موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-28 ساعت 11:47)arash12 نوشته: با سلام منم برنده لاتاری 2014 هستم می خواستم بدونم آیا مدارک دبستان و راهنمایی هم همراه با ریزنمرات لازم هست ترجمه شود.چون من لیسانس دارم.
مدارک دبیرستان و پیش دانشگاهی و لیسانس کفایت می کنه .
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اگر بخواهیم در آمریکا تحصیل کنبم علاوه بر ترجمه مدرک دیپلم ،پیش دانشگاهی ولیسانس، لازم هست که مدارک دبستان و راهنمایی هم همراه با ریزنمرات ترجمه شود.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. من برنده لاتاری 2014 هستم و مدرکم فوق لیسانس معماری دانشگاه بهشتی تهران و نمیدونم که آیا در انتخاب تاثیری داشته یا نه. ولی به هرحال برنده شدم و هنوز هم در رفتن به آمریکا مردد هستم.
کیس نامبر **2014AS000004- تعداد افراد کیس: 2نفر- ارسال مدارک 23 جون 2013- رسید مدارک 26 جون 2013- ارسال مدارک توسط TPG- تاریخ مصاحبه: ..... سفارت محل مصاحبه: ..... هزینه ها: (عکس 23000 ت- پست 118000ت- ...)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من دیپلم 11 ساله فنی و حرفه ای دارم+فوق دیپلم+لیسانس ایا اینکه پیش دانشگاهی نگذراندم مشکلی برام پیش میاد؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
mehdieb
عضو فعال
رتبه: 0 تشکر: 143
158 بار تشکر شده در 61 پست
RE: آمارگیری مدرک تحصیلی برندگان ۲۰۱۴
(Jun-29-2013 09:38 AM)mehpah نوشته است:
با سلام. من برنده لاتاری 2014 هستم و مدرکم فوق لیسانس معماری دانشگاه بهشتی تهران و نمیدونم که آیا در انتخاب تاثیری داشته یا نه. ولی به هرحال برنده شدم و هنوز هم در رفتن به آمریکا مردد هستم.
دوست عزیز مدرک شما هیچ تاثیری نداشته و اگر شما این تصمیم رفتن یا نرفتن رو زمان ثبت نام میگرفتید الان جای یک بیچاره که خیلی دوست داره بره رو نمیگرفتید و اون به ارزوش میرسید !!
دوست گرامی با احترام به نظر شما باید بگم بنده هنوز تصمیم نهایی نگرفتم. به هرحال مهاجرت از شهری به شهر دیگه تو همین ایران هم کار سختی هست. بهتره اینقدر سریع در ارتباط با تصمیم گیری دیگران راجع به زندگیشون نظر ندین. لاتاری یک قرعه کشی هست که یک سری برنده و بازنده داره. با اینکه لازم نیست به کسی در این مورد توضیح بدم اما برای 6 ماه اول اگر البته مصاحبه هم قبولم کنن قصد دارم برم و بررسی کنم. بستگی به ترجیحم داره. این حق منه و انتخاب هم حق هر انسان آزاد. بهتره اینو تو ایران یاد بگیرین تا برای زندگی و حق آزادی و انتخاب در کشور آزاد آمریکا آمادگی بیشتری داشته باشید. پیغام قبل فقط به این دلیل نوشته شد که شاید کمکی به آمارگیری این تاپیک داشته باشم و کمکهای بعدی رو هم اگر از دستم بربیاد انجام بدم. اما اگر هرکسی رو در این تاپیکها با حرفهای نسنجیده اینطور به عقب برونید دیگه کسی تو این تاپیکها انگیزه ای براش نمیمونه تا سری به اینجا بزنه. موفق باشید.
کیس نامبر **2014AS000004- تعداد افراد کیس: 2نفر- ارسال مدارک 23 جون 2013- رسید مدارک 26 جون 2013- ارسال مدارک توسط TPG- تاریخ مصاحبه: ..... سفارت محل مصاحبه: ..... هزینه ها: (عکس 23000 ت- پست 118000ت- ...)
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام:
من مدرک کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد دارم یعنی اول فوق دیپلم سراسری گرفتم بعد کارشناسی آزاد،در ضمن دیپلمم 11 سالست هنرستانی بودم. میخواستم بدونم مدرک دانشگاه آزاد براشون مورد قبوله اصلا یا باید برم دنبال تطبیق مدرک فوق دیپلمم بجای پیش دانشگاهی واسه اینکه دیپلمم12 بشه واز نظر اونا ok بشه؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشيد يه سئوال داشتم
حتما بايد ريز نمرات دانشگاهي تهيه گردد؟
اگه مدرک موقتو ترجمه کنيم اشکال نداره ؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
گواهی موقت دیپلم یا پیش دانشگاهی رو سفارت قبول میکنه یا خیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی تا حالا شده با گواهی موقت ویزا بگیره ؟؟
برای گرفتن مدرک پیش و دیپلم از دبیرستان چکار باید انجام داد؟؟؟؟ بدون خدمت !