کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2014-01-29 ساعت 14:27)kamranh نوشته:  دوستان با توجه به این لینک 2014 برای یک نفر 11670 دلار کفایت می کنه یا باید 125 درصد شو دوباره در نظر بگیرم .
بعد 14587 دلار کافیه یا بیشتر تمکن بگیرم .
این درصدهایی که تو جداول Poverty Guidelines می بینین برای مصارف داخلی ادارات دولتی هستند. مثلاً ممکنه برای این که به خانواده ای کمک هزینه غذا (Food Stamp) بدن تشکیلات مربوطه 125 درصد رو ملاک قرار بده. یعنی معیارشون اینطوری باشه که اگر در آمد سالانه متقاضی فود استمپ از 125 درصد کمتر باشه بهش تعلق می گیره و اگر بیشتر باشه نمی گیره. همون تشکیلاتی که برای فود استمپ همچین معیاری داره ممکنه برای دادن خدمات دیگه معیارش فرق کنه. مثلاً برای این که در مورد واجد شرایط بودن افراد برای بیمه ای مثل Medicaid تصمیم بگیرن 135 درصد رو ملاک قرار بدن.بنابراین سازمان های مختلف از درصدهای مختلف برای خدمات گوناگونشون استفاده می کنند. در مجموع اینطور به نظر من میرسه که در مورد ویزای گوناگونی دامنه این معیار وسیع در نظر گرفته میشه. در سال گذشته من خانواده دو نفری رو می شناسم که با مبلغی حول و حوش 13 میلیون تومن ویزا گرفتند. بنابراین شما و سایر دوستان همون 125 درصد خط فقر رو که USCIS برای اسپانسرها در نظر می گیره به عنوان میزان درآمد سالانه در نظر بگیرین. اگر خیلی هم به دونستن میزان دقیق این معیار حساسیت دارین بهترین کار فرستادن ایمیل به تشکیلات مرتبط با صدور ویزای وزارت امور خارجه یا وزارت حفاظت از سرزمین مادری به ویژه USCIS هست. ولی در جریان باشین که در مورد خاص ویزای گوناگونی چون کیس بدون اسپانسر هم قابل بررسی هست این معیار وحی منزل تلقی نخواهد شد. در ضمن آمار خط فقر برای سال 2014 از طریق این صفحه قابل دسترسی هست. موفق باشید.
با سلام و تشکر

می‌خواستم بدونم اگه از بانک وام گرفته باشیم و هنوز اقساط باقی‌ باشه آیا برای گرفتن تمکن مالی به مشکل بر می‌خوریم یا اینکه تو نامه ذکر می‌کنن ؟

من خارج از ایران زندگی‌ می‌کنم می‌خواستم بدونم نامه را از بانک ایران بگیرم مشکلی‌ نداره یا حتما باید از بانک کشوری که توش زندگی‌ می‌کنم باشه ؟

با تشکر فراوان
تشکر کنندگان:
سلام میخواستم بدونم من حسابم تو بانک قوامین و اونجا تمکین مالی بگیرم براشون قبول هست ؟ راهنمایی کنین و بگین که کدوم بانکها بهتر یا فرقی نداره .
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2014-01-25 ساعت 02:58)ehsan2012 نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 14:14)محبت نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 03:06)niloo-kh نوشته:  دوست عزیز الان بانکها ( پاسارگاد و ...) نرخ ارز مرجع رو زیر گواهی تمکن می زنن(همون تقریبا 2500). شما نفری 25000 دلار حداقل در نظر بگیرید. از دوستان و آشنایان برای پر کردن حساب کمک بگیرید و در ضمن کسانی هستند که برای شما تمکن بانکی تهیه می کنن. ایران هرچی بخوای می تونی پیدا کنی Smile
در ضمن شما می تونی پول رو به حساب یکی اعضاء خانواده بریزی بعد به حساب بعدی جابجا کنی و در همان روز برای همه درخواست گواهی موجودی بدید.
پاسارگاد که می دونم این کار رو به راحتی انجام میده. ولی اگر بازی در آوردن .
اول به حساب خودتون بریزید و گواهی بگیرید. بعد از همان شعبه به حساب همسرتون یا عضو دیگر واریزی کنید و درخواست گواهی کنید. اگردادند که چه بهتر اگر ندادند 2 ساعت بعد به شعبه دیگری از بانک پاسارگاد مراجعه کنید و بگیرید.
پیروز باشید.
سلام
نیلو جان فکر کنم رقم رو که مشخص کردم اشتباه نوشتی اصلاح کن براشون و البته راهکارهاتون عالیه.
من از بانک سامان و اقتصاد نوین پرسیدم گفتند که پول 1روز میخوابه و روز بدی تمکن میدن. شما از کدام شعبه تونستید همون روز تمکن بگیرید ؟
سلام
دوست عزیز من دیروز تمکن مالی رو گرفتم از بانک پاسارگاد.
صبح دیروز ساعت 9 صبح پول رو ریختم به حسابم و تمکن مالی رو رو 20 دقیقه ای دادن. از همونجا پول رو به یه شعبه دیگه از بانک پاسارگاد ریختم و از اون شعبه واسه خانمم ظرف مدت 20 دقیقه تمکن صادر کردن. یعنی پروسه گرفتن تمکن مالی ما 1 ساعت هم طول نکشید. اونم واسه 2 نفر.
به بانک پاسارگاد مراجعه کنید. من از شعبات نفت شمالی و صادقیه تمکن رو گرفتم.
هر نسخه هم 6200 تومان هزینه داره.
در ضمن من برای 3 نفر حدود 100 میلیون تومان یعنی 40.000 دلار تمکن گرفتم.
امیدوارم واسه 3 نفر کافی باشه
موفق باشید
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: EKAM ، mohsenmb ، محبت ، philter ، nasim
(2014-02-06 ساعت 00:37)khosro.1985 نوشته:  سلام میخواستم بدونم من حسابم تو بانک قوامین و اونجا تمکین مالی بگیرم براشون قبول هست ؟ راهنمایی کنین و بگین که کدوم بانکها بهتر یا فرقی نداره .

اين بحث تمكن بانك قوامين رو قبلا با بزرگان كرديم و نظرشون اينه كه مشكلي نيست ولي اگه ميتونستيد براي مدت كم به بانك پارسيان يا پاسارگاد انتقال بدين خيلي بهتره
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: mohsenmb ، محبت ، reza_top60
دوستان سلام من امروز بانک پاسارگاد بودم برای تمکن مالی (برا خودم 52000$ و برا خانومم 48000$ گرفتم ) منتها به من گفتند این نامه رو قبول ندارند و باید ترجمه بشه و گردش حساب هم می خواد و امکان داره از سفارت با بانک تماس بگیرند که بانک می گه این پول فقط یک روز تو حساب من بوده . سوالم اینه :
1- آیا نامه انگلیسی بانک و باید ترجمه کنم با مهر دادگستزی ؟
2- آیا واقعا اونا تماس می گیرن ؟
3- پرینت حساب هم میخوان ؟ با ترجمه ؟
4- با وجود 2 تا سند خانه و نامه تمکن برام مشکلی پیش میاد ؟
مرسی
تشکر کنندگان:
(2014-02-06 ساعت 18:32)adelkhani نوشته:  دوستان سلام من امروز بانک پاسارگاد بودم برای تمکن مالی (برا خودم 52000$ و برا خانومم 48000$ گرفتم ) منتها به من گفتند این نامه رو قبول ندارند و باید ترجمه بشه و گردش حساب هم می خواد و امکان داره از سفارت با بانک تماس بگیرند که بانک می گه این پول فقط یک روز تو حساب من بوده . سوالم اینه :
مرسی
سلام دوست عزیز
1-نامه انگلیسی بانک کافیست
2-اونا تماس نمی گیرن همینکه اونجا بهتون میگن این حساب خودتونه وشما تایید کنید براشون کافی هست
3-نه نمی خوان
4-هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد ان شاءاله
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: nasim
(2014-02-06 ساعت 18:46)shadi79 نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 18:32)adelkhani نوشته:  دوستان سلام من امروز بانک پاسارگاد بودم برای تمکن مالی (برا خودم 52000$ و برا خانومم 48000$ گرفتم ) منتها به من گفتند این نامه رو قبول ندارند و باید ترجمه بشه و گردش حساب هم می خواد و امکان داره از سفارت با بانک تماس بگیرند که بانک می گه این پول فقط یک روز تو حساب من بوده . سوالم اینه :
مرسی
سلام دوست عزیز
1-نامه انگلیسی بانک کافیست
2-اونا تماس نمی گیرن همینکه اونجا بهتون میگن این حساب خودتونه وشما تایید کنید براشون کافی هست
3-نه نمی خوان
4-هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد ان شاءاله
سلام
شما برای 2 نفر این مبالغ تمکن مالی رو میخواید ببرید؟!!!
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان:
مرسی
دوست عزیز این مبلغ تمکن واسه دو نفر زیاد هست طبق تجربه پارسال همین واسه بعضی ها دردسر ساز شده و باعث شده حتی کلیر بخورن بهتره طبق عرف تمکن رو ببرید که خدای نکرده واستون مشکلی پیش نیاد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان:
(2014-02-07 ساعت 10:14)alimomen نوشته:  
مرسی
دوست عزیز این مبلغ تمکن واسه دو نفر زیاد هست طبق تجربه پارسال همین واسه بعضی ها دردسر ساز شده و باعث شده حتی کلیر بخورن بهتره طبق عرف تمکن رو ببرید که خدای نکرده واستون مشکلی پیش نیاد

