کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-06-26 ساعت 00:44)sanbad نوشته:  
(2016-06-25 ساعت 23:03)tomi نوشته:  سلام سنباد عزیز امیدوارم خیلی راحت وبزات رو بگیری واقعا دوران سختی رو گذروندی انشاله بعد شما نوبت marefatbakhsh عزیز بعد منو بقیه دوستان باشه ...بفرمایید برای شما وقت سقارن محدد تعیین شده بود ؟ یا خودتون وقت رفتن رو تنطیم کردید؟
سلام تامی جان!
من هم آرزو دارم که تک تک شما عزیزان بزودی کلیر بشید.
والا وقت تعیین نکردند. گفتند که برم. یه مشکلی بابت ارسال DS260 بود چون فرم قبلا دو سال پیش ارسال کرده بودم دیگه امکان بروز رسانی نبود. که ایمیل زدیم اونها هم خیلی دیر جواب دادند. و دو بار در یک روز ایمیل دادند.  اولی گفتند نیاز نیست و بار دوم گفتند براتون فایل باز کردیم و برید تکمیل کنید. خلاصه اینجا تو هتل تکمیل و ارسال کردم. فردا ایشالا میرم سفارت. ارادتمندم
ایشالا که دیگه ویزاتو میدن دستت. خوش و خرم میری پیش خانواده
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، mrafatbakhsh ، shbn ، sanbad ، smpf ، baran_bahar
سلام سند باد جان
خیلی خوشحالم که به این مرحله رسیدی و امید وارم هرچه زودتر نتیجه بگیری اگه لطف کنی سر فرصت مناسب تمام کارهایی که انجام دادی را بنویسی ممنون می شوم از جمله دعوت نامه واکسیناسیون مدیکال و وقت سفارت من همیشه از نوشته های شما بهره بردم و با صبوری شما صبرم بیشتر شده امید وارم همیشه موفق باشید
(2016-06-26 ساعت 03:02)ssprotest نوشته:  
(2016-06-26 ساعت 00:44)sanbad نوشته:  
(2016-06-25 ساعت 23:03)tomi نوشته:  سلام سنباد عزیز امیدوارم خیلی راحت وبزات رو بگیری واقعا دوران سختی رو گذروندی انشاله بعد شما نوبت marefatbakhsh عزیز بعد منو بقیه دوستان باشه ...بفرمایید برای شما وقت سقارن محدد تعیین شده بود ؟ یا خودتون وقت رفتن رو تنطیم کردید؟
سلام تامی جان!
من هم آرزو دارم که تک تک شما عزیزان بزودی کلیر بشید.
والا وقت تعیین نکردند. گفتند که برم. یه مشکلی بابت ارسال DS260 بود چون فرم قبلا دو سال پیش ارسال کرده بودم دیگه امکان بروز رسانی نبود. که ایمیل زدیم اونها هم خیلی دیر جواب دادند. و دو بار در یک روز ایمیل دادند.  اولی گفتند نیاز نیست و بار دوم گفتند براتون فایل باز کردیم و برید تکمیل کنید. خلاصه اینجا تو هتل تکمیل و ارسال کردم. فردا ایشالا میرم سفارت. ارادتمندم
ایشالا که دیگه ویزاتو میدن دستت. خوش و خرم میری پیش خانواده
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، alibabax ، sanbad ، smpf ، baran_bahar

ممنون تامی عزیز... انشاله خیلی زود همه باهم.... به قول دوستان یه روز بیاد که کل جدول منتظران آبی بشه کسی دیگه اینجا نیاد...
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، shahram es ، smpf ، tomi ، baran_bahar
الان آپدیت داشتم و ویزام صادر شده!!!!!! بعد از دو سال !!!!
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Roo ، alibabax ، mrafatbakhsh ، m_vaziran ، smpf ، tomi ، ssprotest ، Amrika ، baran_bahar ، shbn
Heart 
(2016-06-27 ساعت 10:58)sanbad نوشته:  الان آپدیت داشتم و ویزام صادر شده!!!!!! بعد از دو سال !!!!

مبارکا باشه...یه دستم رو سر ما بکشی بد نیست.. Wink
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002    
approval date = 1/19/2010  
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
Cool Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mrafatbakhsh ، smpf ، baran_bahar
(2016-06-27 ساعت 11:35)alibabax نوشته:  
(2016-06-27 ساعت 10:58)sanbad نوشته:  الان آپدیت داشتم و ویزام صادر شده!!!!!! بعد از دو سال !!!!

تبررررریک دوست عزیز انشاله که موفق باشید...
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، tomi ، baran_bahar

تبريك ! تبريك ! تبريك ! خيلي خيلي خوشحالم و از صميم قلب برات آرزوي موفقيت ميكنم !
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad ، alibabax ، mrafatbakhsh ، baran_bahar
(2016-06-25 ساعت 19:59)ssprotest نوشته:  سلام دوستان
امروز رفتیم پست ترکیه ویزاهامون رو گرفتیم. شاد و خرم بودیم. تا اینکه بنده نگاه کردم دیدم یه اشتباه تو ویزام هست و اونم اینکه وضعیت تاهل من رو به اشتباه زدن MAR!!! آخه من کی ازدواج کردم که خودمم خبر ندارم هنوز. هیچی دیگه پرواز دوشنبه صبحمون رو از دست میدیم اگه بخوام برم درستش کنم.
می ترسم با همین وضع برم و اونجا گیر بدن بگن دیپورتی. نه خیر. خر ما از کرگی دم نداشت. هر چی سنگه مال پای لنگه.
ولی بازم خدایا شکرت به خاطر هر آنچه به ما عطا کردی و هرآنچه از ما ستاندی

امروز صبح رفتم سفارت. دم در پاس و پاکت ویزامو گرفت. رام نداد تو اصلا. گفت دوباره برات می فرستیم ptt Sad. دوباره چند روز علاف شدیم. الان هم دوباره تو سایت سیس آپدیت شدیم. فقط من شدم administrative process دوباره. Sad
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، tomi ، sanbad ، alibabax ، mrafatbakhsh ، m_vaziran ، baran_bahar
(2016-06-27 ساعت 11:52)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-06-27 ساعت 11:35)alibabax نوشته:  

تبررررریک دوست عزیز انشاله که موفق باشید...

تبریک Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin واقعا خوشحال شدم Smileپرچم f4ریها رقت بالا

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، ssprotest ، mrafatbakhsh ، m_vaziran ، baran_bahar ، smpf
با سلام و تبریک فراوان
آرزوی تداوم همیشگی خنده هات و خوشی های روزگار رو دارم واست

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mrafatbakhsh ، m_vaziran ، baran_bahar ، smpf
سندباد عزیز خیلی خوشحال شدم .ان شالله زندگی همیشه روی خوشش رو به شما نشان بده .بالاخره انتظار شما هم پایان یافت .موفق باشید و خوشبخت
کیس:  F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه:  مارچ2016  انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه  و خودم و همسرم)
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، sanbad ، smpf

مبارکه آقا سنباد عزیز واقعا" خوشحال شدم خصوصا" برای شما که این همه پروسه طولانی رو پشت سر گذاشتید حالا با خیال راحت امشب بخوابید هه هه حس خیلی خوبی دارم بعد از نزدیک به دو سال کلیر شدید
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، sanbad ، m_vaziran ، smpf
(2016-06-27 ساعت 13:02)ssprotest نوشته:  
(2016-06-25 ساعت 19:59)ssprotest نوشته:  سلام دوستان
امروز رفتیم پست ترکیه ویزاهامون رو گرفتیم. شاد و خرم بودیم. تا اینکه بنده نگاه کردم دیدم یه اشتباه تو ویزام هست و اونم اینکه وضعیت تاهل من رو به اشتباه زدن MAR!!! آخه من کی ازدواج کردم که خودمم خبر ندارم هنوز. هیچی دیگه پرواز دوشنبه صبحمون رو از دست میدیم اگه بخوام برم درستش کنم.
می ترسم با همین وضع برم و اونجا گیر بدن بگن دیپورتی. نه خیر. خر ما از کرگی دم نداشت. هر چی سنگه مال پای لنگه.
ولی بازم خدایا شکرت به خاطر هر آنچه به ما عطا کردی و هرآنچه از ما ستاندی

امروز صبح رفتم سفارت. دم در پاس و پاکت ویزامو گرفت. رام نداد تو اصلا. گفت دوباره برات می فرستیم ptt  Sad. دوباره چند روز علاف شدیم. الان هم دوباره تو سایت سیس آپدیت شدیم. فقط من شدم administrative process دوباره.   Sad
نگران نباشید بزودی ویزای شما هم آماده میشه ...تبریک فراوان  میگم دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، ssprotest ، sanbad ، tomi ، m_vaziran ، smpf ، alibabax
دوستان خوبم
مرسی برای پیامهای تبریک تون. براتون آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم که بزودی زود خبرهای خوب ازتون بشنوم و همه کوچه ها عروسی و شادی بشه. ارادتمندم
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، shbn ، mrafatbakhsh ، smpf ، Amrika
(2016-06-27 ساعت 22:52)sanbad نوشته:  دوستان خوبم
مرسی برای پیامهای تبریک تون. براتون آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم که بزودی زود خبرهای خوب ازتون بشنوم و همه کوچه ها عروسی و شادی بشه. ارادتمندم

مبارکه پس اينکه می گن دير و زود داره سوخت و سوز نداره راسته. موفق باشيد
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، smpf ، tomi ، sanbad ، Pargosha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان