موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من فرزند 21 سال به بالا غیر متعهل و پدر سیتیزن آمریکا که متاسفانه تا امروز 443 روز یعنی یک سال و 2 ماه و 16 روز منتظر AP هستم دیگه این مدت انتظار خیلی نا معقول هست آدم رو کلافه می کنه در صورتی که من نه شغل دولتی داشتم و نه سربازی رفتم حالا هم با این اتفاق و قانون جدید مثل اینکه همه یه جورایی باید دلیلی بیارن که چرا می خوان برن آمریکا من نمیدونم آخه دلیل از این محکم تر هم میشه که هر کسی می خواد به خانوادش ملحق بشه در اونجا و از این سردرگمی در بیاد بعضی مواقع یک سری موانع رو میذارن جلو پای ما ها که خودشون هم در خیلی از مواقع میدونن بی مورد هست.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
یک قاضی فدرال در هاوایی بخشی از تلاش سوم رئیس جمهور ترومپ را برای محدود کردن ورود به ایالات متحده برای شهروندان کشورهای خاص محدود کرده است. وزارت دادگستری می گوید قصد دارد درخواست تجدیدنظر کند.
تازه ترین نسخه ممنوعیت سفر به روز چهارشنبه اجرا شد. مانند دو دستورالعمل اجرایی قبلی، در دادگاه های مختلف مورد چالش قرار گرفت. حکم جدید توسط قاضی دریک کاترین واتسون تنها یک بخش از پیچیدگی قانونی پیچیده در مورد سرنوشت طولانی مدت تلاش های رئیس جمهور برای محدود کردن سفر به ایالات متحده است.
واتسون در حکم خود نوشت که سومین نسخه ممنوعه مانند پیش از آن، «فاقد یافته های کافی است که ورود بیش از 150 میلیون نفر از شش کشور مشخص شده« به منافع ایالات متحده آسیب برساند »، شواهدی که او می گوید ضروری است برای ممنوعیت اجرای قابل اجرا باشد.
در نتیجه، او یک دستورالعمل محرمانه موقت صادر کرد که ممنوعیت اجرای آن را برای شش کشور هشت کشور - یعنی کشورهای شش اکثریت مسلمان - حفظ خواهد کرد. کره شمالی و ونزوئلا که در آخرین نسخه این ممنوعیت اضافه شده اند، از سوی حکم تحت تاثیر قرار نمی گیرند و محدودیت سفر به آن کشورها نیز ممکن است به اجرا درآید.
رتبه:
0
4 تشکر در 3 ارسال
(2017-10-18 ساعت 21:50)amirbadiei نوشته: (2017-10-17 ساعت 02:38)Sarsel نوشته: (2017-10-12 ساعت 13:47)amirbadiei نوشته: با سلام من فرزند 21 سال به بالا غیر متعهل و پدر سیتیزن آمریکا که متاسفانه تا امروز 443 روز یعنی یک سال و 2 ماه و 16 روز منتظر AP هستم دیگه این مدت انتظار خیلی نا معقول هست آدم رو کلافه می کنه در صورتی که من نه شغل دولتی داشتم و نه سربازی رفتم حالا هم با این اتفاق و قانون جدید مثل اینکه همه یه جورایی باید دلیلی بیارن که چرا می خوان برن آمریکا من نمیدونم آخه دلیل از این محکم تر هم میشه که هر کسی می خواد به خانوادش ملحق بشه در اونجا و از این سردرگمی در بیاد بعضی مواقع یک سری موانع رو میذارن جلو پای ما ها که خودشون هم در خیلی از مواقع میدونن بی مورد هست.
s
سلام ، نگران نباشید شما هنوز وقت گرفتن ویزاتون نشده هنوز باید صبر کنید . من براتون بولتن ماه اکتبر 2017 اداره مهاجرت را اینجا پیوست کردم که ببینید الان دارند به پرونده های چه سالی رسیدگی میکنند.
امیدوارم کمک کوچکی باشه
سلام دوست عزیز ممنون از توجهتون
فقط سوالی که واسه من پیش آمده آیا بولتن فقط زمان تقریبی مصاحبه رو نشون میده در سفارت و زمانی که نیاز هست برای انجام مرحله AP رو مشخص نمیکنه؟ من مصاحبه رو یک سال وچندین ماه پیش انجام دادم و کیسم مربوط به سال 2008 می باشد.
بله بولتن زمان تقریبی مصاحبه رو مشخص می کنه. برای زمان کلیری هیچ معیاری در کار نیست.
ANK2010XXXXXX
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: APR 2004
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت JAN 2016 :NVC Welcome letter
تاریخ تکمیل فرم AUG 2016 : DS-260
نامه کامپلیت: DEC 2016
تاریخ کارنت شدن: MAR 2017
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی