2013-09-27 ساعت 23:24
(2013-09-27 ساعت 22:58)behfaza نوشته:(2013-09-27 ساعت 22:42)ELHAMKHALILI نوشته:(2013-09-27 ساعت 21:45)mrpahlevani نوشته:(2013-09-27 ساعت 20:37)ELHAMKHALILI نوشته:(2013-09-27 ساعت 15:54)mrpahlevani نوشته: اگر منظورتان از سیستمی نقطه مقابل چارتر هست بله سیستمی هست و ضمنا child هم داره آخه همونطور که می دونید پرواز های چارتر بزرگسال و خردسال یک قیمت هست .یعنی حتی در خصوص این پرواز می تونید برگشتتون رو Open بگیرید که در فرض ویزای یک ضرب برگشتتون رو بر اساس تاریخ دریافت ویزا ok کنید .
ممنون. یه سوال دیگه بلیط را 5شنبه یعنی 4مهر خریدید؟ و از کیش چه روزی پرواز دارید؟ چون من 19اکتبر مدیکال دارم و باید شب قبلش حتما دوبی باشم و اگر بخواهم مثل شما بلیط بگیرم میشه یکم اطلاعات در مورد پرواز از کیش به دبی بگید که چه روزهای پرواز هست.؟ ممنون
از کیش به ابوظبی ۲ روز در هفته پرواز مستقیم وجود داره شنبه ها و چهارشنبه ها . شنبه ها ساعت ۱۳.۳۰ و چهارشنبه ها ۱۵.۳۰ . ساعت رسمی ابوظبی هم ۳۰ دقیقه مثل دوبی از ما جلوتر هست یعنی اگه ساعت ایران ۱۲ هست اونجا ۱۲.۳۰ هست . ضمنا برای دوبی از کیش هر روز پرواز هست که از ساعتش اطلاع دقیقی ندارم .قیمت بلیط کیش به دوبی هم عین ابوظبی ۳۹۰/۰۰۰ تومان می باشد.حالا چرا دوبی می خوای بری شما؟ NMC ابوظبی هم بسیار سر راست هست و هتل ها هم بر اساس تحقیقات کامل من از دوبی ارزون تر نباشه گرون تر نیست و واقعا تمیز تره . ( کلی تحقیق کردم ) بلیط ها هم کلا سیستمی هست و سوخت نمیشه . بلیط تهران به کیش رو هم به راحتی از سایت www.kishonline.ir تهیه بفرمایید البته ۱ یا ۲ روز مانده به پرواز بگیرید که ارزون تر بخرید . از طریق کارت شتاب هم پرداخت کنید و E-ticket رو پرینت بگیرید . معمولا بلیط رو در یه روزهایی حتی تا ۷۰ هزار تومان هم میتونید بخرید ( اگه خوش شانس باشید ) .
سعی کردم پاسخ جامعی بدم اگه نکته ای بی پاسخ مونده بود بفرمایید در خدمتم
خیلی ممنون من از اصفهان هستم و 2شنبه مصاحبه دارم طبق گفته شما که پرواز از کیش به ابوظبی شنبه و 4شنبه هست که برای من مناسب نیست چون می خوام جمعه از ایران برم که از این طرف نخوام شب اضافی پول هتل بدم. خیلی خوبه که هروز از کیش به دوبی پرواز هست از اصفهان فقط 2 و 5 شنبه هست که من مجبورم از جای دیگه برم که الان به گفته شما که هروز از کیش هست می تونم از کیش اقدام کنم. از این سایت می تونم اصفهان به کیش را با قیمیت مناسب بخرم یا برم از دفتر ایران ایر بخرم؟
همشهری گرامی یک پیشنهاد هم اینه که من عمل میکنم یعنی میرم شیراز به چند علت بر اساس تحقیق : اولا هرروز ازشیراز پرواز به دوبی هست و بعضی روزها بیش از یک پرواز. (وفرودگاه و ترمینال شیراز ازهم دورنیستن.)
دوما قیمت بلیط نصف قیمت پرواز اصفهان دوبی هست البته میتونین برگشتتون رو به اصفهان هم تغییربدین اگه بخاین مستقیما بیاین.
ثالثا عرض ارادتی هم به حضرات حافظ و سعدی حتی از همان ترمینال !
اینم یه فال به نیابت از شما :
بود که مجلس حافظ به یمن تربیتش
هرآنچه میطلبد باشدش موجود
من از چندتا از این آژانسی ها پرسیدم گفتند شیراز به دبی فقط 1 و 4 شنبه هاست. کدام آژانس به شما گفته همه روزه هست؟