بودند و برای آگوست و سپتامبر حدود 6000 نفر دیگه مانده بودند. سوال اینه که با توجه به اتمام برنامه 2013 تا آخر ماه سپتامبر چطور این تراکم بالا را پذیرش میکنند؟
از طرفی امثال تا اکتبر کلا 2500 نفر کارنت میشوند که به نسبت سال قبل 150 نفر بیشتر شده است پس خیلی پیشرفتی اتفاق نیفتاده.
شماره من خیلی بالا است و در حدود 15000 هست و استرس زیادی دارم اما ببینیم چی میشه. با این حساب یک سال دیگه نوبت من میشه! اگر تا اون موقع ظرفیت پر نشده باشه
[/quote]
سلام
عزیز دل اصلا اینطور نه فکر کن و نه بازگو کن ببین دوست خوبم اگر قرار بود به شما ویزا داده نشه اصلا به عنوان برنده لاتاری اعلام نمیشدی و اگر در اکتبر نفرات جدیدی اعلام بشه خیال شما صد در هزار راحت میشه اما همانطور که گفتم معمولا روند کارشون در ابتدای سال جدید سرعت خیلی بیشتری خواهد داشت مخصوصا ماه دوم یا فبریه Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، hamid_fs3 ، noobnoobi ، .YAS ، behfaza ، niki88 ، nasim ، masoud z ، ماتیتی
(2013-09-10 ساعت 16:15)hamedapple نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 16:13)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 16:11)hamedapple نوشته:  هی میگن 7 جون
دوستان اصلاً تاریخی نیست من خودم 30 می فرستادم و 7 جون تاییدیه دادن برام ولی هنوز نامه دوم ندارم.
من نمیدوتم این 7 جون رو کی از خودش در آورده

دوستان با KCC مکاتبه داشتند و در جوابشون این تاریخ قید شده.
به پست های صفحات قبل مراجعه کنید تا ببینید از کجا اومده.

بله در جریان هستم
ولی مثل اینکه اعتباری به حرف دوستان نیست بنده هم خودم سند و مدرک.
سلام
من از شما و بقیه خواهش میکنم اینطور صحبت نکنید دوست گلم درسته استرس دارید و نگران اما این واقعا تقصیر کسی نیست حالا اگر دوستی لطف کرده و مکاتبه ای انجام داده قرار نیست به واسطه اعلام جوابی که مخصوص خودش بوده و در واقع لطف کرده مورد سوال و بی مهری قرار بگیره شما خودت یه تماس یا مکاتبه ایمیلی با kcc انجام بدی بهترین گزینه ست Smile موفق باشید

تشکر کنندگان: ghafari88 ، vistac ، ffrfar ، میما ، noobnoobi ، .YAS ، behfaza ، ماتیتی ، hamedapple ، nasim ، shahryar7021
منی که جزو کارنتی های سری اول هستم هم مصاحبه م میفته نوامبر یا همین اکتبر ؟؟
من مدارک رو با ایمیل فرستادم فردا پس فرداش هم تاییدیه گرفتم
کیس نامبر : 2014AS000000XX - تعداد اعضا : دو نفر ( همسر) -کنسولگری آنکارا - مقصد : مریلند - ارسال فرمها : June 2013- 23th
تشکر کنندگان: میما ، .YAS ، behfaza ، nasim
(2013-09-10 ساعت 17:35)carpediem نوشته:  منی که جزو کارنتی های سری اول هستم هم مصاحبه م میفته نوامبر یا همین اکتبر ؟؟
من مدارک رو با ایمیل فرستادم فردا پس فرداش هم تاییدیه گرفتم
سلام
نامه دوم تعیین کننده خواهد بود و کسی نمیتونه نظر بده شما مرتبا صفحه قبولیتون رو چک کنید .

تشکر کنندگان: maryam_a ، carpediem ، noobnoobi ، .YAS ، behfaza
(2013-09-10 ساعت 14:49)sharareh amini نوشته:  سلام
بابا شماره کیس من جز کارنتی های سری پیش بود. ولی هنوز نامه دوم رو نگرفتمSad اگه میشه دوستانی که نامه دوم رو گرفتن یه لطفی بکنن بیان اینجا بگن شماره کیسشون چند بوده (حدودا) و کی فرمهارو برای kcc فرستادن. و اینکه آیا kcc تاییدیه دریافت فرمارو بهشون داده بود. ممنون.Sad من از مهر دارم میرم واسه ادامه تحصیل. نگرانم تاریخ مصاحبه بیفته دقیقا وسط دی ... وسط امتحانام ... بدبخت میشم ....Sad

فقط در حد یک احتمال: با توجه به اینکه تمامی دوستانی که تاریخ مصاحبشون مشخص شده در طی یک 24 ساعت نامه دومشون جایگزین شده این احتمال وجود داره که اون دسته از دوستانی که از سری اول هنوز تاریخ مصاحبشون مشخص نشده با لیست سری دومی ها اعلام بشه
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: maryam_a ، free-tomorrow ، noobnoobi ، محبت ، sharareh amini ، .YAS ، behfaza ، ماتیتی
تبريك به دوستان كارنتي سري دوم،
من ديشب كلي از پستهاي مربوط به بولتن ويزا 2013 رو خوندم.. دقيقاً كارنتي هاي سري اول حال و روز ما رو داشتن و تا روز 20 سپتامبر نامه دوم براي خيلي ها جايگزين نشده بود... اما روز 20 سپتامبر براي خيلي ها ايميل و نامه دوم اومده ..
نگران نباشيد ... حتي اگر روند كاملاً به شكل پارسال نباشه ولي فكر ميكنم تاريخ ها تقريبا شبيه هم هستن و به اميد خدا تا چند روز آينده نامه دوم همه كارنتي هاي سري اول مياد ... Smile
(2013-09-10 ساعت 16:55)محبت نوشته:  ______________________
با سلام
سوال من اینه که امسال که 16000 نفر بودند تا ماه جولای کلا 9850 نفر کارنت شده بودند و برای آگوست و سپتامبر حدود 6000 نفر دیگه مانده بودند. سوال اینه که با توجه به اتمام برنامه 2013 تا آخر ماه سپتامبر چطور این تراکم بالا را پذیرش میکنند؟
از طرفی امثال تا اکتبر کلا 2500 نفر کارنت میشوند که به نسبت سال قبل 150 نفر بیشتر شده است پس خیلی پیشرفتی اتفاق نیفتاده.
شماره من خیلی بالا است و در حدود 15000 هست و استرس زیادی دارم اما ببینیم چی میشه. با این حساب یک سال دیگه نوبت من میشه! اگر تا اون موقع ظرفیت پر نشده باشه
سلام
عزیز دل اصلا اینطور نه فکر کن و نه بازگو کن ببین دوست خوبم اگر قرار بود به شما ویزا داده نشه اصلا به عنوان برنده لاتاری اعلام نمیشدی و اگر در اکتبر نفرات جدیدی اعلام بشه خیال شما صد در هزار راحت میشه اما همانطور که گفتم معمولا روند کارشون در ابتدای سال جدید سرعت خیلی بیشتری خواهد داشت مخصوصا ماه دوم یا فبریه Smile

[/quote]
سلام
خدا از دهنت بشنوه! ما که انتظار ميکشيمSmile Shy
تشکر کنندگان: محبت ، .YAS ، behfaza ، shahryar7021
(2013-09-10 ساعت 18:00)maryam_a نوشته:  تبريك به دوستان كارنتي سري دوم،
من ديشب كلي از پستهاي مربوط به بولتن ويزا 2013 رو خوندم.. دقيقاً كارنتي هاي سري اول حال و روز ما رو داشتن و تا روز 20 سپتامبر نامه دوم براي خيلي ها جايگزين نشده بود... اما روز 20 سپتامبر براي خيلي ها ايميل و نامه دوم اومده ..
نگران نباشيد ... حتي اگر روند كاملاً به شكل پارسال نباشه ولي فكر ميكنم تاريخ ها تقريبا شبيه هم هستن و به اميد خدا تا چند روز آينده نامه دوم همه كارنتي هاي سري اول مياد ... Smile
امیدوارم...این بلاتکلیفی خیلی اذیت کننده است

از دوستای عزیز که کارنتی سری اول بودند خواهش می کنم هر کس نامه دوم رو این روزها گرفت سریع اعلام کنه...استرس بدی داره...
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
تشکر کنندگان: maryam_a ، rainyboy ، محبت ، .YAS ، behfaza ، shahryar7021
به کارنتی های جدید تبریک میگم.....
این مرحله رو هم میگذرونین.....خوش به حالتونSmile
تشکر کنندگان: noobnoobi ، میما ، محبت ، .YAS ، behfaza ، alitab
(2013-09-10 ساعت 18:00)maryam_a نوشته:  تبريك به دوستان كارنتي سري دوم،

خدا کنه همینجور باشه . پس یعنی تا ۱۰ روز دیگه صبر کنیم؟؟ ایمیل زدن فایده نداره؟ اره هر کی این روزا نامه اومد واسش بیاد اعلام کنه لطفا. حالا اگه ۲۰ ام بیاد احتمال زیاد مصاحبه میوفته هفته آخر اکتبر دیگه؟ این سری اول بودن هم چقدر بده ها Big Grin

تشکر کنندگان: محبت ، .YAS ، behfaza ، feel ، mehran.re ، niki88 ، shahryar7021
(2013-09-10 ساعت 16:11)hamedapple نوشته:  هی میگن 7 جون
دوستان اصلاً تاریخی نیست من خودم 30 می فرستادم و 7 جون تاییدیه دادن برام ولی هنوز نامه دوم ندارم.
من نمیدوتم این 7 جون رو کی از خودش در آورده

دقیقا . منم هروقت این کلمه ۷ جون رو میبینم دیوونه میشم . اصلا اینجوری نیست که من و چند نفر دیگه ماه می فرستادیم و همون ماه هم جواب گرفتیم. کلا حساب و کتابی نداره انگارSad

تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza ، shahryar7021
[عکس: Below.gif]

دوستان عزیزاینقدر خودتون رو درگیرآمدن یا نیامدن نامه دوم و این حرفها نکنید بخدا بفکر کارهای مهمتری باشید که بایستی انجام بشه استرس رو از خودتون دور کنید یک کم صبر داشته باشید بزودی نامه دوم هم ارسال میشه نگران نباشید به امید خدا تمامی این مراحل را با موفقیت پشت سرخواهید گذاشت موفق و پیروز باشید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
حیفم اومد این نقل قول یکی از بچه های 2013 رو اینجا برای دوستان پر استرس نگذارم:

دوستان به این معادله بسیار خفن و در حد لالیگا توجه فرمائید:
معادله خفن 1)
2600=(189+105+89+8)*1.33*5
توضیحات:
اعداد داخل پرانتز تعداد نفران سفارتخونه های مختلف تو منتظر سرا هستن
1.33 با فرض 33 درصد کلیر شدن بصورت یک ضرب
5 با فرض اینکه تنها 20 درصد از بچه ها تو منتظرسر باشن
نتیجه 2600 نفر کلیر شده، تازه انصافا این اعداد بسیار دسته بالاست.
و اختلاف تا 3500 برابر با 900 نفره
معادله خفن 2)
480=(58+16+19+3)*5
اینم مثله بالاست با این تفاوت که اعداد داخل پرانتز دوستان منتظر مثل خودمن
نتیجه گیری:
حتی امسال هم با توجه به تعداد بالای قبولی ها بعیده سقف پر شه و احتمالا با کلیر شدن همه دوستان به امید خدا به 3000 تا هم به زور برسه

پس به امیــــــــــــــــــــــــــــــــد خدا تو این روزا باید تعداد زیادی کلیر بشن مثل سالای پیش چون خیلی خنده داره که پس از این همه دنگ و فنگ و تشکیل پرونده و این همه خرجی که این پروسه رو دست دولت آمریکا گذاشته ( که ما فقط یه قسمت کوچیکش رو دادیم). آفیسراشون بگن شرمنده وقت نشد که به کیسا رسیدگی کنیــــمBig GrinBig Grin.
ببین انتظار با آدم چیکار میکنه یک پا ریاضی دان شدم.Big GrinBig Grin
معادله انتگرال رو سطح، هذلولی، دیفرانسیلی حل میکنیم. نمکیه...Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
بچه ها يه سؤال، با توجه به روند اعلام كارنتيهاي امسال، فكر ميكنين با كيس نامبر ٦٩xx ، من كي كارنت ميشم؟Shy
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، shahryar7021
بالاخره به ما گفتند کارنتی
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان