کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
من امروزم يه آپديت ديگه داشتم ، امروز همسرم هم آپديت داشت
تا حالا ٨ام ١١ام ١٨ ام ١٩ ام ٢١ ام
برا همسرم ٨ام و ٢١ام
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Alisalimi
(2015-05-21 ساعت 16:49)montazerf4 نوشته:  من امروزم يه آپديت ديگه داشتم ، امروز همسرم هم آپديت داشت
برا همسرم ٨ام و ٢١ام

دوست عزیز با سلام
کیس من هم مثل شماست f4 و محل مصاحبه هم انکارا
شما ترجمه مدارکتان را هم به تایید وزارت امور خارجه
و دادگستری رساندید یا فقط ترجمه کافی است و مدارک
مورد نیازی که ترجمه کردید چه مدارکی بودند ممنون از
شما
F4 sep 2002 منتظر نامه مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من همه رو ترجمه كرده بودم ولي مهر دادگستري رو نزده بودم
ما خيلي مدارك اضافي ترجمه كرده بوديم ولي فقط شناسنامه، عقد نامه، پايان خدمت رو ازمون گرفت
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: mrb ، alireza88
(2015-05-21 ساعت 19:46)montazerf4 نوشته:  سلام من همه رو ترجمه كرده بودم ولي مهر دادگستري رو نزده بودم
ما خيلي مدارك اضافي ترجمه كرده بوديم ولي فقط شناسنامه، عقد نامه، پايان خدمت رو ازمون گرفت

ممنون دوست عزیز از لطف شما
در باره هتل هم میشه اطلاعاتی به من بدین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-21 ساعت 21:53)mrb نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 19:46)montazerf4 نوشته:  سلام من همه رو ترجمه كرده بودم ولي مهر دادگستري رو نزده بودم

هتل ما خوب نبود شرمنده نمي تونم كمكي كنم
پاسخ
تشکر کنندگان: mrb ، masmori
(2015-05-19 ساعت 11:11)sanbad نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 10:30)karo.eng نوشته:  با سلام
ضمن خسته نباشید به دوستان و عطای صبر از طرف رحمان جهت مقاومت در برابر این حرمان به اطلاع عموم می رساند اینجانب از تاریخ 17 آپریل تا کنون هیچگونه آپدیتی نداشته ام و امیدوارم تا پایان هفته شاید دستی به سر و گوش این پرونده سنگین ما کشیده شود. خداوند یارو یاور شما باشد. تا پست بعدی یا حق
Cool

دوست عزیز شما گویا مارچ مصاحبه داشتید! زمان زیادی نگذشته هنوز! صبوری کنید
من تابحال در ۹ماه نیم که از مصاحبه میگذره ۶ یا ۷ بار آپدیت داشتم. دیروز هم سفارت جواب ایمیلم داده که باید منتظر بمانم. Sad
موفق باشید
سنباد عزیز این درسته که هیچ پرونده ای نباید بیش از یکسال متوقف بشه؟ این قانون که در خود مکاتبات nvc همیشه نوشته میشه اینجا صدق میکنه؟
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad

اگر ٣ ستاره بخواهيد gold hotel بد نيست. ولي خوب ٣ ستاره است. صبحانه اش معمولي، اتاق هاش معمولي، كاركنانش خوب، سرعت اينترنت عالي، مسافت به دكتر ١٥ دقيقه پياده روي و به سفارت ٧،٨ دقيقه. تا كيزلاي كه منطقه شاپينگ باشه هم ١٠ دقيقه اي پياده روي و ... بد نيست از لحاظ منطقه اي. خيابان بالاش هم رستوران پرسپوليس هست كه اگر با غذاي اونجا مورد پيدا كرديد ميتونيد بريد اونجا. كه البته اون هم بار اول كبابش عالي بود و بار سوم مثل سنگ شده بود و ماستش هم كمي مانده بود.

اگر هتل براتون مهمتر هست و كمي بيشتر ميخواهيد خرج هتل بديد، هتل best hotel, روبروي سفارت امريكا، ٤ ستاره، ٣،٤ دقيقه تا دكتر ولي از كيزلاي و شاپينگ كمي دورتر ميشه، تقريبا ١٥/٢٠ دقيقه. ما امروز برگشتيم ايران. اگر سوالي بود و بدونم در خدمتم.

(2015-05-21 ساعت 16:49)montazerf4 نوشته:  من امروزم يه آپديت ديگه داشتم ، امروز همسرم هم آپديت داشت
برا همسرم ٨ام و ٢١ام

من همچنان دوبار و همسرم همون يك بار!
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، mrb
سلام

من در حدود دو ماهه که منتظر کلیرنسم. خوب نه میشه گفت کمه نه میشه گفت زیاده چون معلوم نیست کی کلیرنس میشی. واسه همین همسرم گفت که میاد ایران. حالا دیگه میخواد یک روز دیگه کلیرنس بشم یا شش ماه دیگه. خیلی مهم نیست. Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، babak.n ، itex
(2015-05-22 ساعت 11:09)masmori نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 11:11)sanbad نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 10:30)karo.eng نوشته:  با سلام
ضمن خسته نباشید به دوستان و عطای صبر از طرف رحمان جهت مقاومت در برابر این حرمان به اطلاع عموم می رساند اینجانب از تاریخ 17 آپریل تا کنون هیچگونه آپدیتی نداشته ام و امیدوارم تا پایان هفته شاید دستی به سر و گوش این پرونده سنگین ما کشیده شود. خداوند یارو یاور شما باشد. تا پست بعدی یا حق
Cool

