موضوعها: 2
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
سلام، همسر من در لاتاري 2014 با كيس نامبر حدود 5300 اكسپت شده. من و همسرم فرمهاي اوليه را پر كرديم و به همراه عكسها به كي سي سي فرستاديم - بر اساس شماره كيس نامبر و مقايسه با بولتن سال قبل احتمالا اسفند ماه زمان مصاحبه خواهد بود - ما قبلا تحت نظر پزشك قصد داشتيم فرزندي بياوريم ولي بعد از اعلام نتيجه لاتاري 2014 موقتا منصرف شده بوديم تا فرزندمان را در امريكا بياوريم - اواسط همين ماه (تير 92) متوجه شديم كه همسرم باردار است - در زمان مصاحبه همسرم حدودا در ماه آخر بارداري خواهد بود كه نمي دانيم نوزاد قبل از تاريخ مصاحبه بدنيا مي آيد يا بعد از آن! اگر نوزاد هنوز بدنيا نيامده باشد كه همسرم در سه ماهه آخر بارداري خواهد بود و امكان حركت كردن ندارد. اگر هم قبل از مصاحبه كودك متولد شود امكان مسافرت براي هر دوي آنها تا 45 روز پس از زايمان نيست! در هر صورت چه نوزاد و چه همسرم امكان مسافرت را نخواهند داشت.
اول اينكه تكرار اولين دوره (پس از 1 ماه) واكسن هپاتيت ما بيستم همين ماه بود كه همسرم با مشورت پزشك تزريقي انجام نداد و آخرين سري تزريقات ما بايد در بيستم آذر انجام ميشد كه امكان آن هم وجود ندارد....
دوم اينكه زمانيكه بتوانيم فرم 230 را براي كودك آماده كنيم حداقل ده تا 15 روز پس از تاريخ تولد (وقتي كه شناسنامه فرزند بدستمان برسد) خواهد بود. كه اين تاريخ پس از تاريخ مصاحبه است!
من قاطي كردم ... چه جوري ميشه كه اينجوري ميشه؟!!! چي كار كنم؟؟؟؟ كم كم دارم به اين فكر ميكنم كه قيد امريكا رو بزنم .... راهنمايي كنيد لطفا
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من و همسرم پارسال همين موقع رفتيم امريكا و گرين كارتمون رو گرفتيم و دو ماه و نيم اونجا مونديم. موقع برگشتن من باردار بودم و هدفمون اين بود كه برگرديم امريكا و فرزندمون اونجا به دنيا بياد ولي متاسفانه بنا به شرايطي من نتونستم برگردم امريكا ولي همسرم بعد شش ما برگشت تا گرين كارتش باطل نشه. حالا من و دختر ٤ ماهه مي خواهيم به همراه همسرم بريم امريكا ، به نظر شما ايا مشكلي برامون پيش نمياد؟؟؟ و قبل رفتن براي فرزندمون چه كارهايي رو بايد انجام بديم؟؟؟
از راهنمايتون بي نهايت متشكرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام فرزند ما دو ماه بعد از ثبت نام به دنیا اومد و ما فقط فرمهای مربوطه( DSP122 وDS230)را برای او لحاظ کردیم و به همراه مدارک خودمون فرستادیم به نظر شما همین کفایت میکنه?
** 2014000079 CN :AS تعداد افراد: ۴ نفر سفارت : آنکارا بود خواسته ایم ایروان بشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
کیس نامبر 2014AS000018XX -تعداد 2نفر
همسر بنده 7 ماهه باردار میباشد باتوجه به شماره کیس نامبر فکر کنم زمان مصاحبه مون مهر یا ابان باشه ، یعنی همون موقعی که بچمون دنیا میاد ، میخواستم بدونم میشه زمان مصاحبه رو عقب انداخت و چجوری .
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
از خانم های باردار عکس x ray نمیگیرن لازم نیست واکسنی که دکتر اجازه نداده بزنید اصلا دلواپس نباشید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز