موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید من میخام از ایران برم
دنبال یه راه مطمن و کم هزینه هستم
مقصدم هم موندم کجا برم
کسی هست کمک کنه؟
خدایا دستم به آسمانت نمی رسد، اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی درباره دریافت اقامت از طریق خرید ملک بالای ۵۰۰هزار دلار در پرتغال شنیده؟!شرایطش چه طوری هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به چه صورت میشه بورسیه یک دانشگاه شد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاههای اسپانیا-بارسلونا گرفتم(تا 2ماه دیگه باید برم) رشته من هنر و در زمینه صنایع دستی و نقاشی کار کرده ام و در زمینه دکوراسیون و مولتی مدیا مرتبط با رشته خودم فعالیت میکنم ،قصد دارم بعد از ورود بتونم یه کار مناسب پیدا کنم که بتونم ویزای کار و سپس اقامت بگیرم واسه همین میخوام بدونم چطور میتونم از الان دنبال کار و کار فرما باشم ،همچنین اگر سایتی رو میشناسین تا بتونم با کارفرما مکاتبه کنم ،ممنون میشم معرفی کنید...با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من6سالی هست کابینت سازم 2سالم چوب بری و پالت سازی کردم چ جوری میتونم برم اروپا البته متاهل هستم ی دوست صمیمیم هم تو هلنده ی روش واسم گفت که غیر قانونیه شما چ نظری دارین راهنماییم کنین لطفا
فرستاده شده از GLX Shineِ من با Tapatalk
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام متشکرم ار راهنماییتون ،موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی لطف کردین واقعا اذتون ممنونم برای این همه اطلاعات و وقتی که برام گذاشتین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
من فوق لیسانس فیزیک دارم با یه مقاله ISI و یک مقاله داخلی و معدل ارشدم الف از یه دانشگاه روزانه در شهرستان هست قصد دارم تا دو سال آینده آزمون GRE و آیلتس یا تافل هم شرکت کنم و نمره مطلوب رو بیارم. همسرم لیسانس مهندسی برق قدرت هست که کاردانی رو دانشکده فنی بوده و کراشناسی رو علمی کاربردی و الان در زمینه آسانسور به عنوان تکنسین مشغول به کاره با یکسال سابقه بیمه آسانسور. ایشون هم باهم قصد گرفتن مدرک زبان رو داریم. حالا سوال من اینجاست که ما چطوری برای مهاجرت باید اقدام کنیم و به قول شما سرنخ ماجرا کجاست؟ آیا میتونیم همزمان برای ویزای تحصیلی و ویزای کار اقدام کنیم؟ به طور کلی برای انتخاب کشور مورد نظر چه فاکتورهایی رو در نظر بگیریم؟ من هنوز بین کشور مورد نظرم شک دارم که کجا شانس بهتری برای ویزا داریم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز يكي از دغدغه هاي من و همسرم مهاجرت به امريكا شده
از اونجايي كه فقط از اين سايت جهت تكميل اطلاعاتمون و كزينه هاي مهاجرت بهره برديم
هيچ آشنايي نداريم كه راهنمايي مون كنه و موافق با پناهندگي هم نيستيم همسرم يه كارمند ساده و خودم دبير تربيت بدني هستم و يه دختر ده ساله دارم .
الان خيلي مصتعصل شديم و بخاطر آينده دخترم و شرايط كاري همسرم تصميم به اين انجام اين حركت گرفتيم
ولي واقعا نميدونيم از كجا شروع كنيم و از كدوم كانال بايدوارد چرخه مهاجرت به آمريكا بشيم
بي صبرانه منتظر نظرات دوستان عزيز هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز يكي از دغدغه هاي من و همسرم مهاجرت به امريكا شده
از اونجايي كه فقط از اين سايت جهت تكميل اطلاعاتمون و كزينه هاي مهاجرت بهره برديم
هيچ آشنايي نداريم كه راهنمايي مون كنه و موافق با پناهندگي هم نيستيم همسرم يه كارمند ساده و خودم دبير تربيت بدني هستم و يه دختر ده ساله دارم .خودم كارشناس ارشد مديريت ورزشي و همسرم ليسانس مديريت بازرگاني داره
الان خيلي مصتعصل شديم و بخاطر آينده دخترم و شرايط كاري همسرم تصميم به اين انجام اين حركت گرفتيم
ولي واقعا نميدونيم از كجا شروع كنيم و از كدوم كانال بايدوارد چرخه مهاجرت به آمريكا بشيم
بي صبرانه منتظر نظرات دوستان عزيز هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي و خسته نباشيد من از شرايط مناجرت فقط تصميم جدي رو دارم . در واقع شرايط زندگيم به نحوي هست كه بايد از ايران برم . با علم از شرايط خودم ميدونم انتخاباي زيادي و راحتي ندارم . اما واقعا گيج شدم و نميدونم از كجا بايد شروع كنم .
مجرد ٢٨ ساله
فوق ديپلم مترجمي دانشگاه علمي كاربردي
آشنايي متوسط به زبان انگليسي
آرايشگر ( ناخن كار) بدون مدرك بين المللي
پولم كه ديگه اول بايد ببينم كجا ميخوام برم و چقدر نياز داره كه جورش كنم هرجوري هست
ازتون تقاضا دارم با توجه به تجربياتتون بگين اگه جاي من بودين براي چه كشوري و چه نوع ويزايي اقدام ميكردين .
من واقعا ميترسم سراغ شركتها برم با اين همه كلاهبرداري
ممنون ميشم كمكم كنيد