کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام
به صورت نرمال، 3 تا 5 ماه
(2016-06-10 ساعت 20:11)maxman نوشته:  سلام دوستان

من هفته پیش مصاحبه داشتم تو آنکارا و آفیسر گفت پرونده شما خوبه و باید منتظر مراحل اداری باشین.من سربازیم ۱۰ سال پیش صنایع‌ دفاع بود و مدرکم هم لیسانس و کار آزاد می‌کنم.به نظرتون چقدر طول میکش که ویزا آماده بشه.من از طریقه پدرم گرین کارد گرفتم.

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، omid311
سلام دوستان کیس ما بعد 1 سال از مصاحبه تو سایت سیس ‎Expiring Soon‎ شد لطفا دوستان با تجربه نظر بدن ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-06-12 ساعت 22:58)tomi نوشته:  سلام دوستان کیس ما بعد 1 سال از مصاحبه تو سایت سیس ‎Expiring Soon‎ شد لطفا دوستان با تجربه نظر بدن ممنون

خيلی از دوستان گفتن بعد از يک سال اين اتفاق براشون افتاده و ظاهرا بعد از مدت کوتاهی همه چيز به حالت اول برگشته نگران نباشيد. البته برای ما اين طور نشد چرا شو نمی دونم.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، smpf
(2016-06-12 ساعت 23:10)shbn نوشته:  
(2016-06-12 ساعت 22:58)tomi نوشته:  سلام دوستان کیس ما بعد 1 سال از مصاحبه تو سایت سیس ‎Expiring Soon‎ شد لطفا دوستان با تجربه نظر بدن ممنون

خيلی از دوستان گفتن بعد از يک سال اين اتفاق براشون افتاده و ظاهرا بعد از مدت کوتاهی همه چيز به حالت اول برگشته نگران نباشيد. البته برای ما اين طور نشد چرا شو نمی دونم.

سلام واسه ما هم همينطور شد چند روز بعدش درست شد ولي محض احتياط يه ايميل به سفارت بزن بگو كه اينطور شده.
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، smpf ، omid311
سلام
ببخشید اینجا سوال رو مطرح میکنم چون ظاهرا فقط این تاپیک فعاله
برای کیس f2b فرزند مجرد بالای 21 سال کدوم فرم ها لازمه؟
تفاوت فرم آی485 با آی 130 چی هست؟
ممنون
F2A /ANK2015
ورمونت سرویس # کالیفرنیا سرویس
رسید نامبر :  31 مارچ 2014    
اپروو :   22 آپریل 2015
مصاحبه:  19 ژانویه 2016
دریافت ویزا:  8 مارچ 2016

یا حق
پاسخ
(2016-04-02 ساعت 19:49)tomi نوشته:  سلام دوستان مدتی پیش یه ایمیل به سفارت ابوظبی بابت وضعیت پروندمون زدم درجواب این اومد خواستم بدونم برای شما دوستان هم همین مطلب میاد

Thank you for your email.  We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes.  Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.

We hope this information will be helpful to you.

سلام آقا tomi عزیز
این متن رو قبلا" شما گذاشته بودید خواستم بپرسم برای ایمیل زدن به سفارت ابوظبی از کجا و چه آدرسی میشه استفاده کرد؟ اونجا که نوشته contact us هیچ گزینه ای نداره برای اینکه انتخاب کنیم نزدیک به 9 ماهه گذشته و ما تا به حال ایمیلی به سفارت نزدیم درضمن اگه براتون ممکنه بنویسید چه متنی باید نوشت...ممنون
پاسخ
(2016-06-14 ساعت 09:03)baran_bahar نوشته:  
(2016-04-02 ساعت 19:49)tomi نوشته:  سلام دوستان مدتی پیش یه ایمیل به سفارت ابوظبی بابت وضعیت پروندمون زدم درجواب این اومد خواستم بدونم برای شما دوستان هم همین مطلب میاد

Thank you for your email.  We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes.  Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.

سلام آقا tomi عزیز
این متن رو قبلا" شما گذاشته بودید خواستم بپرسم برای ایمیل زدن به سفارت ابوظبی  از کجا و چه آدرسی میشه استفاده کرد؟ اونجا که نوشته contact us هیچ گزینه ای نداره برای اینکه انتخاب کنیم نزدیک به 9 ماهه گذشته و ما تا به حال ایمیلی به سفارت نزدیم درضمن اگه براتون ممکنه بنویسید چه متنی باید نوشت...ممنون

سلام دوست عزیز

میتونید به این ایمیل آدرس بفرستید: AbuDhabiIV@state.gov، ما هم دیروز برای اولین بار ایمیل زدیم و دقیقا همین پیامی که به tomi دادن رو به ما هم فرستادن. Sad ما نوشته بودیم که قصد داریم تایستون ازدواج کنیم و می خواستیم بدونیم که احتمالش هست یا نه.
پاسخ
(2016-06-14 ساعت 10:07)Roo نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 09:03)baran_bahar نوشته:  

سلام آقا tomi عزیز
این متن رو قبلا" شما گذاشته بودید خواستم بپرسم برای ایمیل زدن به سفارت ابوظبی  از کجا و چه آدرسی میشه استفاده کرد؟ اونجا که نوشته contact us هیچ گزینه ای نداره برای اینکه انتخاب کنیم نزدیک به 9 ماهه گذشته و ما تا به حال ایمیلی به سفارت نزدیم درضمن اگه براتون ممکنه بنویسید چه متنی باید نوشت...ممنون

سلام دوست عزیز

میتونید به این ایمیل آدرس بفرستید: AbuDhabiIV@state.gov، ما هم دیروز برای اولین بار ایمیل زدیم و دقیقا همین پیامی که به tomi دادن رو به ما هم فرستادن.  Sad ما نوشته بودیم که قصد داریم تایستون ازدواج کنیم و می خواستیم بدونیم که احتمالش هست یا نه.

سلام دوست عزیز فقط همینقدر بهتون بگم که اونها فقط کارخودشون رو میکنن وبه شرایط وخواسته ما اهمیتی نمیدن ودر واقع این ما هستیم که باید خودمون رو با شرایط اونها تطبیق بدیم نه اونها برای کلیرنس هم بی رودرواسی رو یکسال وبیشتر حساب کنید چه بسا اگر زودتر اومد خوش شانس هستید

پاسخ
تشکر کنندگان: Roo ، smpf
دوستان یه سئوال
آیا سایت آنکارا جدیدا هروز آپدیت می شه. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما ها هم هر یک روز درمیان یا هر دو روز یه بار تو سایت انکارا آپ دیدت دارید؟؟؟؟ سیس که مطلقا 2 ماه من آپدیت نداشتم و ندارم اما جدیدا این آنکارا دایما اپ دیت می کنه. می خوام بدونم آپ دیت واسه همه انجام می شه در سایت . یا فرق دارن.
ممنون
کیس:  F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه:  مارچ2016  انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه  و خودم و همسرم)
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، ccpj
(2016-06-14 ساعت 13:44)مهسا20132013 نوشته:  دوستان یه سئوال
آیا  سایت آنکارا جدیدا هروز آپدیت  می شه. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما ها هم هر یک روز درمیان یا هر دو روز یه بار تو سایت انکارا آپ دیدت دارید؟؟؟؟ سیس که مطلقا 2 ماه من آپدیت نداشتم و ندارم  اما جدیدا  این آنکارا دایما اپ دیت می کنه. می خوام بدونم آپ دیت واسه همه انجام می شه در سایت . یا فرق دارن.
ممنون

آپدیت آنکارا برای همه یکسانه و ربطی به پرونده شما نداره. ولی در خصوص سیس نگران نباشید یا حداقل این طور می تونم بگم که شما تنها نیستید. من شخصا 11 ماهه که آپدیت سیس البته به جز ایمیل نداشتم. اینو گفتم که که بودنید دو ماه واقعا موردی برای نگرانی نداره
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا20132013 ، smpf
دوستان مگه اعلام کلیرنس از جانب سفارت انکارا ابوظبی و ایروان متوقف شده؟؟؟ چون تو پیج کلیرنس لاتاری ها .بچه ها پیشنهاد دادند در رابطه با توقف کلیرنس این سه سفارت اعتراض کنند. یعنی هیچ کس از سال ‎2016‎ تا حالا کلیر نشده؟
کیس:  F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه:  مارچ2016  انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه  و خودم و همسرم)
پاسخ
(2016-06-14 ساعت 10:53)tomi نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 10:07)Roo نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 09:03)baran_bahar نوشته:  سلام آقا tomi عزیز

سلام دوست عزیز

میتونید به این ایمیل آدرس بفرستید: AbuDhabiIV@state.gov، ما هم دیروز برای اولین بار ایمیل زدیم و دقیقا همین پیامی که به tomi دادن رو به ما هم فرستادن.  Sad ما نوشته بودیم که قصد داریم تایستون ازدواج کنیم و می خواستیم بدونیم که احتمالش هست یا نه.

سلام دوست عزیز فقط همینقدر بهتون بگم که اونها  فقط کارخودشون رو میکنن وبه شرایط وخواسته ما اهمیتی نمیدن ودر واقع این ما هستیم که باید خودمون رو با شرایط اونها تطبیق بدیم نه اونها برای کلیرنس هم بی رودرواسی رو یکسال وبیشتر حساب کنید چه بسا اگر زودتر اومد خوش شانس هستید

ممنون دوستان عزیز پس احتیاجی نیست تماس بگیریم من فکر می کردم ممکنه بعدا" بگن چرا پیگیری نکردید دراین مدت ،، برای همین گفتم یه ایمیلی بزنیم چون همین جا ازیکی ازدوستان متنی رو دیدم که بهش گفته بودن کیس شما اکسپایرشده چون هیچ تماسی برای پیگیری نگرفته بودید.....
پاسخ
(2016-06-15 ساعت 10:15)مهسا20132013 نوشته:  دوستان مگه اعلام کلیرنس از جانب سفارت انکارا ابوظبی و ایروان متوقف شده؟؟؟ چون تو پیج کلیرنس لاتاری ها .بچه ها پیشنهاد دادند در رابطه با توقف کلیرنس این سه سفارت اعتراض کنند. یعنی هیچ کس از سال ‎2016‎ تا حالا کلیر نشده؟

سلام نه بابا چه توقفی خیلیها تو امسال کلیر شدن
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
(2016-06-06 ساعت 20:48)sanbad نوشته:  بالاخره کوچه سندباد اینا هم عروسی شد!!!!!  دو ساعت پیش جواب ایمیل پتیشنر دادند که کلییییییییییییییر شدمممممممممممم!!!!!!!

خیلی خیلی خوشحال شدم تبریک میگم سندباد عزیز, با آرزوی موفقیت برای شما وهمه دوستان منتظر
F4
Interview: 20 September 2015
Abu Dhabi 
Clearance: 1 february 2016 
پاسخ
(2016-06-16 ساعت 10:32)پوپر نوشته:  
(2016-06-06 ساعت 20:48)sanbad نوشته:  بالاخره کوچه سندباد اینا هم عروسی شد!!!!!  دو ساعت پیش جواب ایمیل پتیشنر دادند که کلییییییییییییییر شدمممممممممممم!!!!!!!

خیلی خیلی خوشحال شدم تبریک میگم سندباد عزیز, با آرزوی موفقیت برای شما وهمه دوستان منتظر

سلام سنباد جان
خوشحال شدم از این که به نتیجه رسیدی من هنوز منتظرم اگه ممکنه بتونم با شما صحبت کنم ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: alibabax ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان