موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-28 ساعت 15:32)safdel نوشته: (2014-03-28 ساعت 15:21)amaka747 نوشته: (2014-03-28 ساعت 14:58)safdel نوشته: سلام دوستان من مصاحبم 12 مه هست/ میشه دوشنبه به نظرتون اگه جمعه برم دبی /شنبه برم دکتر/ یکشنبه جواب بهم میدن که دوشنبه برم مصاحبه ؟ یا برنامه دیگه ای بریزم ؟ یه سوال دیگه هم داشتم دوستان تور پیشنهاد میدن یا مستقیم برم ؟ اگه جای خاصی رو میشناسید و تجربه خوبی دارید بگید منم از اونجا بگیرم
به نظر من تور بگیرید چه قدر عجله داری دوست عزیز حالا کو تا ۱۲ می بزار حالا آپریل و مارچ مصاحبه بشن
مرسی از جوابتون ولی من شنیدم بلیتو هرچی زود تر بگیرید ارزون تر و راحت تر میتونید جایی رو که میخواید پیدا کنید
به هر حال هر طوری دوست دارید ولی بلیط و تور دبی فراوان هست میتونید ۱ ماه قبل مصاحبه شروع کنید به گرفتن تور وبه سلیقه خودتون بستگی داره که چطوری برید
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-28 ساعت 15:32)safdel نوشته: (2014-03-28 ساعت 15:21)amaka747 نوشته: (2014-03-28 ساعت 14:58)safdel نوشته: سلام دوستان من مصاحبم 12 مه هست/ میشه دوشنبه به نظرتون اگه جمعه برم دبی /شنبه برم دکتر/ یکشنبه جواب بهم میدن که دوشنبه برم مصاحبه ؟ یا برنامه دیگه ای بریزم ؟ یه سوال دیگه هم داشتم دوستان تور پیشنهاد میدن یا مستقیم برم ؟ اگه جای خاصی رو میشناسید و تجربه خوبی دارید بگید منم از اونجا بگیرم
به نظر من تور بگیرید چه قدر عجله داری دوست عزیز حالا کو تا ۱۲ می بزار حالا آپریل و مارچ مصاحبه بشن
مرسی از جوابتون ولی من شنیدم بلیتو هرچی زود تر بگیرید ارزون تر و راحت تر میتونید جایی رو که میخواید پیدا کنید
درود بر شما و همه سروران عزیزم
چند تا نکته به عرضتون برسونم که حاصل 3 4 ماه تحقیقه:
1- آفر روی قیمت تور عمدتاً مربوط به هتله و پروازش هم عمدتاً چارتره . یا باید آشنا داشته باشی که آفر مناسب گیرتون بیاد یا خیلی زبر و زرنگ و فعال . پس اگر همینطوری بشینی تا دم آخری با قیمت ارزان مشرف بشی بعیده.این مدلی برخورد با قضیه ریسکش بالاست و دل بزرگ می خواد.
2- 12 می = 22 اردیبهشت حدوداً 40 روز بعد. به عقیده بنده از همین حالا دنبالش باشید و پرس و جو کنید.آفر روی تورهای امارات از اواخر خرداد شروع میشه که Low Season هست .
3- در باره قیمت بلیط سیستمی نظر شما کاملاً درسته . مثالی بزنم در ارتباط با خودم.
بلیط ماهان تهران - دبی - تهران ..... رفت 8 صبح .... برگشت 10 شب :
سه ماه قبل --- 700 هزارتومان
دوماه قبل --- 750 هزار تومان
یک ماه قبل --- 800 هزار تومان (که من خریدم)
الان ------ 1 میلیون تومان
پس بلیط سیستمی هرچه به تاریخ پرواز نزدیک بشه گرونتر می شه.
4- تکراریه ولی بازهم می گویم: آژانس های مسافرتی دسته کمی از آژانس های املاک ندارند. خودشون میدونن چه خبره وچه کلک هایی سوار می کنند و اصلاً اطمینانی بهشون نیست (حتی معتبرها و با اسم و رسم ها) شش دنگ حواستون جمع باشه موقع گرفتم تور و بلیط ازشون.
5- سعی کنید تور بگیرید مناسب تر و کم دردسرتره.جدا جدا کار حرفه ای ها و افرادیه که قبلاً با این روش کار کردند در ضمن برای کیس مصاحبه به ریسکش نمی ارزه.
موفق و پیروز باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی درباره کرایه ماشین چیزی می دونه؟روزی چنده؟ایا مقرون به صرفه هست؟من با 2 تا بچه کوچک رفت وامد با اتوبوس برام مشکله
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-28 ساعت 20:34)philter نوشته: سلام
محمد جان، آقا من متاسفانه سال2012 نتونستم اون هتلی رو که هرسال میرفتم رو بگیرم و به اصرار کارمند تور هتل نیهال رو گرفتم.
جاش رو که میدونی دیره هستش، ساختمانش قدیمیه، تاریک، غذاش چنگی به دل نمیزنه... دیسکو داره که روزها کاربریش عوض میشه و میشه غذا خوری... سقف، در،دیوار وزمین و میز وصندلی همش سیاهه، دیگه تصور کن ببین اشتها برات میمونه یا نه؟؟!!!
برخورد کارمنداش خوبه، نظافتش خوب نیست، اینترنتش پولی هست، تلویزیون خراب بود.
خلاصه صدردرصد ازش ناراضی بودم.
امسال مثل قبلا رفتم Smana که سالهای قبل اسمش فورچون بودش، بازم راضی بودم و همچنان هم توصیه میکنم دوستان حداقل یه سرچ کنن در موردش.
به امید خدا بری و ویزا به دست برگردی
موفق باشی
(2014-03-27 ساعت 18:46)mtcanada نوشته: از بین دوستان کسی برای ابوظبی هفته چهارم اپریل نیست که یکشنبه یا دوشنبه مصاحبه داشته باشه؟؟؟
درمورد هتل های زیر کسی بوده که تجربه ای داشته باشه ؟؟؟
نیهال
کلاریج
بنتا گرند
پانرما
یورک اینترنشنال
شالیمار
سلام
من هتل یورک اینترنشنال بودم. هتل خوبیه. ناهار و صبحانه هم داشت که خیلی خوب بود. اگه اهل دیسکو رفتن هم باشی خود هتل نایت کلاب داره که واسه مهمانهای هتل رایگانه. ولی اینترنت تو اتاقا نداره و واسه استفاده از اینترنت باید تشریف ببری بار هتل و یه نوشیدنی هم بخوری!
تا ایستگاه مترو هم 2 دقیقه فاصلشه. ایستگاه الفهیدی، خط سبز. این ایستگاه شماره 25 هستش که تا ایستگاه ابوهیل که شماره 17 هستش و NMC اونجاست 25 دقیقه فاصلشه. اگه بخوای بری NMC باید وارد ایستگاه الفهیدی بشی و به سمت ایستگاه الاتصالات رو سوار شی و ایستگاه ابوهیل پیاده شی و از خروجی شماره 3 خارج شی.این هتل تو منطقه بردوبی هستش و تا ایستگاه اتوبوس های ابوظبی 20 دقیقه پیاده راه است. این اتوبوسها هم از ساعت 5 صبح هر 10 دقیقه میرن ابوظبی.
هتلش به مراکز خرید هم تقریبا نزدیکه. دی تو دی روبروی هتله و KFC و MC Donald هم فاصلش تا هتل کمه. خلاصه اینکه هتلش خوبه. از خود فرودگاه هم میتونی با مترو تا خود هتل بیایی که تقریبا 40 دقیقه طول میکشه. ولی چون خط فرودگاه خط قرمز مترو هست باید تو ایستگاه الاتحاد (Union) وارد خط سبز بشی و به سمت ایستگاه خور (Creek) بری و تو ایستگاه الفهیدی پیاده بشی و از خروجی 3 خارج شی. من تا 27 مارس اونجا بودم و کلیرنس هم خوردم.
خوش بگذره بهتون.
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-29 ساعت 18:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-29 ساعت 19:03 توسط alimomen.)
(2014-03-29 ساعت 15:55)lida55 نوشته: (2014-03-28 ساعت 18:33)sepidar87 نوشته: سلام کسی درباره کرایه ماشین چیزی می دونه؟روزی چنده؟ایا مقرون به صرفه هست؟من با 2 تا بچه کوچک رفت وامد با اتوبوس برام مشکله
شلام به صفحات 75-74 همین تاپیک نگاهی بندازین
من به علت داشتن بچه کلا از تاکسی استفاده کردم و تجربیاتم رو در خدمتتون میذارم:
والا به نظر من کرایه نسبت به تهران چندان هم زیاد نیست حداقل مثل ایران کیلویی نیست و یک معیار و ضابطه ای داره که اونم تاکسی متره و حداقل مطمینی که اگر غریب هستی و خارجی 4 برابر شارژت نمیکنن- مثلا از سیتی سنتر دیره تا هتل سنت جورج(منطقه الراس)از 15 تا 20 درهم درمیاد(بسته به شلوغی) ولی در نظر داشته باشید که تاکسی دیگه کاملا دربست خودتون هست چه یک نفر چه 4 نفر باشید(مثل اینجا کمپوت نمیشید تو تاکسی) و کرایه با تاکسی متر حساب میشه که شروع تاکسی متر از 3 درهم هست و توی ترافیک و پشت چراغ قرمز هم باز شماره میندازه ولی نه خیلی.ما یک مسیر تقریبا 35 دقیقه ای(از منطقه الراس تا ابن بطوطه رو با 70 درهم رفتیم البته عوارض اتوبان شیخ زاید هم اتوماتیک اضافه میشد به مبلغ
راننده تاکسی ها اکثرا هندی هستن و پاکستانی معمولا اصلا حرف نمیزنن در حد سلام و خدا حافظ(اونم به زور) مثل ربات میمونن برعکس ایران که تا سوار میشی یارو شروع میکنه سفره دلشو باز کردن و از گرونی گوشت و لاستیک گفتن ولی راننده ها تو دبی خیلی کمک میکنن مثلا خیلی هاشون پیاده میشدن و گالسکه بچه رو کمک میکردن و سوار و پیاده میکردند ویا کمک شما باری اگر داشته باشید جابجا میکنن-روزی که داشتیم واسهnmcمیرفتیم راننده توی آدرس شک داشت از من شمارهnmcگرفت با موبایل خودش زنگ زد و آدرس رو کامل پرسید(درست مثل ایران) بعد که مطمین شد راه افتاد
معمولا کولرهای ماشینشون بیش از اندازه زیاده که سردتون میشه اکثرا-بازم برعکس ایران که یا ماشینها اینقدر داغونن که بویی از کولر نبردن یا اگر هم که کولر داشته باشن یارو دلش نمیاد روشنش کنه یا اگر هم که روشنش کرد میخاد زیادی کرایه بگیره و منت بذاره که کولر زدم
اصلا نیازی نیست در مورد مسیر بهشون صحبتی کنید چه یک قدم چه صدها کیلومتر شما رو جابجا میکنن به خاطر همین تا تاکسی واستون ایستاد سوار بشید بعدا مسیر رو بهشون بگید بازم کاملا برعکس ایران که دو ساعت اول کار باید سر مسیر و کج و راست بودنش چونه بزنی
روی بستن کمربند حساس هستند سریع کمربندتون رو ببندید ما که توی ایران اصلا توی تاکسی کمربند نبسته بودیم دایم مورد اعتراض راننده ها قرار میگرفتیم
اگر از فرودگاه یا هتل تاکسی بگیرید گرون پاتون در میاد مثلا ورودی تاکسی فرودگاه 20 درهم هست(شایدم 25 درست یادم نیست)
راننده هابسیار آدمهای درستی هستند -کلاه بچه من توی یک تاکسی جا موند و راننده تاکسی خودش به رسپشن هتل بعدا آورده بود تحویل داده بود-بازم چی؟صدو هشتاد درجه برعکس ایران که یارو اگرم آدم درستی باشه حال و حوصله نداره اینهمه مسیر رو بیاد و نهایتش میندازتش توی صندوق پست!!!!!!!
سوار تاکسی های بدون آرم نشید(تاکسی متر ندارن زیاد شارژتون میکنن و یا کلا خطرناک هست)
برای گرفتن تاکسی فقط کافیه دستتون رو بلند کنید اونور خیابون هم باشن یا می ایستند یا میان اینطرف دنبالتون
اگر بچه کوچک هم داشته باشید اتوماتیک شما رو تو اولویت میذارن
تاکسیهای سقف صورتی هم رانندشون خانمها هستند
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که مصاحبه رفتن من سفارتم ابوظبی هست آیا باید توی سایت csc ثبت نام کنم؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016