موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرایی
من نامزدم نیوزلندیه و میخوایم مث همه دوستان بریم کشور ثالث برای ازدواج ولی یکی از دوستان گفت دیده که جدیدا ریجکت میشه
لطفا صحتشو مدیران پیج اعلام کنن که تصمیم گیری کنیم ترکیه بریم یا گرجستان
ممنون از همه مخصوصا اقای عابدی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ایا کسی اطلاع موثقی در خصوص ثبت ازدواج در گرجستان برای کسانی که تبعه اون کشور نیستند دارد؟ ایا می شود در در گرجستان ازدواج محلی انجام داد با ویزای توریستی؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مدرک ازدواج گرجستان را اگر به زبان فارسی بگیرید و مهر لگالیز هم بزنید میتونید به سفارت ایران برده و همراه با برگه عقد شرعی که مسجد جامع میده از سفارت بخواهید که مهر تایید روش بزنن و اینطوری برای ایران معتبر میشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی می دونه در امارات ازدواج بین المللی ( سفارت ایران منظورم نیست) برای دو ایرانی که یکی تابعیت امریکا داره و یکی تابعیت ایران قابل ثبت هست؟ و اگر امکان پذیره چه مدارکی می خواد و از کجا باید شروع کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز خواهش ميكنم اگه كسي تجربه اي داره بهم كمك كنه.
همسر من بلزيك زندگي ميكنه و سياسي هستش امكان اينكه به ايران بياد وجود نداره.ما از طريق وكالتي عقد كرديم.اما ازدواج وكالتي مورد قبول نيست.حالا ميخايم ازدواجمون رو تو تركيه ثبت كنيم اما ميگن بايد طلاق بگيريد و گواهي تجرد بيارين.به نظرتون راهي حز طلاق هست يا بريم گرجستان گواهي تجرد لازم نيست.خواهش ميكنم كسي اطلاعي داره كمك كنه😭😭😭
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز.من با اقایی که سیتیزن امریکا هستن و ایرانی نیستن اشنا شدم و برای ازدواج میخاستیم سال جدید به گرجستان بریم.از طرفی ایشون سیتیزن کانادا هم هستن.1)با توجه به قوانین ترامپ میخاستم ببینم برای کانادا اقدام کنیم بهتره ؟
2)دیدم دوستان نوشتن دیگه گرجستان اعتباری نداره برای کانادا..ایا این واقعیت داره و اگه درسته ترکیه رو پیشنهاد میکنین یا جای دیگه؟
3)چه مدارکی برای ترکیه نیاز هست؟
4)ما فقط ازدواج بین المللی میخاییم انجام بدیم .با توجه به این ایا باید به سفارت ایران در ترکیه یا گرجستان باز هم مراجعه داشته باشیم.چون دیدم نوشته بودن یه سری گواهی تجرد رو از سفارت ایران گرفتن..
5)بعد از ثبت ازدواج ایا باید از سفارت امریکا یا کانادا وقت بگیریم برای تایید مدارک یا فقط همسر مدارکو باید ببره با خودش و به اداره مهاجرت کانادا ارائه بده؟
خیلی ممنون از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
کسی جدیدا برای ویزای نامزدی اقدام کرده؟؟ من مصاحبم آنکارا هست، ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام چرا این تاپیک آپدیت نشده؟
من و نامزدم م(غیر ایرانی) میخوایم بریم گرجستان ازدواج کنیم از کنسول پرسیدم که آیا ازدواج ثبت شده گرجستان رو قبول دارن گفت اره ولی در هرصورت باید مصاحبه بشین هردوی شما و تایید بشین که ازدواجتون فقط برای ویزا نیست!
میخوام ببینم از این مصاحبه ها کسی داشته؟ تجربه تون رو بگید لطفا
برای ازدواج توی گرجستان نامزدم با اون مرکز ازدواج تماس گرفته و گفتن فقط ترجمه پاسپورت ها و شاهد لازمه و یه ساعته کار انجام میشه و مهر آپوستیل هم تو سفارت کشور همسرم راحت میزنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. وقت همگي بخير. مطالب اين گروه خيلي وقته آپديت نشده. لطف ميكنيد اگر كسي آپديت هست اطلاع بده كه آيا در سيستم ازدواج در گرجستان سختگيري جديدي وارد شده يا نه؟ پروسه تغييري كرده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[سلام
ببخشید شما ازدواجتون رو در گرجستان ثبت کردید؟ آیا برای کشور بلژیک معتبر هست؟