موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
2010-10-30 ساعت 15:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-30 ساعت 15:11 توسط hasti_banoo.)
سلام آقای رنجبر
ممنون
تجربه نشون می ده که اکثر افراد مشمول کلیرنس میشن. در این بین ممکنه استثناهایی هم وجود داشته باشه ولی شما احتمالش رو در مورد خودتون زیاد بدونید. امیدوارم جزو خوش شانسها باشید.
البته یک نکته رو عرض کنم. پروسه کلیرنس اصلا نکته منفی محسوب نمیشه. بسیار بسیار به ندرت پیش اومده که کسی رو در این مرحله رد کنند. مهمترین مرحله ، مصاحبه است که اگر بدون مشکل پشت سر بگذارید، آفیسر معمولا بهتون خواهد گفت که پرونده شما مشکلی نداره ولی باید مدتی برای کارهای اداری منتظر باشید. این همون چیزی است که اصطلاحاً میگن فرمالیته ! پس به هیچ عنوان استرس نداشته باشید و بدونید وقتی مصاحبه رو به سلامتی رد کنید ویزا رو هم دریافت می کنید.
این مطلب به ویژه برای متقاضیان مهاجرت خانوادگی بسیار مطمئن تر هست چون تمام مدتی که پرونده شما در NVC بوده، کار fbi check در حال انجام بوده و اگر مشکلی باشه روز مصاحبه معلوم میشه که اون هم مسلماً در مورد امثال من و شما نیست
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
2010-11-03 ساعت 13:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-03 ساعت 13:14 توسط hasti_banoo.)
نوشین عزیز
تبریک می گم. خوشحالم که شما هم کلیر شدید، اونهم یک ماهه. چه بسا که زمان مصاحبه در آنکارا همدیگر رو دیده باشیم ! نتیجه کلیرنس شما هم تقریبا یک هفته بعد از من آمده ( من 18 روزه کلیر شدم). خوشبختانه سفارت در انکارا داره کار کلیرنس رو خیلی خوب انجام میده.
من هم توصیه اکید دارم که هر چه زودتر برای گرفتن ویزا تشریف ببرید. چون هیچ حساب و کتابی در کار روزگار نیست ! ویزا رو که گرفتید روی اون تاریخ صدور ویزا و تاریخ انقضای ویزا نوشته شده. تاریخ صدور ، همون زمانی است که سفارت پاس شما رو بعد از چسباندن ویزا به مامور یو پی اس تحویل میده. تاریخ انقضا هم شش ماه بعد از تاریخ آزمایشات پزشکی است یعنی باید تا اون زمان ( که برای من و شما تقریبا شب عید نوروز خواهد بود) آمریکا باشید.
تاریخی که جلوی کیستون الان زدن، تاریخی است که حداکثر تا اون زمان می تونید برای گرفتن ویزا مراجعه کنید که باز هم تاکید می کنم حتی اگر امکان داره همین هفته آینده تشریف ببرید. البته به سایت سفارت سر بزنید. اونطور که قبلا دیدم، 20 نوامبر و 24 تا 28 نوامبر سفارت تعطیله.
موفق باشید
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم ۲ روز پیش فرم ۹ سوالی رو تحویل دادیم ببینین که کی cledar میشیم !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من يه سوال داشتم. من در 3 سالگي (30 سال قبل) يه بار به انگليس رفتم اما تو فرم 9 سوالي اونو ننوشتم ايا اشكالي داره؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان خوب مهاجر سرا
يك پيشنهاد براي كساني كه هنوز به مصاحبه نرفتند دارم
به نظر من قبل از رفتن به مصاحبه فرم 9 سوالي رو به صورت كامل پر كرده و جواب بديد و اگر هم روز مصاحبه اين فرم رو بهتون دادند كه اميدوارم ندهند ، همونجا بهشوت تحويل بديد و بگيد از اونجايي كه از اين فرم شامل 90 درصد افراد ميشه من هم بنا بر احتمالات ، از قبل اون رو آماده كردم .
ايجوري ديگه نگران نيستيد و استرس رسيدن و دريافت تاييديه رو نداريد و روند كلير شدن شما هم تسريع خواهد شد .
[en]Category: F2B
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003
APPROVAL NOTICE = JUNE 2008
CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX
CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010
P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010
تکمیل مدارک : FEB 2011
دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012
مصاحبه: Aug 2012
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب
[/en]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و پدر و مادرم در شرف مصاحبه هستیم.الان مسئله ای که هست مامان بابام هر دو شغل دولتی(بانک)داشتن .اما بیش از 6 ساله که بازنشسته شدن.به نظرتون FBI check می خوره به ما؟
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
کلیرنس بستگی به نظر افسر مصاحبه کننده دارد. چیز مهمی نیست و به خودتان هیچگونه ترس و دلهره ای راه ندهید.اگر کیس خانوادگی هستید قبلا" اقدامات و تحقیقات لازم شده است .
به امید دریافت ویزا یکضرب
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-03 ساعت 07:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-07 ساعت 05:17 توسط Fatemeh_Zah.)
با سلام؛
جدیداً این سایت را پیدا کردم و عضو شدم. حدود 2 ماه پیش مصاحبه داشتم در سفارت آنکارا و باید منتظر "administrative processes" باشم البته هیچ عجله یی برای گرفتن green card ندارم و قصد مهاجرت و ماندن هم ندارم فقط جهت سفر و دیدن خواهرم. ایشون برایم ۱۰ سال پیش اقدام کردند و 2 ماه پیش هم برای مصاحبه رفتم فقط خواستم جهت اطلاعات دیگر دوستان بگم که وقتی سایت سفارت آنکارا را چک میکنید گفته که این پروسس ۶ ماه و بیشتر طول خواهد کشید.
"administrative processes" are completed within six months or more and our office does not have any control over them."
با آرزو سلامت برای همه دوستان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من این سایت رو امروز ثبت نام کردم و خیلی خوشحالم که میتونم از تجربیات دوستان استفاده کنم.
من چند مورد رو از دوستان سوال داشتم که اگه تجربه یا اطلاعاتی در موردش دارن خوشحال میشم.
تاریخ مصاحبه ما 21 سپتامبر 2010 بود. 2 تا خانواده 3 نفری بودیم، جمعا 6 نفر. از 6 نفر 5 نفر کلیرنسشون بعد از 5 هفته اومد و مراحل گرفتن ویزاشون هم بدون هیچ مشکلی انجام شد. ولی پاسپورت من باز هم لاش یه برگه آبی بود که جهت مراحل اداری داده شده بود و من دوباره باید سایت رو چک کنم تا ستاره جلوی کیس نامبر پاک بشه. در مورد خودم اینکه شغل دولتی نداشتم ولی خدمت سربازی رو رفتم و در سال 87 تموم کردم. میخواستم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم که این ستاره میتونه شامل چه چیزایی باشه و حدودا چند وقت طول میکشه تا پاک بشه.
از همه دوستان پیشاپیش ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان و کاربران عزیز
من هم در انتظار کلیرنس شدن به سر میبرم و الان 260 روزه که منتظرم خواستم از دوستان خواهش کنم عواملی را که باعث طولانی شدن پروسه میشه من جمله Technology Alert List بیشتر توضیح بدهند و اگر امکان داره مدت تاخیر هم ذکر کنند. با سپاس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هم ابوظبی بودم .خانواده 4 نفره و تا الان 228 روزه که منتظر کلیرنس هستم.
مهاجرت خانوادگی
گروه F4
ابوظبی 2 خرداد 1389
نتیجه مصاحبه AP
4 بهمن 1389 کلیر شدن بعد از 8 ماه و 2 روز
17 بهمن 89 تحويل پاسپورتها و آزمایشات جدید
تاريخ دريافت ويزا 21/11/ 89
تاریخ پرواز و ورود به آمریکا 22/12/ 89
تاریخ دریافت نامه خوشامدگویی 28/12/ 89
دریافت گرین کارت 2/1/90
22/1/90 دریافت SSN