موضوعها: 9
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-17 ساعت 11:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-17 ساعت 11:58 توسط arashmaziar.)
سلام به همه دوستان
بخش ارمنستان به شدت دچار بهم ریختگی و تعدد موضوعات مشابه شده
بنابراین با اجازه همه برای اینکه این بخش بتونه بصورت جامع راه حل مناسبی به دوستان ارائه بده چند تاپیک عمومی رو ایجاد میکنیم تا همه دوستان بتونن بصورت مجتمع به متنها دسترسی داشته باشند
از تاپیک های مختلف هم مطالب رو جمع آوری میکنیم تا مطالب مفید در یکجا قرار بگیرند.
در این بخش خواهشا فقط مطالب مربوط به سفر به ارمنستان شامل وسایل و هزینه ها و مراکز گردشگری و خاطرات و تجربیات کوتاه خودتون رو ذکر کنید یا سوالهای خودتون رو درباره سفر به ارمنستان بپرسید
با تشکر
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای گرفتن درام ارمنستان کدوم روش بهتر و کم هزینه تره؟ :
1. تبدیل مستقیم ریال به درام در تهران یا لب مرز
2. تبدیل ریال به دلار در تهران و تبدیل دلار به درام در لب مرز
3. تبدیل ریال به دلار در تهران و تبدیل دلار به درام در ایروان
ممنون
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-16 ساعت 20:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-16 ساعت 20:53 توسط Mariyana.)
یه تجربه از سفارت ارمنستان
به نظر من برای اینکه می خواهید ویزای توریستی بگیرین و اولین بارتون هست ، اصلا به سفارت ارمنستان نرین ، خیلی دیر ویزا رو صادر می کنن، الان من و خیلی ها 4 ماه منتظریم و هیچ خبری نیست. به سفارت ایمل زدیم میگن در حال بررسی هست
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام..دوستان اگر کسی یه نقشه خوب از شهر ایروان داره ممنون میشم بزاره واسه دانلود..
موضوعها: 9
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
خدمت همه دوستانی که این سایت رو به قصد تبلیغ انتخاب میکنند :
سایت مهاجر سرا و امثال اون در اثر زحمت و تلاش افراد زیادی با تجربه های متفاوت تبدیل به یک نوع مرجع برای افرادی با نیازهای متفاوت شده, اینکه کسی با دیدن سایتهایی که در نتایج اولیه جستجوی گوگل قرار میگیرند تصمیم به عضویت به جهت تبلیغ و به نوعی سو استفاده از نتایج زحمات افراد دیگه میگیره به هیچ عنوان کار اخلاقی و رفتار متمدنانه ای نیست.
بنابراین خدمت دوستانی که تصمیم به تبلیغ در سایت دارند عرض میکنم که با مدیران اصلی سایت تماس بگیرند و یا اینکه تجربیات خودشون رو در اختیار دیگران قرار بدهند تا دیگران در صورتیکه نیازی داشتند از طریق پیام خصوصی درخواست خودشون رو مطرح کنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تا اونجا که اطلاع دارم برای ارمنستان ویزا لازم نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا دوستانی که به ارمنستان سفر کردند یک برنامه 5 روزه برای بازدید از جاهای مختلف بفرمایند