موضوعها: 3
رتبه:
3
7 تشکر در 0 ارسال
2013-08-12 ساعت 13:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-12 ساعت 13:22 توسط Seattle2015.)
سلام به دوستان عزیز مهاجر سرایی
یه سوالی برای من پیش اومده و امیدوارم اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره دریغ نکنه. پاسخ این سوال برای من مهمه چون مشکلی برای یکی از دوستان من که شهروند امریکا هست بوجود اومده و اطلاعات بیشتر میتونه کمک خیلی بزرگی باشه.
سوال :
اگر برای یک شهروند امریکا در یک کشور ثالث اتفاقی بیفته و جرمی بر روی اون انجام بشه (مورد حمله قرار گرفتن , زخمی شدن با چاقو...) و اون شخص بدون گزارش دادن در اون کشور به امریکا برگرده ,اونجا چطور میتونه اتفاقی که افتاده رو گزارش بده و فرد مورد نظر رو تحت تعقیب قرار بده؟ آیا باید به سفارت اون کشور مراجعه کنه؟! یا سازمان خاصی برای این کار هست؟ مثل پلیس بین الملل؟ یا ارگان دیگه ای برای این کار وجود داره؟
اگر در این مورد اطلاعاتی دارید لطف کنید و اون رو به اشتراک بذارید.
با تشکر
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2013-08-12 ساعت 22:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-12 ساعت 22:10 توسط rs232.)
هر جرمی باید پس از وقوع آن توسط پلیس محلی مشاهده و مدارک و شواهد آن جهت ارائه به دادگاه ثبت شده باشد. هیچ دادگاهی بدون مدارک و شواهد کافی و بخصوص گزارش پلیس محلی و کنسولگری کشور تابعه حکم صادر نمی کند مگر در موارد بسیار خاص که به دادگاه ثابت شود قربانی بنا به دلایلی نمی توانسته است پلیس را در جریان وقوع جرم قرار دهد. این گونه تعقیب های بین المللی فقط مخصوص افراد خاص و یا فیلم های سینمایی است و پلیس بین الملل بدون یک پرونده قضایی محکم معمولا دخالتی در این گونه موارد نمی کند. به هرحال طرح شکایت در هر شرایطی و مخصوصا در کشوری مثل امریکا آزاد است و اگر مدارک مستدل باشد و قاضی صلاح بداند خودش از طریق سفارت کشور مربوطه پیگیری خواهد کرد. ولی تاریخ نشان داده است که حتی جرم های کلان و مشهود هم که قربانیان زیادی داشته است پس از سالها پیگیری و جلسات متعدد دادگاه و استفاده از وکلای خبره باز هم به نتیجه مطلوبی نرسیده است.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
اگر این اتفاق فقط اقدام به آزار جنسی و یا ضرب و شتم بوده است و دوست شما توانسته است که خودش را برهاند کار عاقلانه ای کرده است که بلافاصله از آنجا به امریکا رفته است چون بعضی وقت ها پیگیری این ماجراها در کشوری مثل ترکیه می تواند عواقب بسیار بدتری به همراه داشته باشد ولی اگر خدای نکرده آزار و تجاوز جنسی اتفاق افتاده باشد دوست شما حتما می بایست بلافاصله پلیس و سفارت امریکا در ترکیه را در جریان قرار می داد و خودش هم به بیمارستان می رفت. در اینصورت آن فرد حتما دستگیر و محاکمه می شد و حتی اموال او را برای پرداخت غرامت مصادره می کردند. الآن هم گرچه کمی دیر است ولی اگر اتفاقی افتاده است حتما باید قضیه را از طریق پلیس ترکیه و سفارت امریکا در آنکارا پیگیری کند و برای آن در دادگاه پرونده تشکیل بدهد. این مسئله چیزی نیست که یک نفر بتواند به سادگی آن را نادیده بگیرد و او باید حتما از تمام راه های قانونی موجود اقدام کند.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم در آنکارا با موردی مواجه شدم که برای خودم پیش اومد و به کل اعصاب منو خورد کرد و تمام سفر منو و حتا بعد اون رو تحت تاثیر قرار داد ولی این موضوع رو جز به دو نفر نگفتم و حتا به خاطره همین قضیه سفرنامه ننوشتم..
ترکها آدمهائی خوبی نیستن :(