سلام من دوستم سا پیش 81000$ تمکن گرفته و یک ضرب هم بهش دادن منظور از اینکه مشکل پیش میاد چیه ؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2014-02-07 ساعت 13:42)adelkhani نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 10:14)alimomen نوشته:  
مرسی

سلام من دوستم سا پیش 81000$ تمکن گرفته و یک ضرب هم بهش دادن منظور از اینکه مشکل پیش میاد چیه ؟ ممنون
وقتی که پول بیش از مقدار عرف در حسابتون باشه حساسیت ایجاد میکنه که باعث میشه بخان منبع این پول رو بدونن مجبور بشید پاسخ بدید که اینهمه پول رو از کجا آوردید یا باعث کلیرنس بشه ویا مدت کلیرنس رو زیادتر کنه(تعداد چکهایی که میکنن در موردتون را بالا ببره)
کلا وقتی همون مبلغی که جدول خط فقر تعیین کرده کفایت میکنه چرا آدم واسه خودش دردسر درست کنه؟
این جمله که کار از محکم کاری عیب پیدا نمیکنه واسه لاتاری میشه:کار از محکم کاری عیب پیدا میکنه-فکر نکن که الان میگن به به این یارو چقدر پول داره واسه اقتصادمون خوبه دست و پاشونو گم کنن زود بهت ویزا بدن نه عزیز از این خبرا نیست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: محبت
دوستان عزیز ما کیسمون سه نفر هستیم و هفته دیگه ایروان مصاحبه داریم و نامه تمکن مالی هم 120 میلیون تومان گرفتم.کافیه؟
آخه توی سفر نامه یکی از دوستان در آنکار خوندم با توجه به اینکه یک نفر بوده و 100 میلیون نامه برده آفیسر بهش گفته مدارک مالیت کامل نیست و باید اسپانسر بیاری.جریان چیه؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان:
دوستان برای یک نفر تمکن 50 میلیون کافیه؟ و اگر کافی نیست میشه تو دو تا حساب جداگانه تمکن مالی ارائه داد؟ البته من صفحات قبل رو خوندم ولی متفاوت نظرات ارایه شده. مچکرم
تشکر کنندگان:
(2014-02-08 ساعت 21:50)m.sabet نوشته:  دوستان برای یک نفر تمکن 50 میلیون کافیه؟ و اگر کافی نیست میشه تو دو تا حساب جداگانه تمکن مالی ارائه داد؟ البته من صفحات قبل رو خوندم ولی متفاوت نظرات ارایه شده. مچکرم
سلام
نظریات متفاوت چرا دوست خوبم به سایتش که مراجعه کنید برای 1نفر حدود 12000دلار و 2نفر 16000دلار و 3نفر 20000دلار و برای خانواده 4نفره24000دلار (البته این ارقام گرد شده مبلغ دلار رو به بالاست) و این مبالغ دلار رو در 3000تومان دلار آزاد که ضرب کنید رقم دستتون میادSmileمثلا برای یک نفر میشه 36میلیون تومان.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: m.sabet ، mohsenmb ، EKAM ، amin arefi ، rezahoorjandi ، yasejavan ، philter
(2014-02-08 ساعت 22:43)محبت نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 21:50)m.sabet نوشته:  دوستان برای یک نفر تمکن 50 میلیون کافیه؟ و اگر کافی نیست میشه تو دو تا حساب جداگانه تمکن مالی ارائه داد؟ البته من صفحات قبل رو خوندم ولی متفاوت نظرات ارایه شده. مچکرم
سلام
نظریات متفاوت چرا دوست خوبم به سایتش که مراجعه کنید برای 1نفر حدود 12000دلار و 2نفر 16000دلار و 3نفر 20000دلار و برای خانواده 4نفره24000دلار (البته این ارقام گرد شده مبلغ دلار رو به بالاست) و این مبالغ دلار رو در 3000تومان دلار آزاد که ضرب کنید رقم دستتون میادSmileمثلا برای یک نفر میشه 36میلیون تومان.

سلام
منم مثل شما 50 میلیون داشتم از بانک پرسیدم گفت طبق دلار مبادلاتی حساب میشه که 2000 الی 2100 تومان میشه با این حساب شما معادل 25000 دلار خواهید داشت اینو بانک پاسارگاد گفت البته بزرگان اگه اشتباه می کنم تصحیح بفرمایند.
تشکر کنندگان: محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان