موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-26 ساعت 21:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-26 ساعت 21:29 توسط armin_swimmer90.)
(2014-04-26 ساعت 19:50)Sohrabearia نوشته: (2014-04-22 ساعت 18:10)Sohrabearia نوشته: دوستان یکی چیزی بگه!
می شه با ویزای زیارتی رفت عراق، بعدشم به ترکیه و دیگه برنگشت.
آخه وثیفه زیارتی شده دو ملیون.
ممنونم دوست عزیز. ولی کسی هم تا حالا این کارا کرده و یا اینکه با توجه به قوانین می فرمایید؟
آره دیگه منم یکی از دوستام همین کار رو کرد..فکر کنم ما هم همینکارو باید بکنبم
بری عراق فقط باید چک کنی اونجا زیاد گیر نکنی و زود بری ترکیه..به خاطر خطرات عراق میگم..ایشاالله واسه همه درست بشه..توکلمون به خداست
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا یعنی الان مای که فارغ اتحصیل شدیم تکی نمیتونیم بریم برای زیارتی بدون کاروان؟
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
اقا الان من چی کار کنم ؟دمتون گرم بگید ؟مشکل 1 فارغ اتحصیل. ..مشکل 2.... واسه ریارتی چی کار باید.کرد
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همکی
دوستان من برای تعویض کارت ایان خدمتم اقدام کردم اما با توجه به کندی کار صدور فکر کنم به روز مصاحبه ام نرسه
تا روز مصاحبه 6 هفته مانده ولی کارتم تازه امروز وارد سایت شد.
فکر می کنید چه کاری می تونه بهم کمک کنه که بدون کارت پایان خدمت تو روز مصاحبه به مشکل بخورم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای سفارت نوع معافیت مهمه ؟ مثل معافیت روانپزشکی ! تا اونجا که من فهمیدم فقط نظر دکتر خودشون اهمیت داره . اگه کسی اطلاعی داره لطفا بگه . ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خواهش میکنم زود ج بدید پسرم فوق دیپلم می خونه تیر ماه مصاحبه خواهیم داشت اگه ویزامونو دادن برگردیم ایران دوباره می تونه بعد از 2ماه از دانشگاه نامه بگیره که بریم امریکا یا واسه بار دوم از دانشگاه نامه نمیدن؟در ضمن اینو بگم که فوف دیپلمش رو تابستون می گیره و واسه لیسانس میره دانشگاه دیگه اونج هم آشنا نداریم این دانشگاه آشنا داشتم.
ممنون میشم زوووود ج بدید دلم شور میزنه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-03 ساعت 18:51)شید نوشته: سلام خواهش میکنم زود ج بدید پسرم فوق دیپلم می خونه تیر ماه مصاحبه خواهیم داشت اگه ویزامونو دادن برگردیم ایران دوباره می تونه بعد از 2ماه از دانشگاه نامه بگیره که بریم آمریکا یا واسه بار دوم از دانشگاه نامه نمیدن؟در ضمن اینو بگم که فوف دیپلمش رو تابستون می گیره و واسه لیسانس میره دانشگاه دیگه اونج هم آشنا نداریم این دانشگاه آشنا داشتم.
ممنون میشم زوووود ج بدید دلم شور میزنه
اگر دانشگاه آشنا داشته باشید به شما حتی بعد از یک ماه هم نامه میدن..من از نظام وظیفه پرسیده بودم گفتن هروقت نامه خروج از دانشگاه بیاری ما اجازه خروج میدیم..
ولی بحث و مشکل بقیه بچه ها سر اینه که موقع خروج مامور گیت به ویزای توی پاسپورت گیر نده و پاسپورت رو نگیره
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شیمودای عزیز سلام پس درستش این هست که اگه ویزا گرفتم یک راست برم امریکا و دیگه از دبی برنگردم درسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در ادامه ی سوال قبلم نوشتم که گفتید ممکنه تو فرودگاه به پسرم که سرباز هست اجازه ندن برای بار دوم از ایران خارج شه گفتم به این صورت سوالمو کامل کرده باشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام چرا ج نمیدید من پسرم سربازه آیا درسته که سربازی که دانشجو هست فقط سالی یکبار میتونه از ایران خارج شه؟؟؟؟؟؟؟چرا کسی ج نمیده