موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
اگه اینبار بخواهیم پاسپورت ها رو پست کنیم واسه سفارت در انکارا.ایا الزاما باید هتل به دفتر پست نزدیک باشه؟ کی باید به دفتر پست مراجعه کنیم؟ چند بار حدودا.ممنون می شم پاسخ بدین
کیس: F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه: مارچ2016 انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه و خودم و همسرم)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Shoma 2 bar bayad be post berid va agar dost dashtid nazdike post. Hotel begirid on dege. Nazare khodetone hala shoma medicale mojadad ham bayad bedid? Man hamsaram bayad bere bara medical nemidonam dobare bayad pastor bere va karte zarde jadid begire ? Yani dobare bayad vaksan bezane ?
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-14 ساعت 16:23)azb2003 نوشته: Shoma 2 bar bayad be post berid va agar dost dashtid nazdike post. Hotel begirid on dege. Nazare khodetone hala shoma medicale mojadad ham bayad bedid? Man hamsaram bayad bere bara medical nemidonam dobare bayad pastor bere va karte zarde jadid begire ? Yani dobare bayad vaksan bezane ?
دوست عزیز بعید میدونم نیاز به کارت واکسن مجدد باشه.
چون واکسنی نداریم که زیر یکسال نیاز به تزریق باشه.
واکسن آنفولانزا هست که سالی یکباره.
Category : F4
Priority Date : September-2003
Interview : October-2016
Embassy : Abudhabi
Result : Administrative Processing
Updates : 4,5,10,11,12,18,26 October
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-14 ساعت 16:23)azb2003 نوشته: Shoma 2 bar bayad be post berid va agar dost dashtid nazdike post. Hotel begirid on dege. Nazare khodetone hala shoma medicale mojadad ham bayad bedid? Man hamsaram bayad bere bara medical nemidonam dobare bayad pastor bere va karte zarde jadid begire ? Yani dobare bayad vaksan bezane ?
دوست عزیز ممنون از پاسختون. همسر شما با کپی کارت واکسن قبلی یا عمومی که دکتر سفارت داده میره پاستور اگه به واکسن جدیدی نیاز باشه بهش می زنم احتمال داره فقط آنفولانزا رو بزنه.ولی حتما پاستور بره چون در غیر اینصورت پزشک سفارت شارژش می کنه..
کیس: F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه: مارچ2016 انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه و خودم و همسرم)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من ٥شنبه مديكال مجدد انجام دادم.اول از همه كارت زرد سري قبل دكتر اوگان از من گرفت و ديگه پسم نداد.براي همين مجبور شدم يبار ديگه كارت زرد بگيرم كه ١٥ هزار تومن ازم گرفتن يكي ديگه صادر كردن.تنها واكسني هم كه نياز بزنين واكسن آنفلانزاست.كارت دادم به اوگان ٥شنبه.يه آزمايش ادرار اضافه شده به مراحل مديكال.بازم به من واكسن آبله رو زد با اينكه سري اول بهم زده بود.بش گفتم كه زدي اما اون كار خودشو ميكنه و بازم ميزنه.١١٧ دلار پول ازمايش ادرار و عكس و ازمايش خونه كه سري اول ٤٧ دلار بود اما به خاطر آزمايش ادرار شده ١١٧ دلار.پول ويزيت خود دكتر و واكسن آبله هم شد ١٨٠ دلار.جمعا از من ٢٩٧ دلار ناقابل به راحتي گرفت.يه نكته ديگه قبلا جواب مديكال مي گفتن فردا ساعت ٢ بياين بگيرين.اما به خاطر آزمايش ادرار ديگه جواب ساعت ٥ ميدن.من ميخواستم بعد از اينكه جواب گرفتم مدارك پست كنم سفارت اما پست بيشتر تا ٤ باز نيست.يعني يه روزم اضافه شد به موندنم.چون وقتي جواب گرفتم بايد تازه فرداش پست كنم سفارت.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-14 ساعت 22:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-14 ساعت 23:09 توسط Majid-h.)
(2016-10-14 ساعت 19:45)pouryalireza نوشته: (2016-10-14 ساعت 19:13)bab1 نوشته: (2016-10-14 ساعت 17:25)Majid-h نوشته: دوستان سلام
من ٥شنبه مديكال مجدد انجام دادم.اول از همه كارت زرد سري قبل دكتر اوگان از من گرفت و ديگه پسم نداد.براي همين مجبور شدم يبار ديگه كارت زرد بگيرم كه ١٥ هزار تومن ازم گرفتن يكي ديگه صادر كردن.تنها واكسني هم كه نياز بزنين واكسن آنفلانزاست.كارت دادم به اوگان ٥شنبه.يه آزمايش ادرار اضافه شده به مراحل مديكال.بازم به من واكسن آبله رو زد با اينكه سري اول بهم زده بود.بش گفتم كه زدي اما اون كار خودشو ميكنه و بازم ميزنه.١١٧ دلار پول ازمايش ادرار و عكس و ازمايش خونه كه سري اول ٤٧ دلار بود اما به خاطر آزمايش ادرار شده ١١٧ دلار.پول ويزيت خود دكتر و واكسن آبله هم شد ١٨٠ دلار.جمعا از من ٢٩٧ دلار ناقابل به راحتي گرفت.يه نكته ديگه قبلا جواب مديكال مي گفتن فردا ساعت ٢ بياين بگيرين.اما به خاطر آزمايش ادرار ديگه جواب ساعت ٥ ميدن.من ميخواستم بعد از اينكه جواب گرفتم مدارك پست كنم سفارت اما پست بيشتر تا ٤ باز نيست.يعني يه روزم اضافه شد به موندنم.چون وقتي جواب گرفتم بايد تازه فرداش پست كنم سفارت.
ممنون از شما و اطلاعات جدیدی که دادین
تشکر از اطلااعات خوبتون.من یگشنبه دارم میام.هوای انکارا چه طوره؟
به سلامتي
عاليه.روزاش كه آفتابي من با يه تيشرت ميرم بيرون شباشم كه يه سويي شرت كافي بپوشي.اما هوا آنكارا طوريه يك دفعا خراب ميشه.شما لباس گرم با خودتون بيارين ضرر نداره.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-14 ساعت 19:45)pouryalireza نوشته: (2016-10-14 ساعت 19:13)bab1 نوشته: (2016-10-14 ساعت 17:25)Majid-h نوشته: دوستان سلام
Doste aziz shoma copy karte zarde pastor ro bordid pastor. Va dobare kart sader kardan va 15000 toman dadid ?copy hamon vaksanhaye ghabli ro vared kard
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-15 ساعت 03:49)ایران مرکز جهان نوشته: (2016-10-08 ساعت 03:19)azb2003 نوشته: (2016-10-08 ساعت 01:07)ایران مرکز جهان نوشته: اقا!! من تحملم داره تموم میشه! ۶ ماه از مصاحبه پدرم گذشته تقریبا تو انکارا و هیچ خبری نیست. اخه ۳ سال پیش ۱ سال کلیرنس ویزاش طول کشید حالا نکنه باز یک سال شه!
چرا هیچ راه پیگیری نیست؟؟؟؟
Doste aziz case ma ham march 2016 bod hamsaram ap khord ama khabari nist bayad sabor bashim rahe dwgei nist
سلام
چرا بعضی ها ۳-۴ ماهه کارشون راه میفته و بعضی ۶-۷-۸-۹ ماه و بیشتر بدون اینکه تفاوت چندانی در شرایط باش.
به یکی از دوستهام که در امارات زندگی میکنه گفنم باورش نمیشد ۶ ماه کلیرنس طول کشیده!!
ما که از نیمه اپریل ۲۰۱۶ هنوز خبر جدیدی نداریم. ۲ خطی هم نشده کیس.
- کسی از مصاحبه شده های اپریل خبری شنیده جدیدا؟؟
ما هم از مارچ 2016 تا حالا منتظریم.امید بخدا.چاره ای نیست.
تاریخ مصاحبه:27مارچ 2016 ابوظبی
آپدیت دو خطی همسرم: 14 سپتامبر
آپدیت یه خطی مجدد و or همسرم: 19 اکتبر
آپدیت دو خطی خودم:19 اکتبر و or. اول نوامبر
کلیر قشنگترین روز خدا اول نوامبر
هسر:معاف از سربازی
تحویل پاسپورت به سفارت:29 نوامبر
ایشود نفر اصلی:30 نوامبر
ایشود سایر اعضا :4 دسامبر(یکشنبه!!!!!!!)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-15 ساعت 07:39)azb2003 نوشته: (2016-10-14 ساعت 19:45)pouryalireza نوشته: (2016-10-14 ساعت 19:13)bab1 نوشته: ****************************
Doste aziz shoma copy karte zarde pastor ro bordid pastor. Va dobare kart sader kardan va 15000 toman dadid ?copy hamon vaksanhaye ghabli ro vared kard
سلام
بله من فقط اون كپي داشتم.با خودم بردم.اما اونا خودشون تو سيستم ثبت كردن چه تاريخي چه واكسني زدي.از رو اون برگه نديد براي من.از رو سيستمش ديد همون كارتو با تاريخ هاي قبلي براي من صادر كرد.حالا ضرر نداره.شما كپي را با خودتون ببرين.اگه تو سيستم نداشتن از روي همون ميتونن يبار ديگه صادر كنن كارت زرد
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز منظور من از كپي كارت واكسن.كپي كه دكتر اوگان از كارت واكسن زردتون ميگيره بالاشم عكس خودتونو اسكن كردن،اون كپي ميگم.من تنها چيزي كه از اوگان داشتم همون بود
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-14 ساعت 17:25)Majid-h نوشته: دوستان سلام
شما Category تون چیه؟ چون از قرار ۹ ماه APتون طول کشیده؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August