موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-08-21 ساعت 11:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-08-21 ساعت 11:21 توسط hosseinkht.)
سلام دوستان.
من و خانم و بچه سه سالم هفته پيش مصاحبه داشتيم. (ابوظبي)
در عين ناباوري به من(نفر اصلي ) ويزاي يك ضرب داد ولي خانمم چون كه دانشجوي دكترا بود كليرنس خورد و افيسر ازش خواست رزومش را بفرسته. ايميلي كه گفت بهش رزومه را ارسال كنيد AbuDhabiIV@state.gov بود. همون روز يه ايميل از همين ادرس براي من ارسال شد كه از خانمم خواسته بود با فشار دادن دكمه Reply بر روي همين ايميل به سوالات فرم DS5535 پاسخ بده و توش نوشته بود CV را هم بفرستيد.
ما هم همين كار رو كرديم يعني ريپلاي و پاسخ به سوالات در همونجا و ضميمه كردن رزومه و ارسال. چند دقيقه بعد يه ايميل Autoreply از همين ادرس اومد كه نوشته بود به اين ايميل پاسخ ندهيد و كلي مطلب ديگه...
سوال من اينه كه اين ايميل همون كانفرميشن هست يا يه ايميل ديگه مياد؟
و اينكه ايا نياز هست رزومه را جداگانه هم به اون ادرس AbuDhabiIV@state.gov ارسال كنيم؟
خيليم ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-08-21 ساعت 09:57)faya نوشته: (2017-08-17 ساعت 12:27)Sasa-t نوشته: دوستان سلام
من بعد از ۱۴ ماه و نیم توی ای پی بودن دیشب کلیر شدم. بعد از یکساله شدن و تغییر وضعیتم تو سایت سیس از AP به Expiring soon به سفارت ایمیل دادم و اطلاع دادم که بعد از تقریبا سه هفته وضعیت به حالت قبل برگشت. همچنین فرم DS-260 رو هم خودم ریسابمیت کردم و براشون فرستادم که در هر دو مرحله بالا من اپدیت شدم (به تاریخ ۲۰ ژوئن) دیگه اپدیتی نداشتم تا اینکه دو هفته پیش به سفارت ایمیل دادم که ۱۴ ماه هست توی ای پی هستم و لطفا به من وضعیتم رو بگن و آیا باید بیام برای مدیکال جدید یا خیر؟ که جوابی دریافت نکردم و اپدیتی نشدم تا پریشب ۱۵ آگوست که اپدیت شدم و همینطور ۱۶ آگوست که همراه با or شدن بود. دو خطی رو دیشب چک کردم که دو خطی نبود و یه خطی هست همچنان. در سایت سفارت نیز اطلاع از کلیری به تاریخ ۱۶ آگوست را دادن. انشالله این شروعی برای کلیری خانوادگی ها باشه.
در ضمن نوشتن که ویزا در این ماه آماده نیست و ندارن و باید بعد از ۱ اکتبر تا قبل از ۱ دسامبر به سفارت همراه با مدیکال و پاسپورت شخصا حضور پیدا کنم.
سلام خيلي خيلي خوشحال شدم كه امروز اين خبر را ديدم. بدليل مشغله كاري دوسه ماهي بود نتونستم به سايت سربزنم و امروز خبراي خوب ديدم. خدارا شكرو هزاران تبريك كه بالاخره اين پروسه اداري مزخرف حل شد.
فقط حتما حتما در اسرع وقت ويزا را بگيريد.من اگر جاي شما بودم دوم اكتبر پشت در سفارت بودم.به اميد كليير شدن همگي دوستان منتظر
سلام فایا جان چطوری؟ مرسی عزیزم. حتما هفته اول اکتبر اونجا خواهم بود. انشالله دوستان دیگه هم سریع تر کلیر بشن
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-08-24 ساعت 08:43)shayan_yg نوشته: (2017-08-24 ساعت 08:17)A+R نوشته: (2017-08-23 ساعت 14:35)feri.p نوشته: این جور که معلومه به هممون گفتن سه چهار ماه من که رفتم تو هفت ماه
با سلام و تبریک به SaSa و آرزوی سرعت گرفتن روند کلیر شدن برای همه دوستان ، میگم ما بعد از گذشت چهار و نیم ماه بدون آپدیت آیا لازمه ایمیل بزنیم به امارات یا این ایمیل ها تاثری نداره؟
Agha hame khanevadegia e mail bezanid lottorya hey email mizanan kareshon mire jolo maha hame saket neshestin in hafte bish az 100 nafar lottary clear shodan yerevan ama case khanevadegi 4 nafar faghat
اقا شايان به كي بديم اخه شما بگو ما إيميل ميديم
به إيميل نيست
من تا اونجا كه خبر دارم دوستان خانوادگي إيميل دادن و جواب هميشگي از سفارت گرفتن ديگه داره صبرم تموم ميشه بخدا
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقا ای میل بزنید کیس های ازدواجی همینجوری مونده دیگه شورشو در اوردن من زدم حالا خود دانید نق گرفتنیه دادنی نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من ديروز و پريروز ٦و٧ سپتامبر پس از ١٤ ماه و ٢٣ روز!دوخطي و بلافاصله or شدم.البته تا اين لحظه نامه كليري برام نيومده.كيس من خانوادگي(f4) ومصاحبه سفارت انكارا بوده.اميدوارم همه دوستاني كه وضعيت مشابه دارند بزودي كلير بشن و اين دوران تموم بشه.ضمنا مورد ديگري (كيس نامبر جداگانه)هم كه از اقوام بود دقيقا مثل من دو خطي و or شد.