موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-03 ساعت 15:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-03 ساعت 20:37 توسط mehdiii.)
دوست عزیز یه سوال دارم ازتون:
اگه فرضا من بخوام با ینفر که ترم اخر فوق لیسانس هست و بعد تموم شدنه فوقش باید سربازیشو شروع کنه ازدواج کنم چی میشه؟
نباید کلا سربازی بره ؟یا نه؟اصلا میزارن خارج شه از کشور؟
چه مشکلاتی پیش میاد؟
قسمتی که در مورد ازدواج هست رو خوندم اما سوالم اونجا نبود
ممنون میشم کمک کنید مدیر محترم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-19 ساعت 14:16)zohreh molaei نوشته: سلام و خسته نباشید به دوستان سوالی در خصوص لاتاری داشتم چند روزی هست که دوست پسر من برنده لاتاری شدن و ما 2 سال هست که با هم دوست هستیم و قصد ازدواج داشتیم و داریم پیش وکیل رفتیم و ایشون به ما پیشنهاد دادن فعلا ازدواج نکنیم تا وقتی که به دوست پسرم گرین کارت رو بدن چون اعتقاد داشتن که اگه این موضوع الان اتفاق بیافته امکانش هست که رد بشه و باید احتیاط کرد و گفتن میتوانید بعد از گرفتن گرین کارت عقد کنید و ویزای ازدواج بگیرید البته ایشون اعتقاد داشتن که گرین کارت من هم بعد از نهایتا 1 سال به من داده میشه و سوال من اینه که راهنمایی هاشون درست بوده یا غلط چون ما نو سایت ها راجع به این قضیه روند کارو بین 3-6 سال دیدیم نمیدونیم باید به کی اعتماد کنیم و اینکه قرم های بعد قبولی رو مجرد فرستادیم اگر امکانش هست درست ترین راه رو به ما توضیح بدین واقعا یک دنیا سپاس گذاریم
صد در صد غلط راهنمایی کردن
بهترین منبع جمع اوری اطلاعات همین سایت مهاجر سراست
Case No: 2013AS5xx
تعداد اعضا: 2 نفر
کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،
نامه دوم: 20 September
،تاریخ مصاحبه :nov19
نتیجه:يكضرب
ورود به امریکا: 14 اپریل 2013
تگزاس.دالاس
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
مادرم برنده شده و من زیر مجموعه ایشون هستم من اگه ازدواج کنم می تونم خانومم رو ببرم؟ موقع ثبت نام زیر 21 و مجرد بودم
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-06 ساعت 14:17)sinamn نوشته: (2013-06-06 ساعت 13:39)KIMIA2005 نوشته: دوست عزیزدر رابطه با مشکل دوستمون اینطور که فرمودید ایا ملاک فقط تصمیم افیسر هستش ؟؟ توی سایتشون در این مورد مطلبی ذکر شده که مستند باشه؟
بله هست، kcc به کاربری به نام serge ایمیل زده بود، خودش ban شده و ارسالش هم پاک شده اما توی ترجمه ای که من براش کردم عین جمله موجوده.
"اگر فرزند شما بعد از زمان ثبت نام 21 ساله شده باید روز مصاحبه با سفارت مذاکره کنید تا در مورد صلاحیت ایشان تصمیم گرفته شود."
http://mohajersara.com/thread-6454-post-...#pid345211
من هم از روی همین ایمیل گفتم
اینکه بخواین ازدواج کنی به هیج وجه نمیشه چون گفته فرزند مجرد زیر 21 سال ولی در مورد اینکه الان بالای 21 هستین بعید میدونم مشکلی پیش بیاد دقیقا مانند ازدواج و تولد فرزند بعد از قبولی که مشکلی ایجاد نمیکنه
Case No: 2013AS5xx
تعداد اعضا: 2 نفر
کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،
نامه دوم: 20 September
،تاریخ مصاحبه :nov19
نتیجه:يكضرب
ورود به امریکا: 14 اپریل 2013
تگزاس.دالاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی محضر یا عاقدی سراغ داره که پس از عقد، تاریخ دو سه ماه قبل تر را بعنوان تاریخ عقد ثبت کنه؟