موضوعها: 5
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من خودم در کانادا هستم و به امریکا و استرالیا سفر کردم وهشت سال هم در انگلستان مشغول به تحصیل بودم...
خوش حال میشم کسایی که اهل کشورهای دیگه هستن هم کمک بدن...
سوالی بود در خدمتم....
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کاش یه کم از تجربه تون در هر کدوم از کشورها میگفتین
خیلی میتونه مفید باشه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
حامد جان ممنون میشم تجربیاتتون رو واسه ما هم بگید...
مخصوصا از کانادا.
ممنون
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
با سلام .
وقتي رفاه عمومي كشورهاي اروپايي و كانادا تا اين اندازه زياده ، چرا موافقان امري كا زياده ، دليل مستند بياوريد ، تا ما هم آگاه شويم . عده اي مي گويند اگر اين جور است كه ايران بيشتر پول هست . ولي چون ترافيك بين آحاد و قشر و لايه و طبقه و شهروند 1و2 و ......................... 100 زياد است ، و ما هم كه جزئ 99درصدي ها هستيم وقت نمي كنم پولها را جمع كتيم . براي همين قيدش را مي زنيم تا از همه چيز نيافتاديم مي رويم هر جا كه شده و هر كاري كه شده انجام ميدهيم تا دو روز دنيا را در اب و هواي خوب و ... باشيم .
لطفا ؛ خواهشا با دليل بگويد چرا امري كا از ديگر نقاط بهتره .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بسته به شرايط خودم ابندا سوئد بعد كانادا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من ۵ ساله که توی سوئد زندگی می کنم،
۱-کشور های اروپایی غیر انگلیسی زبان، ۳-۴ سال زندگی شما عقب می اندازه که فقط بتونین به زبون خودشون صحبت کنین.
۲- اون استاندارد بالا مربوط به مردم خودشون هست، نه شمایی که از خاور میانه میایید.
۳- نژادپرستی اروپا ، یکی از مهم ترین موارد مناسب نبودن برای خاورمیانه ای هست.
دلایل دیگه هم دارم باز هم، و بالاخره یه دلیلی وجود داشته که طبق امار رسمی دولتیو ۵۹ درصد مهاجرین به کشور سوید بعد از چند سال زندگی به کشور سومی مهاجرت مجدد می کنن، معمولا با تحصیلات اروپایی و پاسپورت سويد.
اگر شما دلایل بهتری دارین که منو قانع کنید خوشحال میشم، در میان بگزارین.