دوست عزیز شما گویا مارچ مصاحبه داشتید! زمان زیادی نگذشته هنوز! صبوری کنید
من تابحال در ۹ماه نیم که از مصاحبه میگذره ۶ یا ۷ بار آپدیت داشتم. دیروز هم سفارت جواب ایمیلم داده که باید منتظر بمانم. Sad
موفق باشید
سنباد عزیز این درسته که هیچ پرونده ای نباید بیش از یکسال متوقف بشه؟ این قانون که در خود مکاتبات nvc همیشه نوشته میشه اینجا صدق میکنه؟

از این قانون مطلع نیستم. اما متاسفانه مواردی بوده که بیش از یکسال طول کشیده است. و همانطور که مطلع هستید بعد از یکسال نیاز به مصاحبه مجدد هست.
اتفاقا به یک وکیل مکاتبه داشتم تا بابت پرونده راهنمایی بگیرم و ایشان گفتند که پس از گذشت یک سال از زمان مصاحبه میتوانند اقدام قانونی کنند. ارادتمندم
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور
دوستانی که اینجا از ابوظبی به تاریخ 17 اپریل آپ خوردن اگر امکان دارد شرایط کیس رو برای من پیغام کنند
از جناب Karo.eng ممنون قبلا ایشون ارسال کردن
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng
(2015-05-23 ساعت 10:42)رضا2015 نوشته:  دوستانی که اینجا از ابوظبی به تاریخ 17 اپریل آپ خوردن اگر امکان دارد شرایط کیس رو برای من پیغام کنند
از جناب Karo.eng ممنون قبلا ایشون ارسال کردن
با سلام
آقا رضا یه سوال داشتم. آیا پروسه کلیرنس کسانی که درخواست مهاجرت خانوادگی دارن با کسانی که لاتاری برنده شدن فرق میکنه؟ البته اینو اضافه کنم که یکی از دوستای من که تجربه قبلی داشت گفت در حالت نرمال دلیل اینکه مدت زمان زیادی آپ ندارید به این دلیل نیست که دارن رو کیس کار میکنن دلیلش اینه که شما توی نوبت رسیدگی به پرونده هستید. یعنی مربوط به بخشی مرحله از رسیدگیه که همه افراد باید اون قسمت رو پاس کنند و ترافیک کار زیاده. البته نمیدونم چقدر این موضوع درسته. Smile
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
RE: کلیرنس
همسرم امروزم يه آپديت ديگه داشت
برا همسرم ٨ام و ٢١ام و ٢٢ام
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Alisalimi
(2015-05-22 ساعت 20:40)Alisalimi نوشته:  

اگر ٣ ستاره بخواهيد gold hotel بد نيست. ولي خوب ٣ ستاره است. صبحانه اش معمولي، اتاق هاش معمولي، كاركنانش خوب، سرعت اينترنت عالي، مسافت به دكتر ١٥ دقيقه پياده روي و به سفارت ٧،٨ دقيقه. تا كيزلاي كه منطقه شاپينگ باشه هم ١٠ دقيقه اي پياده روي و ... بد نيست از لحاظ منطقه اي. خيابان بالاش هم رستوران پرسپوليس هست كه اگر با غذاي اونجا مورد پيدا كرديد ميتونيد بريد اونجا. كه البته اون هم بار اول كبابش عالي بود و بار سوم مثل سنگ شده بود و ماستش هم كمي مانده بود.

اگر هتل براتون مهمتر هست و كمي بيشتر ميخواهيد خرج هتل بديد، هتل best hotel, روبروي سفارت امريكا، ٤ ستاره، ٣،٤ دقيقه تا دكتر ولي از كيزلاي و شاپينگ كمي دورتر ميشه، تقريبا ١٥/٢٠ دقيقه. ما امروز برگشتيم ايران. اگر سوالي بود و بدونم در خدمتم.

برا همسرم ٨ام و ٢١ام

من همچنان دوبار و همسرم همون يك بار!
دوست عزیز با سلام
ممنون از اطلاعات خوب شما از هتل .
کیس من هم مثل شماست F4 , Sep.2002 و منتظر کارنت شدن
حتما از تجربیات شما کمک می گیرم
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، montazerf4
(2015-05-23 ساعت 13:26)montazerf4 نوشته:  RE: کلیرنس

ديگه داره حسوديم ميشهههههه Big Grin
مال ما همچنان همون مونده!
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، montazerf4
(2015-05-23 ساعت 15:30)Alisalimi نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 13:26)montazerf4 نوشته:  RE: کلیرنس

ديگه داره حسوديم ميشهههههه Big Grin
مال ما همچنان همون مونده!

اخه معلوم نيست كه نشونه خوبيه يا بديه... شايد به يه چيزي گير دادن هر روز خدا ميرن سروقتش
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان