کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-09-14 ساعت 10:35)Alisalimi نوشته:  
(2015-09-14 ساعت 10:19)MohT نوشته:  
(2015-09-14 ساعت 10:02)ssprotest نوشته:  
(2015-09-14 ساعت 09:50)MohT نوشته:  
(2015-09-14 ساعت 09:38)maymary1220 نوشته:  دوست عزیز شما باید پاسپورتتون رو هر چه سریعتر ببرید سفارت... شنبه یکشنبه یا سه شنبه ساعت یک و نیم ....به جز روزای تعطیل .. در بیشتر موارد هم ۴ روز بعد ویزاتون حاضره ... توضیح داده که چون هر ماه تعداد محدودی ویزا صادر می کنن اگه دیر ببرید ممکنه ویزا بهتون نرسه و بیفته برای ماه بعد

متشکر از پاسخ/ آیا میتوانم ۳ ماه دیگر بروم برای ویزا یا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

سلام
شما حداکثر تا یک هفته قبل از تاریخ انقضا ap تون می تونیین برای دریافت ویزاتون اقدام کنید نه دیر تر. در ضمن می تونم بپرسم در چه تاریخی مصاحبه شدید؟
بله 25Jun معادل ۴ تیر / تاریخ انقضا کجا میتونم پیدا کنم/ نوع ویزای ما F4 خانوادگی است

سلام و تبريك دوست عزيز،
شنبه من تو نامه نديدم،
يكشنبه يا سه شنبه،
تاريخ مديكالتون رو به علاوه شش ماه كنيد ميشه خط قرمزي كه يك هفته (اونجوري كه دوستمون گفتن و شايد مال دبي اينجور باشه، ما انكاره دو هفته قبلش هست!) قبلش بايد مدارك رو تحويل بديد. احتمالا دو هفته قبلش هست چون يك هفته فقط گرفتن ويزاتون طول ميكشه و تو هفته بعدش و قبل از اتمام تاريخ مديكالتون بايد وارد امريكا شده باشيد.
چنانكه سه ماه ديگه اي كه گفتيد خط قرمز رو رد ميكنه بايد قبل از خط قرمز مديكال رو دوباره بديد كه دوباره شش ماه وقت داشته باشيد، وگرنه سفارت ريجكتتون ميكنه تا مديكال دوباره انجام بشه.
ضمن تشکر از دوستان و راهنمایی آنها
میتوانم اینطور نتیجه بگیرم مثلا 2 ماه دیگه برم دبی آزمایش مجدد بدهم و بعدش به سفارت مراجعه تا ویزا با تاریخ جدید (معاینه جدید) دریافت کنم تا بتوانم عید راهی شوم. درسته یا اشتباه میکنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، alireza51
(2015-09-14 ساعت 01:13)ssprotest نوشته:  
(2015-09-13 ساعت 16:28)پروانه نوشته:  سلام به همگی دوست عزیز من از مارچ موندم با pd آپریل 2002 به منم گفتن چهار ماه کار دولتیم نداشتم باید منتظر باشیم فعلاSad
کدوم سفارت بودین؟ ابوظبی؟

بله من یه چند ماهی از طریق پیمانکار تو شرکت نفت کار کردم بیست و یک سال پیش دیگه هم کار نکردم ولی توی عقد نامه قید شده کارمند شرکت نفت
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، alireza51
MohT به نظرم هفته اول مهرماه برید مدیکال انجام بدید تا ویزای 6 ماه کامل بگیرید و ایشالا اول عید برید امریکا.
پیشنهاد میکنم به هیچ وجه در مراجعه به سفارت تاخیر نکنید.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، smpf ، alireza51
(2015-09-14 ساعت 12:35)sanbad نوشته:  MohT به نظرم هفته اول مهرماه برید مدیکال انجام بدید تا ویزای ۶ ماه کامل بگیرید و ایشالا اول عید برید آمریکا.

سلام
یک سوال داشتم می خواستم بدونم شما نفر اصلی هستید یا یکی دیگه از اعضای خانواده .
آیا اول باید نفر اصلی کلیرنس بشه یا نه .
یا هرکدام جداگانه کلیرنس می شوند و ارتباطی به نفر اصلی ندارد
ممنون
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، alireza51
(2015-09-14 ساعت 22:55)alireza88 نوشته:  
(2015-09-14 ساعت 12:35)sanbad نوشته:  MohT به نظرم هفته اول مهرماه برید مدیکال انجام بدید تا ویزای ۶ ماه کامل بگیرید و ایشالا اول عید برید آمریکا.

سلام
یک سوال داشتم می خواستم بدونم شما نفر اصلی هستید یا یکی دیگه از اعضای خانواده .
آیا اول باید نفر اصلی کلیرنس بشه یا نه .
یا هرکدام جداگانه کلیرنس می شوند و ارتباطی به نفر اصلی ندارد
ممنون

نه من نفر اصلی نیستم. تا نفر اصلی کلیر نشه به بقیه ویزا نمیدن. ارادتمند
پاسخ
تشکر کنندگان: پروانه ، Alisalimi ، smpf ، alireza51 ، مير منصور
سلام دوستان/ ویزای من حاضره/ برای دریافت ویزا در پاسپورت میخواهم یکی از دوستانم در دبی اقدام کنه/ آیا میشود او پاسپورتها را ببره سفارت و پس بگیره/چه مدارکی باید ببره (پاسپورت ، برگه آبی و؟؟؟)؟
مشکلی برای اینکار هست؟
با تشکرBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، پروانه ، smpf ، alireza51 ، fahi ، پدی
(2015-09-15 ساعت 10:24)MohT نوشته:  سلام دوستان/ ویزای من حاضره/ برای دریافت ویزا در پاسپورت میخواهم یکی از دوستانم در دبی اقدام کنه/ آیا میشود او پاسپورتها را ببره سفارت و پس بگیره/چه مدارکی باید ببره (پاسپورت ، برگه آبی و؟؟؟)؟
مشکلی برای اینکار هست؟
با تشکرBig Grin

ما پاسپورتها بهمراه برگه آبی دادیم یکی از بستگان و بردند سفارت و مشکلی نبود. البته اگر نیاز به مدیکال مجدد ندارید. قاعدتا نباید منعی باشه. موفق باشید.
پاسخ
(2015-09-15 ساعت 11:57)sanbad نوشته:  
(2015-09-15 ساعت 10:24)MohT نوشته:  سلام دوستان/ ویزای من حاضره/ برای دریافت ویزا در پاسپورت میخواهم یکی از دوستانم در دبی اقدام کنه/ آیا میشود او پاسپورتها را ببره سفارت و پس بگیره/چه مدارکی باید ببره (پاسپورت ، برگه آبی و؟؟؟)؟
مشکلی برای اینکار هست؟
با تشکرBig Grin

ما پاسپورتها بهمراه برگه آبی دادیم یکی از بستگان و بردند سفارت و مشکلی نبود. البته اگر نیاز به مدیکال مجدد ندارید. قاعدتا نباید منعی باشه. موفق باشید.

سند باد ناتيفيكيشن پستت امد برام خوشحال شدم ، سريع گوشي رو باز كردم فكر كردم كلير شدي [emoji17][emoji22][emoji26]

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، پروانه ، sanbad ، fahi ، smpf ، alireza51
خیلی ممنونم از milad_magnet و همه دوستان خوبم که بیادم هستید. از همراهی شما با اینکه خودتون هم شرایط سختی دارید واقعا ممنونم.
بیش از 400 روز گذشته و آخرین آپدیتم که احتمالا سیزدهمیش بود، 12 آگست بوده. اصلا نمیفهمم اینهمه تاخیر بابت چیه.
امیدوارم همه بزودی زود کلیر بشیم و از این شرایط سخت بلاتکلیفی در بیایم.
پاسخ
تشکر کنندگان: پروانه ، Alisalimi ، karo.eng ، Ali.karimi ، milad_magnet ، alireza51 ، fahi ، smpf ، مير منصور ، پدی
سلام به همه دوستان Sinbadعزیز ایشالا که زودتر جوابتون بیاد من که قبل از خودم همیشه شمارو دعا میکنم ولی آقای امجد و فروزان مایند عزیز رو یادتون هست حتما بالاخره این خان هم تموم میشه نمی دونم شاید یه تشابه اسمی چیزی باعث این تاخیر شده این اتفاق برا شوهر خواهر من اون وقتی که هنوز کلیر نبود اتفاق افتاد وکیسش یک سال موند تا اف بی آی چکش اومد خدایا صبوری اعطا کن فکر کنم به محض اینکه کلیرنس لاتاری ها تموم شه همه هوراااااااااا رو برای شما بکشیم چه جشنی بشه اینجا امید بخدا
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، hosseinkht ، smpf ، Ali.karimi ، fahi ، alireza51 ، پدی
با سلام

لطفا دوستانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن.

من کلیر شدم و اوایل مهر می رم سفارت واسه تحویل مدارکی که ازم خواسته بودن. از طرفی مدیکال من 2 ماه دیگه اعتبار داره. تو ایمیلی هم که برام اومده گفته هنوز معلوم نبست که وبزا صادر بشه. من موندم چی کار کنم اگه ویزا صادر شه با توجه به مدیکال قعلی هست و اگه قبل از تحویل مدارک برم مدیکال ممکن هست ویزا صادر نشه......من کیس F2B هستم. کسی هست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad ، alireza51
سلام دوست عزیز مبارکتون باشه کلیر تون والا اگه الان برین ومدیکالتون تمدید کنید یه ویزای شش ماهه میگیرین و اگه الا ن برید بدون تمدید مدیکال به اندازه زمان مدیکال الانتون ویزاتون اعتبار داره
ا
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، alireza51 ، smpf ، Lgoli ، sanbad ، پدی
(2015-09-15 ساعت 17:55)Lgoli نوشته:  با سلام

لطفا دوستانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن.

من کلیر شدم و اوایل مهر می رم سفارت واسه تحویل مدارکی که ازم خواسته بودن. از طرفی مدیکال من ۲ ماه دیگه اعتبار داره. تو ایمیلی هم که برام اومده گفته هنوز معلوم نبست که وبزا صادر بشه. من موندم چی کار کنم اگه ویزا صادر شه با توجه به مدیکال قعلی هست و اگه قبل از تحویل مدارک برم مدیکال ممکن هست ویزا صادر نشه......من کیس F2B هستم. کسی هست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟

تبريك ميگم موفق و سلامت باشيد
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza51 ، smpf ، پدی
چه قد اینجا سوت و کور شده. اخیرا کسی کلیر نشده؟! فک کنم باید صبر بدیم تا آخر سپتامبر تا کار لاتاریا تموم بشهSadSadSad
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، پروانه ، Alisalimi
سلام نفر دوم کیسم امروز عصر آپ دیت شده ایشالله خبر های خوش برا همون در راه باشه گفتم از سوت وکوری اینجا کم بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، sanbad ، smpf ، ssprotest ، Ali.karimi ، واهيك آقاجاني

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان