موضوعها: 9
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 00:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 00:11 توسط arashmaziar.)
راه دوم استفاده از اتوبوس:
راه ارزون, بی دردسر و حوصله سربر.
راستش اگر بخواید از نظر قیمتی مقایسه کنید اگر با ماشین خودتون 4 نفر کامل برید بسیار به صرفه تر از اتوبوسه اما اگر احیانا اتفاقی برای ماشین شما بیافته کاملا هم از نظر هزینه هم دردسر از خجالتتون در میاد و مشکل دومی که داره اینکه شما رو بر خلاف اونچیزی که فکر میکنید محدود میکنه, مثلا شما از باتومی تصمیم میگیرید برید ترکیه و احساس میکنید با کشتی هم ارزونه هم خوش میگذره اما متاسفانه ماشین رو نمیتونید کاری کنید, یا بعضی وقتها مثل من اصلا حس و حال کیلومترها رانندگی در برگشت رو ندارید و با نهایت خستگی که از سفر داشتید باید حداقل 1500 کیلومتر رو رانندگی کنید. خوب ماشینتون رو که نمیتونید کاری کنید و مجبورید فقط رویای صندلی راحت و خواب در اتوبوس رو داشته باشید و برای ساعتها چشمهاتون رو بدوزید به جاده ای که هرچی میرید تموم نمیشه.
اما برای سفر با اتوبوس چند راه وجود داره , یکی اینکه اتوبوس تهران تفلیس رو سوار بشید که اونطور که میدونم از مسیر ارمنستان به سمت تفلیس میره و خوب همونطور که حدس میزنید راه بسیار طولانی و خسته کننده ای رو در پیش دارید.
راه دوم اتوبوس تهران باتومی هست که البته در فصول توریستی این اتوبوس معمولا فعاله, تا جایی که یادم هست هزینه این اتوبوس هم قیمت اتوبوس ارمنستان بود که الان اتوبوس ارمنستان نفری 150 هزار تومن هر مسیر رو میگیره.
راه سوم راه ترکیبی هست که با اتوبوس به ایروان برید و سپس از اونجا با قطار, ون یا تاکسی به تفلیس برید, که خوب فقط در صورتیکه در ایروان قصد اقامت داشته باشید اینکار عقلانیه چون هر سه این وسایل که از ایروان حرکت میکنند کیفیت به شدت افتضاحی دارن. اگر به شما میگم افتضاح نه به این معنی که بد هستن , دقیقا به معنی واقعی کلمه افتضاح هستند, کلا سیستم حمل و نقل بین شهری ارمنستان به شدت بی کیفیت و سطح پایینه, من خودم به شخصه خیلی جاها رو با شرایط بد سفر کردم, حتی پشت کامیون یا موتور اما اینی که میگم واقعا کلافه تون میکنه. هرچند من بارها مجبور شدم از این روشها استفاده کنم.
قطار رو که در پستی در ارمنستان کاملا توضیح دادم و واقعا اوضاع بدی داره و قیمت بسیار بالایی داره(کوپه 16 هزار درام و تخت خواب بدون کوپه 8000 درام), ون سرعت بهتری نسبت به قطار داره اما هم از نظر صندلی و ماشین بی کیفیته هم از نظر فرهنگ راننده, منتها معمولا تو فصلهای توریستی میتونید دوستان اروپایی زیادی رو توی ون برای خودتون پیدا کنید.
درباره تاکسی علاوه بر گرون بودن راننده معمولا یک آهنگ ارمنی اعصاب خورد کن رو با صدای بلند میزاره و دود حسابی تو ماشین راه میندازه و آخرش یا باید تحمل کنید یا دعواتون بشه.
در هر صورت اگر کاری تو ارمنستان ندارید با همون اتوبوس ایرانی برید سنگین ترید.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 15:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-27 ساعت 00:32 توسط samankian.)
---------------------------------
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به این که قیمت برای چندین سال پیشه لطفا قیمت ها رو به روز کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-31 ساعت 11:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-12 ساعت 10:51 توسط باران پاییز.)
باسلام من بازنشسته 57 ساله دارای همسر و دو دختر 16 ساله و 8 ساله با حقوق چهار میلیون تومان و سرمایه صد میلیون تومان میخواهم برای دوران بازنشستگی و اینده بهتر فرزندانم به یک کشور آرام مهجرت کنم مثل گرجستان یا ارمنستان به نظر شما آیا امکانش هست و اگر هست کدام کشور با شرایط من بهتر است در این مورد و چگونگی را حل مرا راهنمایی کنید لطفا با تشکر از همه دوستان مخلص . سلام با تشکر از اینکه پیام من را جواب دادید. از اینکه مزاحم میشوم عذز می خواهم . سوالی دارم ایا می شود بدون کار کردن فقط با همین حقوق و درآمد در گرجستان زندگی کرد ؟ با این شرایط چگونه میتوانم اقامت بگیرم و دیگر اینکه با خرید خانه اقامت داده میشود ؟ متشکر میشوم اگر من را راهنمایی کنید . محسن بهشتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام با تشکر از اینکه پیام من را جواب دادید. از اینکه مزاحم میشوم عذز می خواهم . سوالی دارم ایا می شود بدون کار کردن فقط با همین حقوق و درآمد در گرجستان زندگی کرد ؟ با این شرایط چگونه میتوانم اقامت بگیرم و دیگر اینکه با خرید خانه اقامت داده میشود ؟ متشکر میشوم اگر من را راهنمایی کنید . باران پاییز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
گشت و گذار و سفر در کشور گرجستان
در سفر به گرجستان برای سفرهای بین شهری می توان از هواپیما ، قطار ، تاکسی ، اتوبوس ، مینی بوس و خودروی کرایه ای استفاده نمود . هر کدام از این ناوگان حمل و نقل برون شهری مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند که گردشگران باید با توجه به شرایط خود مناسب ترین گزینه را برای سفر انتخاب کنند .
هواپیما
گرجستان بیش از 10 فرودگاه همگانی دارد که از این تعداد فقط 3 فرودگاه تفلیس ، باتومی و کوتایسی بین المللی هستند . در صورتی که هزینه سفر برای گردشگران اهمیت ندارد و زمان برایشان باارزش تر است استفاده از مسیر هوایی برای سفرهای بین شهری و گشت و گذار در کشور گرجستان مناسب ترین گزینه است . قیمت بلیط هواپیما تفلیس-باتومی حدود 100 دلار می باشد .
قطار
در گرجستان شبکه گسترده ریلی وجود دارد که امکان سفر به شهرهای مختلف را فراهم نموده است . قطارهایی که در این کشور فعالیت می کنند نسبتا کند هستند اما سفر با آن ها هزینه ای مقرون به صرفه در بر دارد . از مهمترین مسیر ریلی گرجستان می توان به راه آهن تفلیس به باتومی اشاره نمود که پایتخت را به سواحل دریای سیاه متصل می کند . همه روزه قطار رفت و برگشت در مسیر تفلیس و باتومی موجود است که هزینه آن به صورت رفت و برگشت برای هر نفر 25 تا 100 لاری می باشد .
تاکسی
تاکسی ها در گرجستان از راحت ترین روش های سفر هستند و با توجه به مسیری که طی می کنند هزینه دریافتی شان مناسب می باشد . نه تنها در گرجستان بلکه در بیشتر کشورها بهتر است قبل از سوار شدن به تاکسی در مورد کرایه به توافق برسید .
اتوبوس و مینی بوس
یکی از ارزان ترین راه ها برای سفرهای درون شهری و بین شهری در گرجستان استفاده از اتوبوس و مینی بوس می باشد . اتوبوس های موجود در ناوگان حمل و نقل تفلیس مدرن هستند اما اتوبوس هایی که در حومه تفلیس و شهرهای دیگر به کار برده می شوند کهنه و فرسوده به نظر می رسند . اتوبوس های یک طرفه مسیر تفلیس-باتومی حدود 25 تا 30 لاری دریافت می کنند . به مینی بوس در زبان محلی ماشروتکا گفته می شود . در تفلیس مینی بوس ها معمولا در ایستگاه قطار به مقاصد مختلف مسافرگیری می کنند . مینی بوس های تفلیس-باتومی با دریافت هزینه 18 تا 30 لاری مسافران را به مقصد می رسانند .
موتور سیکلت ، جیپ های کوهستانی و اتومبیل های کرایه ای از دیگر راه های گشت و گذار در کشور گرجستان می باشند . توجه کنید که برای بازدید از مناطق مختلف این کشور می توانید در تورهای محلی که معمولا توسط آژانس های گرجی برگزار می گردند شرکت کنید .