کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-09-27 ساعت 22:58)behfaza نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 22:42)ELHAMKHALILI نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 21:45)mrpahlevani نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 20:37)ELHAMKHALILI نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 15:54)mrpahlevani نوشته:  اگر منظورتان از سیستمی نقطه مقابل چارتر هست بله سیستمی هست و ضمنا child هم داره آخه همونطور که می دونید پرواز های چارتر بزرگسال و خردسال یک قیمت هست .یعنی حتی در خصوص این پرواز می تونید برگشتتون رو Open بگیرید که در فرض ویزای یک ضرب برگشتتون رو بر اساس تاریخ دریافت ویزا ok کنید .

ممنون. یه سوال دیگه بلیط را 5شنبه یعنی 4مهر خریدید؟ و از کیش چه روزی پرواز دارید؟ چون من 19اکتبر مدیکال دارم و باید شب قبلش حتما دوبی باشم و اگر بخواهم مثل شما بلیط بگیرم میشه یکم اطلاعات در مورد پرواز از کیش به دبی بگید که چه روزهای پرواز هست.؟ ممنون

از کیش به ابوظبی ۲ روز در هفته پرواز مستقیم وجود داره شنبه ها و چهارشنبه ها . شنبه ها ساعت ۱۳.۳۰ و چهارشنبه ها ۱۵.۳۰ . ساعت رسمی ابوظبی هم ۳۰ دقیقه مثل دوبی از ما جلوتر هست یعنی اگه ساعت ایران ۱۲ هست اونجا ۱۲.۳۰ هست . ضمنا برای دوبی از کیش هر روز پرواز هست که از ساعتش اطلاع دقیقی ندارم .قیمت بلیط کیش به دوبی هم عین ابوظبی ۳۹۰/۰۰۰ تومان می باشد.حالا چرا دوبی می خوای بری شما؟ NMC ابوظبی هم بسیار سر راست هست و هتل ها هم بر اساس تحقیقات کامل من از دوبی ارزون تر نباشه گرون تر نیست و واقعا تمیز تره . ( کلی تحقیق کردم ) Smile بلیط ها هم کلا سیستمی هست و سوخت نمیشه . بلیط تهران به کیش رو هم به راحتی از سایت www.kishonline.ir تهیه بفرمایید البته ۱ یا ۲ روز مانده به پرواز بگیرید که ارزون تر بخرید . از طریق کارت شتاب هم پرداخت کنید و E-ticket رو پرینت بگیرید . معمولا بلیط رو در یه روزهایی حتی تا ۷۰ هزار تومان هم میتونید بخرید ( اگه خوش شانس باشید ) .
سعی کردم پاسخ جامعی بدم اگه نکته ای بی پاسخ مونده بود بفرمایید در خدمتم

خیلی ممنون من از اصفهان هستم و 2شنبه مصاحبه دارم طبق گفته شما که پرواز از کیش به ابوظبی شنبه و 4شنبه هست که برای من مناسب نیست چون می خوام جمعه از ایران برم که از این طرف نخوام شب اضافی پول هتل بدم. خیلی خوبه که هروز از کیش به دوبی پرواز هست از اصفهان فقط 2 و 5 شنبه هست که من مجبورم از جای دیگه برم که الان به گفته شما که هروز از کیش هست می تونم از کیش اقدام کنم. از این سایت می تونم اصفهان به کیش را با قیمیت مناسب بخرم یا برم از دفتر ایران ایر بخرم؟

همشهری گرامی یک پیشنهاد هم اینه که من عمل میکنم یعنی میرم شیراز به چند علت بر اساس تحقیق : اولا هرروز ازشیراز پرواز به دوبی هست و بعضی روزها بیش از یک پرواز. (وفرودگاه و ترمینال شیراز ازهم دورنیستن.)
دوما قیمت بلیط نصف قیمت پرواز اصفهان دوبی هست البته میتونین برگشتتون رو به اصفهان هم تغییربدین اگه بخاین مستقیما بیاین.
ثالثا عرض ارادتی هم به حضرات حافظ و سعدی حتی از همان ترمینال ! Smile
اینم یه فال به نیابت از شما :
بود که مجلس حافظ به یمن تربیتش
هرآنچه میطلبد باشدش موجود

من از چندتا از این آژانسی ها پرسیدم گفتند شیراز به دبی فقط 1 و 4 شنبه هاست. کدام آژانس به شما گفته همه روزه هست؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-27 ساعت 20:37)ELHAMKHALILI نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 15:54)mrpahlevani نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 10:26)ELHAMKHALILI نوشته:  سلام ببخشید بلیط شما سیستمی هست؟

اگر منظورتان از سیستمی نقطه مقابل چارتر هست بله سیستمی هست و ضمنا child هم داره آخه همونطور که می دونید پرواز های چارتر بزرگسال و خردسال یک قیمت هست .یعنی حتی در خصوص این پرواز می تونید برگشتتون رو Open بگیرید که در فرض ویزای یک ضرب برگشتتون رو بر اساس تاریخ دریافت ویزا ok کنید .

ممنون. یه سوال دیگه بلیط را 5شنبه یعنی 4مهر خریدید؟ و از کیش چه روزی پرواز دارید؟ چون من 19اکتبر مدیکال دارم و باید شب قبلش حتما دوبی باشم و اگر بخواهم مثل شما بلیط بگیرم میشه یکم اطلاعات در مورد پرواز از کیش به دبی بگید که چه روزهای پرواز هست.؟ ممنون

از کیش به ابوظبی ۲ روز در هفته پرواز مستقیم وجود داره شنبه ها و چهارشنبه ها . شنبه ها ساعت ۱۳.۳۰ و چهارشنبه ها ۱۵.۳۰ . ساعت رسمی ابوظبی هم ۳۰ دقیقه مثل دوبی از ما جلوتر هست یعنی اگه ساعت ایران ۱۲ هست اونجا ۱۲.۳۰ هست . ضمنا برای دوبی از کیش هر روز پرواز هست که از ساعتش اطلاع دقیقی ندارم .قیمت بلیط کیش به دوبی هم عین ابوظبی ۳۹۰/۰۰۰ تومان می باشد.حالا چرا دوبی می خوای بری شما؟ NMC ابوظبی هم بسیار سر راست هست و هتل ها هم بر اساس تحقیقات کامل من از دوبی ارزون تر نباشه گرون تر نیست و واقعا تمیز تره . ( کلی تحقیق کردم ) Smile بلیط ها هم کلا سیستمی هست و سوخت نمیشه . بلیط تهران به کیش رو هم به راحتی از سایت www.kishonline.ir تهیه بفرمایید البته ۱ یا ۲ روز مانده به پرواز بگیرید که ارزون تر بخرید . از طریق کارت شتاب هم پرداخت کنید و E-ticket رو پرینت بگیرید . معمولا بلیط رو در یه روزهایی حتی تا ۷۰ هزار تومان هم میتونید بخرید ( اگه خوش شانس باشید ) .

خیلی ممنون من از اصفهان هستم و 2شنبه مصاحبه دارم طبق گفته شما که پرواز از کیش به ابوظبی شنبه و 4شنبه هست که برای من مناسب نیست چون می خوام جمعه از ایران برم که از این طرف نخوام شب اضافی پول هتل بدم. خیلی خوبه که هروز از کیش به دوبی پرواز هست از اصفهان فقط 2 و 5 شنبه هست که من مجبورم از جای دیگه برم که الان به گفته شما که هروز از کیش هست می تونم از کیش اقدام کنم. از این سایت می تونم اصفهان به کیش را با قیمیت مناسب بخرم یا برم از دفتر ایران ایر بخرم؟

بله از همین سایت میتونید بلیط اصفهان به کیش رو هم بخرید از سایت sepehr360.com هم حتما کمک بگیرید . خیلی مفید خواهد بود .
ضمنا دوستانی که ویزای دوبی رو میخواید بگیرید یک توصیه دارم و اون اینکه قیمت ویزا رو به درهم بدید چون قیمت ویزا ۲۵۰ تا ۲۷۰ درهم هست که خیلی از آژانس ها با قیمت خودشون تبدیل می کنند و حتی دیده شده ۳۰۰/۰۰۰ تومان هم گرفته اند حال آنکه شما در صرافی ها میتونید درهم رو به قیمت ۸۰۰ تومان هم تهیه فرمایید کما اینکه فردا قطعا از این مبلغ هم پایینتر میاد و دلایلش رو هم حتما می دونید ... Smile پس درهم از صرافی بخرید و به آژانس پرداخت کنید . موفق باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
تشکر کنندگان: aghaghia ، roeentan ، EKAM ، ghafari88 ، behfaza ، ELHAMKHALILI ، amin arefi ، A_A
(2013-09-27 ساعت 23:24)ELHAMKHALILI نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 20:37)ELHAMKHALILI نوشته:  ممنون. یه سوال دیگه بلیط را 5شنبه یعنی 4مهر خریدید؟ و از کیش چه روزی پرواز دارید؟ چون من 19اکتبر مدیکال دارم و باید شب قبلش حتما دوبی باشم و اگر بخواهم مثل شما بلیط بگیرم میشه یکم اطلاعات در مورد پرواز از کیش به دبی بگید که چه روزهای پرواز هست.؟ ممنون

همشهری گرامی یک پیشنهاد هم اینه که من عمل میکنم یعنی میرم شیراز به چند علت بر اساس تحقیق : اولا هرروز ازشیراز پرواز به دوبی هست و بعضی روزها بیش از یک پرواز. (وفرودگاه و ترمینال شیراز ازهم دورنیستن.)
دوما قیمت بلیط نصف قیمت پرواز اصفهان دوبی هست البته میتونین برگشتتون رو به اصفهان هم تغییربدین اگه بخاین مستقیما بیاین.

من از چندتا از این آژانسی ها پرسیدم گفتند شیراز به دبی فقط 1 و 4 شنبه هاست. کدام آژانس به شما گفته همه روزه هست؟
ایران ایر هست که دوروز فقط پروازداره.
شما پرواز آسمان بگیرید فقط زود اقدام کنید یعنی همین امروز. اگه آسمان هنوز بازنشده بود شما ایران ایر را رزرو کنین تا خیالتون راحت باشه
به محض اینکه آسمان باز شد عوضش کنین فقط باید از آژانس بخواهید که فورا بهتون خبربده و این کارو براتون بکنه.
تشکر کنندگان: EKAM ، ffrfar ، A_A
(2013-09-26 ساعت 15:28)mastane1364 نوشته:  سلام به همه دوستان
ما بالاخره امروز 4 مهر هتل رو رزرو کردیم. هتل صدف 3 ستاره با ویزا با صبحانه و نهار نفری 1260 درهم. بلیط رو هم دوهفته ای هست گرفتیم ایران ایر حدود 600هزار نفری
یه توصیه اکید به دوستانی که دهه سوم اکتبر مصاحبه دارن. سعی کنید هتل رو هر چه زودتر رزرو کنید چون هتل ها در تاریخ های 24 تا 28 به دلیل کنفرانس جیتکس شارژ اضافه میگیرن احتمالا سریع تر هم پر شوند. حتما حتما وقتی با آژانس ها رزرو میکنید, همون موقع Confirm هتل رو بگیرید تا بعد نتونن بابت اون تاریخ ها ازتون شارژ اضافه بگیرن. همینکه هزینه هتل رو به نرخ خرید درهم روز پرداخت کنید و نذارید به دلیل و بهانه های مختلف که الکی هم هست و صحت نداره معادل درهم بیشتر ازتون بگیرن. ضمنا هزینه هتل ها برای اکتبر یکی دو روزی هست اعلام شده پس سعی کنید زودتر اقدام کنید تا ا خیال راحت بهترین گزینه انتخاب کنید

برای ما هم دعا کنید
خیلی کارامون فشرده شده و من یکی که خیلی استرس دارم
دوستار همتون
مستانه

gitex که از 20-24 اکتبره!! چرا هتل ها باید از 24 ام به بعد شارژ اضافه بگیرن؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: میما ، A_A
(2013-09-28 ساعت 13:33)nedafarsi نوشته:  
ما بالاخره امروز 4 مهر هتل رو رزرو کردیم. هتل صدف 3 ستاره با ویزا با صبحانه و نهار نفری 1260 درهم. بلیط رو هم دوهفته ای هست گرفتیم ایران ایر حدود 600هزار نفری
یه توصیه اکید به دوستانی که دهه سوم اکتبر مصاحبه دارن. سعی کنید هتل رو هر چه زودتر رزرو کنید چون هتل ها در تاریخ های 24 تا 28 به دلیل کنفرانس جیتکس شارژ اضافه میگیرن احتمالا سریع تر هم پر شوند. حتما حتما وقتی با آژانس ها رزرو میکنید, همون موقع Confirm هتل رو بگیرید تا بعد نتونن بابت اون تاریخ ها ازتون شارژ اضافه بگیرن. همینکه هزینه هتل رو به نرخ خرید درهم روز پرداخت کنید و نذارید به دلیل و بهانه های مختلف که الکی هم هست و صحت نداره معادل درهم بیشتر ازتون بگیرن. ضمنا هزینه هتل ها برای اکتبر یکی دو روزی هست اعلام شده پس سعی کنید زودتر اقدام کنید تا ا خیال راحت بهترین گزینه انتخاب کنید

برای ما هم دعا کنید
دوستار همتون
مستانه

منظورایشون همون چهارروزه و احتمالا تاریخو جابه جا نوشتن.
تشکر کنندگان: mastane1364
(2013-09-28 ساعت 13:52)behfaza نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 13:33)nedafarsi نوشته:  

برای ما هم دعا کنید
دوستار همتون
مستانه

منظورایشون همون چهارروزه و احتمالا تاریخو جابه جا نوشتن.

به به اين جيتكسيا با من ميرنو با من بر ميگردن !!!!!!!!!!!!
خوب يهو بگين من بيچاره شدم SadSadSad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: A_A
دوستااااااااااااااااااااااااااااان 2 روز دیگه وارد اکتبر می شییییم؟
کی اولیه؟
خیلیییی هیجان هست....کاش تاپیک سفرنامه فعال شه
تشکر کنندگان: EKAM ، Tabassomshojaat ، میما
(2013-09-21 ساعت 16:34)nedafarsi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:51)sepideh_ نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:34)Aryan2014 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:28)navid1054 نوشته:  سلام كسي مي دونه قيمت بليط و ويزاي دبي حدودا الان چقدره ممنون

هزینه ویزا اگه اشتباه نکنم ۲۶۰ درهم هستش.
قیمت بلیط از تقریبا ۵۰۰ برای بلیط چارتری شروع میشه تا ۷۸۰ برای بلیط ماهان رفت و برگشت. البته این قیمتا مال ۲ هفته پیشه.
دوست عزیز ویزا از 245 درهم تا 260 درهم در بین آژانسهای مختلف متغییر هست بلیط هم من از ایران ایر سیستمی گرفتم 560

دوست عزیز آژانسی رو میشناسی که ویزای 245 درهمی بده من هرجا پرسیدم 260 بود!!!

پس چرا الان به من ويزا رو 300 درهم حساب كرد SadSad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: A_A
(2013-09-28 ساعت 11:53)behfaza نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 23:24)ELHAMKHALILI نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 21:45)mrpahlevani نوشته:  از کیش به ابوظبی ۲ روز در هفته پرواز مستقیم وجود داره شنبه ها و چهارشنبه ها . شنبه ها ساعت ۱۳.۳۰ و چهارشنبه ها ۱۵.۳۰ . ساعت رسمی ابوظبی هم ۳۰ دقیقه مثل دوبی از ما جلوتر هست یعنی اگه ساعت ایران ۱۲ هست اونجا ۱۲.۳۰ هست . ضمنا برای دوبی از کیش هر روز پرواز هست که از ساعتش اطلاع دقیقی ندارم .قیمت بلیط کیش به دوبی هم عین ابوظبی ۳۹۰/۰۰۰ تومان می باشد.حالا چرا دوبی می خوای بری شما؟ NMC ابوظبی هم بسیار سر راست هست و هتل ها هم بر اساس تحقیقات کامل من از دوبی ارزون تر نباشه گرون تر نیست و واقعا تمیز تره . ( کلی تحقیق کردم ) Smile بلیط ها هم کلا سیستمی هست و سوخت نمیشه . بلیط تهران به کیش رو هم به راحتی از سایت www.kishonline.ir تهیه بفرمایید البته ۱ یا ۲ روز مانده به پرواز بگیرید که ارزون تر بخرید . از طریق کارت شتاب هم پرداخت کنید و E-ticket رو پرینت بگیرید . معمولا بلیط رو در یه روزهایی حتی تا ۷۰ هزار تومان هم میتونید بخرید ( اگه خوش شانس باشید ) .

ایران ایر هست که دوروز فقط پروازداره.
شما پرواز آسمان بگیرید فقط زود اقدام کنید یعنی همین امروز. اگه آسمان هنوز بازنشده بود شما ایران ایر را رزرو کنین تا خیالتون راحت باشه
به محض اینکه آسمان باز شد عوضش کنین فقط باید از آژانس بخواهید که فورا بهتون خبربده و این کارو براتون بکنه.

امرور رفتم شرکت هواپیمایی کیش ایربلیط کیش به دبی و اصفهان به کیش را رزرو کردم. قسمت بوده برم کیش Smile
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، mrpahlevani ، A_A
سلام
جهت اطلاع دوستان کسانی که بلیط برای 3oct تا 8oct میخوان با شماره تلفن 021-33065974 تماس بگیرن بلیط تک زده بود 495000تومان
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: A_A ، r.bazargan
برای ویزای قیمت مناسب تر من هم یک آژانس میتونم معرفی کنم..برام پیغام خصوصی بگذارید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: EKAM ، میما
بچه ها واسه یه نفره ها هتل اتاق دونفره حساب میکنن؟؟؟ هتلی سراغ ندارین که یکنفره هم داشته باشه؟ خو من کسیو ندارم باهام بیاد عجباااSad
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
تشکر کنندگان: EKAM ، soli asali
(2013-09-28 ساعت 16:41)uranus88 نوشته:  بچه ها واسه یه نفره ها هتل اتاق دونفره حساب میکنن؟؟؟ هتلی سراغ ندارین که یکنفره هم داشته باشه؟ خو من کسیو ندارم باهام بیاد عجباااSad

Smile))))))))))
خیلی خندیدم خدایی ... ایشالا همیشه شاد باشید.
خوب از آژانس بپرسید حتماً راهنماییتون می کنن. فکر می کنم اتاق یک تخته هم باشه. مگه میشه نباشه!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: uranus88 ، EKAM ، soli asali ، behfaza ، A_A
(2013-09-28 ساعت 16:47)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 16:41)uranus88 نوشته:  بچه ها واسه یه نفره ها هتل اتاق دونفره حساب میکنن؟؟؟ هتلی سراغ ندارین که یکنفره هم داشته باشه؟ خو من کسیو ندارم باهام بیاد عجباااSad

Smile))))))))))
خیلی خندیدم خدایی ... ایشالا همیشه شاد باشید.
خوب از آژانس بپرسید حتماً راهنماییتون می کنن. فکر می کنم اتاق یک تخته هم باشه. مگه میشه نباشه!
اورانوس جان برو شما این صفحه بعد سرچ کن
هست
http://www.xn--ngbdph8ipa.net/author/hotel/
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، uranus88 ، EKAM
(2013-09-28 ساعت 14:34)EKAM نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 16:34)nedafarsi نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:51)sepideh_ نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:34)Aryan2014 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:28)navid1054 نوشته:  سلام كسي مي دونه قيمت بليط و ويزاي دبي حدودا الان چقدره ممنون

هزینه ویزا اگه اشتباه نکنم ۲۶۰ درهم هستش.
قیمت بلیط از تقریبا ۵۰۰ برای بلیط چارتری شروع میشه تا ۷۸۰ برای بلیط ماهان رفت و برگشت. البته این قیمتا مال ۲ هفته پیشه.
دوست عزیز ویزا از 245 درهم تا 260 درهم در بین آژانسهای مختلف متغییر هست بلیط هم من از ایران ایر سیستمی گرفتم 560

دوست عزیز آژانسی رو میشناسی که ویزای 245 درهمی بده من هرجا پرسیدم 260 بود!!!

پس چرا الان به من ويزا رو 300 درهم حساب كرد SadSad

'EKAM' جون
من آژانس راه سبز پرواز توی وزرا که نزدیک شرکتومنه دادم همون 265تا، با نرخ روز 4شنبه آخرش 215 تومن حساب کرد که به نظرم از بقیه جاها ارزونتره
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، maryam_a ، EKAM ، amin arefi ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان