موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همگی. من از یکی از دوستام شنیدم که اعلام نتایج یکدفعه ای نیست و مرحله به مرحله اعلام می شه. با توجه به اینکه یکی از بچه های مهاجر سرا هم گفته بود که بعد از 9 روز که سایت بهشون not selected نشون می داد تو روز دهم یهو select شدن یه خورده به شک افتادم. حالا می شه باهاشون مکاتبه کنیم و بپرسیم که خیالمون راحت شه و تکلیفمون هم مشخص شه؟ اگه یکی این فداکاری رو بکنه خیلی خوبه ها!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم
يه چيز جالب براتون بگم اينكه زماني كه Confirmation Number و مشخصات خانمم رو وارد كردم اولش شوكه شدم چون صفحه قبولي اومد، دقت كه كردم ديدم قبولي يه بنده خدايي تو نيجريه است. باور كنيد تو كَلّم سيب زميني سبز شد، حتي صفحه رو Save كردم.
دوباره كه مشحصات وارد كردم Not Been Selected زده بود و چند بار آزمايش كردم. ولي نكته عجيب همين قبولي اين نيجريه اي است. به مهاجرسرا كه سر زدم مورد همين دوستمون رو ديدم كه خانمشون بعد از 9 روز جواب قبولي گرفته. راستش من هم با اين اتفاق كمي مشكوك شدم.
دوستان باتجربه اگه مورد مشابهي برخورد كردند، خوشحال ميشم به اشتراك بگذارند.
ممنون
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان خوبم در مهاجرسرا .در خصوص اینکه امسال خوش سانس نبودیم وجزو قبولی اولیه نبودیم بحثی نیست وقطعا" من نیز مثل خیلی از دوستان خوبم از امروز درفکرثبت نام برای سال آینده خواهم بود .براساس تصمیم آخرکنگره آمریکا از سال 2014 نحوه جذب مهاجرین به آن کشور قدری تغییر داشته ولازمه آشنایی با زبان انگلیسی در اولویت اول خواهد بود که باید دید که برای سال آینده حتی در صورت قبولی چه مدارکی برای زبان خواهند خواست ؟ دوستانیکه در این خصوص اطلاعاتی دارند خواهشمندم اطلاع رسانی نمایند ودر عین حال مانیز برای تقویت زبان انگلیسی از اکنون یک سال فرصت داریم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 19:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 19:50 توسط senterstar.)
سلام دوستان یه سوال کوچولو داشتم ، بچههای قدیمی عضو انجمن چرا آمار قبولیشون خیلی کمه !!! اکثر قبولیهای ۲۰۱۴ تو می ۲۰۱۳ ثبت نام کردند یعنی اکثرا اعضای جدیداً ، جریان چیه؟؟؟
(2013-05-03 ساعت 19:31)reza6966 نوشته: (2013-05-03 ساعت 19:24)vahidansari نوشته: براساس تصمیم آخرکنگره آمریکا از سال 2014 نحوه جذب مهاجرین به آن کشور قدری تغییر داشته ولازمه آشنایی با زبان انگلیسی در اولویت اول خواهد بود که ...........
آقا وحید میشه منبع رو معرفی کنی واسه این تغییرات ؟؟؟
http://swampland.time.com/2013/05/01/mar...the-house/
http://forums.immigration.com/showthread...ants/page7
[font=Tahoma]خدایا آسمونت چه مزه ایه؟ما که همش زمین خوردیم ![/font]
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-03 ساعت 20:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-03 ساعت 20:13 توسط babak82.)
من ناراحت شدم ازینکه برنده نشدم ولی خیلی زیاد نبود چون خودش یه فرصتیه واسه تقویت بیشتر زبان و اندوختن دلار ولی خداییش اگه 2 بار دیگه هم شرکت کنم و برنده نشم ناراحت میشم. الان که برنده نشدیم پس بزنیم تو کار تقویت زبان و پول جمع کردن تا اگه یه موقع برنده شدیم چنتمون پر باشه.
(2013-05-03 ساعت 18:58)somayeh8159 نوشته: با سلام به همگی. من از یکی از دوستام شنیدم که اعلام نتایج یکدفعه ای نیست و مرحله به مرحله اعلام می شه. با توجه به اینکه یکی از بچه های مهاجر سرا هم گفته بود که بعد از 9 روز که سایت بهشون not selected نشون می داد تو روز دهم یهو select شدن یه خورده به شک افتادم. حالا می شه باهاشون مکاتبه کنیم و بپرسیم که خیالمون راحت شه و تکلیفمون هم مشخص شه؟ اگه یکی این فداکاری رو بکنه خیلی خوبه ها!!
من که هر روز دارم چک میکنم حتی اون دوستمونم نمیگفت بازم هر روز چک میکردم این لاتاریه دیگه کسی چمیدونه واقعا چه سیاستی پشت نحوه اعلام برنده ها و چیزای دیگه هست. به شما هم پیشنهاد میکنم هرزگاهی یه چک کن ضرر که نداره. در کل باختو قبول کردم اما بیخیال نمیشم
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
22
10 تشکر در 2 ارسال
از دوستان نمیشه کسی به KCC ایمیل بزنه و اطلاعات کامل رو بپرسه تا اینهمه شبهات از بین بره؟
البته بنده خودم ایمیل زدم ولی کسی پاسخی به ما نداد
نشد : 2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022
بازم نمیشه: 2023
تاآخرش همینه
چیزای خوب به ما نیومده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ایمیل زدم به KCC دیروز ، الان جواب داد ! ! چه جوابی هم داد ! :|
Thank you for your inquiry.
KCC is not authorized to assist you with this issue.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov