(2013-11-20 ساعت 20:15)itex نوشته:(2013-11-20 ساعت 16:30)shariaty نوشته:(2013-11-19 ساعت 17:43)itex نوشته:(2013-11-19 ساعت 16:58)shariaty نوشته: سلام
کیس من ازدواجی است و مصاحبه آنکارا دیروز بود.
یک سری نواقص زدند که امروز باز بردم سفارت دیگه چیزی نگفت و فقط مدارک جدید رو به علاوه پاسپورت گرفت از من گفت اگر رفع نواقصت رو اوکی بدند پاست با ویزا میاد پست اگر نه که پاسه خالی و همین فرم نواقص میاد پست.
حالا بگذریم مسئله اینه که من تو این سایت CSC اصلا پرداختی نداشتم (چون از آمریکا انجام شده بود) و زمان مصاحبه هم تنظیم نکردم (چون خود سفارت با برگه به من اعلام کرده بود). حالا این که هر سری لاگین می کنم این داد می زنه بیا وقت سفارتتو بگیر بماند. می خوام بدونم الان از کجا باید بفهمم که پاسپورتم رفته پست و آماده تحویل به منه ؟ چون هیچ کجای این سایت جایی نیست که فکر کنم قراره آپدیت بشه ! خیلی استاتیک و اطلاع رسانی واره !!
این سایت فقط برای تعیین محل ارسال هستش و نیازی نیست پرداختی انجام بشه. بعد از ارسال بسته از سفارت وارد CSC بشین نوشته که بسته شما ارسال شده. توی CEAC هم میتونین چک کنین که اگر ویزا دادن issued شده یا نه.
اگر هنوز روشن نیست بگین بیشتر توضیح بدم.
ممکنه بفرمایید این CEAC چقدر به روزه ؟ یعنی از زمانی که ویزا ایجاد می شه دقیقا اینجا نشون می ده یا با تاخیره ؟ دقیقا می خوام بدونم اگر وضعت پاسپورت من آماده تحویل باشه ولی این CEAC نگه که ویزات اوکیه یعنی پاسپورت خالی بدون ویزا ؟؟
سایت CEAC بروز هستش و اگر هم تأخیر داشته باشه در حد چندساعت هستش. اگر شما issued بشین یعنی ویزای شما صادر شده، اگر پاسپورت شما ارسال بشه و در CEAC هنوز AP باشین به احتمال زیاد متأسفانه پاسپورت شما خالی میاد.
در مورد سایت usvisa-info: وقتی وارد میشین (با وارد کردن شماره پاسپورت و...) بالای صفحه یک کادری هست که Waybill Number یا همون کد ردگیری داخلش نوشته شده روی شماره که کلیک کنین، به سایت ptt هدایت میشین که نوشته الان مرسوله شما کجا قرار داره. اگر این شماره نمایش داده نمیشه مرسوله شما ارسال نشده هنوز.
با این حال شما بعد از 2 روز اگر خبری نشد، حتماً به پست سر بزنین و بگین که اومدین خبر بگیرین، باهاتون همکاری میکنن
مدرک خاصی معمولاً در پست از شما نمیخوان ولی با این حال اگر مدرک شناسایی دارین به همراه ترجمه ببرین و کد Waybill Number هم فراموش نشه.
سه شنبه صبح پاس من رو گرفتن . الان پنجشنبه شبه و هنوز اون شماره Waybill Number نیومده برای من. وضعیت CEAC هم AP ئه . این طبیعیه ؟
بدون اون شماره من اصلا رفتن و پیگیریم از پست تاثیری داره ؟